valbys fysioterapeuter. Bliv smertefri med fysioterapi.

Valby Fysioterapeut

Er du på udkig efter en dygtig fysioterapeut i Valby? Lad os hjælpe dig med at blive smertefri. Vi er specialiseret i at behandle sportsskader samt smerter i ryg, led og muskler.

5 stjernet anmeldelse
5 stjernet anmeldelse

"Den dygtigste fysioterapeut"

Sara Bergenheim

“Helt igennem fantastisk behandling. Jeg har årelang erfaring med forskellige fysioterapeuter, og Michael er klart den dygtigste jeg mødt. Kan varmt anbefale Copenhagen Physio!”

5 stjernet anmeldelse

"For godt til at være sandt"

Mikkel Østergaard

"Jeg har kæmpet med sportsskader i omkring 10 år, uden nogen forbedring fra andre behandlinger. Jeg fandt Lars, og det lyder næsten for godt til at være sandt. Efter 5 behandlinger er smerterne væk!"

5 stjernet anmeldelse

"Alle pengene værd"

Catalina Vidal

“Jeg havde stærke smerter i min skulder og nakke i to år, og efter kun to sessioner var min skulder så god som ny. Med to sessioner mere er min nakke perfekt nu. Alle pengene værd. ingen tvivl.”

Fysioterapi i Valby

Vi er specialister i behandling af sportsskader og tilbyder effektiv fysioterapi i Valby. Vores erfarne fysioterapeuter har ekspertise inden for behandling af forskellige typer sportsskader, herunder muskelspændinger, forstuvninger, forstrækninger og andre skader relateret til sport og fysisk aktivitet.

Behandling af rygsmerter

Vi er eksperter i behandling af rygsmerter og andre muskuloskeletale problemer. Vi har erfaring med at behandle diskusprolapser, lumbago, iskias og muskelspændinger. Vores fysioterapeuter vil arbejde tæt sammen med dig for at identificere årsagen til dine smerter og udvikle en effektiv behandlingsplan.

Fysioterapi i topklasse

Vores fysioterapi i Valby er i absolut topklasse. Vi er den klinik i Hovedstaden med flest 5-stjernede anmeldelser. Det er vi meget stolte af. Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet og individuel behandling til vores klienter. Vores fysioterapeuter er specialiserede og opdaterede på den nyeste viden inden for fysioterapi, hvilket sikrer at vores klienter modtager den bedst mulige behandling.

5 stjernet anmeldelse
5 stjernet anmeldelse

"Bestemt anbefalelsesværdigt"

Stine Marie Sørensen

"Lars gjorde mig smertefri på få behandlinger efter at have døjet med skulder- og knæ-problemer i flere år! Bestemt anbefalelsesværdigt."

5 stjernet anmeldelse

"Helt fantastisk"

Frederik Schibelfeldt

“Smerter i knæet i over 6 måneder, forsvundet på 3 behandlinger hos Lars. Helt fantastisk forståelse, forklaringer og behandling i sig selv. 5/5!”

5 stjernet anmeldelse

"Efter én behandling - smertefri"

Ane Søegaard

“Virkelig professionelt og nytænkende behandling. Efter flere år m. hæl -og ankelsmerter er jeg - efter bare én behandling - smertefri."

Neuro Activation kursus fysioterapi fysioterapeut

Behandling af skulder

Se hvordan Lars får 1,5 års skuldersmerter væk på kun 1 behandling.

Neuro Activation kursus fysioterapi fysioterapeut

Behandling af knæ

Se hvordan Lars fjerner 3 måneders knæsmerter på kun 1 behandling.

Neuro Activation kursus fysioterapi fysioterapeut

Behandling af nakke

1,5 års smerter i nakke og skulder væk på 1 behandling vha. muskelaktivering.

Hvem er vi?

Lars, Thomas og Michael har hver især stor erfaring med behandling af sportsskader samt smerter i ryg, led og muskler. De varetager også alle genoptræning efter skader og operationer.

Lars Røpke Nielsen, Fysioterapeut i København hos Copenhagen Physio i Valby

Lars Røpke Nielsen

Specialiseret Fysioterapeut
Thomas Flindt | Fysioterapeut, Copenhagen Physio

Thomas Flindt

Specialiseret Fysioterapeut
Michael Kejser Pedersen, Fysioterapeut hos Copenhagen Physio

Michael Kejser

Specialiseret Fysioterapeut
Vores adresse i Valby

Vores klinik har adresse i Valby og ligger i Spinderiet, 100 meter fra Valby Station. Det er således let at komme til med offentlig transport. Hvis du kommer i bil er der 2 timers gratis parkering i Spinderiets parkeringskælder.

Book fysioterapi i Valby

Hvis du har brug for fysioterapi i Valby, er vi klar til at hjælpe dig. Klinikken er ikke en del af den offentlige overenskomst. Du kan derfor starte din behandling med det samme uden en henvisning fra lægen. Du kan booke tider hos vores fysioterapeuter i Valby vha. den orange knap nedenfor. Du kan også ringe til vores sekretær på tlf. 60 55 44 50.

Har du nogle spørgsmål?

Du kan altid kontakte vores fysioterapeuter i Valby, hvis du har nogle spørgsmål eller vil have en vurdering på hvorvidt vi kan hjælpe dig eller ej. Du kan skrive til os på email eller ringe til os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Har vi ydernummer?

Nej, vores klinik har ikke et ydernummer. Vores behandlinger er derfor ikke dækket af den offentlige sygesikring. Ved at være udenfor den offentlige sygesikring kan vi forblive en specialklinik med et snævert fokus indenfor sportsskader og behandling af smerter i kroppen. Vi tror på at du får en bedre behandling hos vores fysioterapeuter i Valby ved, at vi er specialiserede indenfor en lille del af fysioterapien. På den måde er der stor sandsynlighed for at vi med succes har set og behandlet mange skader som ligner din. 

Klinikken ligger i Spinderiet

Vores fysioterapiklinik befinder sig i Spinderiet i Valby. Spinderiet er et mindre, hyggeligt shoppingcenter, med et godt udvalg af butikker. Du kan derfor klare indkøbene i forbindelse med, at du besøger vores fysioterapeuter i Valby og dermed spare tid. Hvis du er blevet tørstig eller sulten efter din fysioterapibehandling, er der også mulighed for forplejning i Spinderiet i Valby. Måske benytter du allerede lægerne eller tandlægeklinikken i Spinderiet. Hvorfor ikke også bruge vores lokale fysioterapiklinik i Valby? Klinikken ligger inde i selve Spinderiet i nr. 17, oppe på 1. sal ved siden af indgangen til Sats - Valby.

Gratis parkering i Spinderiet

I Spinderiet i Valby er der 2 timers gratis parkering. Du kan både parkere nede i parkeringskælderen eller oppe på taget af Spinderiet. Der er altid frie båse og mulighed for parkering, særligt i dagtimerne. Så hvis du kommer i bil, er der altså rig mulighed for at parkere gratis i Spinderiet i stedet for at lede efter parkering på f.eks. Valby Langgade, hvor det kan være svært at finde plads til bilen. 

Fysioterapi ved Valby station

Copenhagen Physio ligger meget centralt i Valby, faktisk klods op ad Valby Station. Så hvis du rejser med offentlig transport, går der mange busser og tog til Valby Station. Valby Station er et stort knudepunkt for den offentlige trafik, så der er masser af muligheder for at nå os med enten bus eller tog. Herfra er der blot 100 meter hen til vores fysioterapeuter i Valby. 

Vi samarbejder med Sats - Valby

Copenhagen Physio samarbejder med Sats i Valby. Da vi bor side om side med Sats - Valby, er vi så heldige at kunne benytte de lækre træningsfaciliteter som fitnesscentret tilbyder. Det betyder, at vi har mulighed for at kunne træne med vores patienter i Sats, hvis der skulle være behov for dette. Fitnesscentret i Valby har alverdens træningsudstyr og indeholder alle tænkelige styrketræningsmaskiner samt funktionelt område med håndvægte, kettlebells og TRX for blot at nævne nogle få muligheder. Herudover har fitnesscentret 3-4 holdsale samt yoga-sal. Sats - Valby har herudover lækre omklædningsfaciliteter inkl. dampbad og sauna. Hvis man har et Sats-medlemsskab, kan vi træne med dig gratis uden ekstra beregning. Hvis du ikke er medlem af Sats, bliver der tillagt et gebyr på 50 kr. for at benytte faciliteterne. 

Lokal forankring i Valby

Copenhagen Physio er lokalt forankret i Valby, hvor vi har haft til huse siden 2015. Vi har således tilbudt fysioterapi til en stor del af Valbys indbyggere i efterhånden mange år. Mange af vores patienter fra Valby, bliver trofast ved med at komme til os, når skavankerne melder sig, hvilket vi er meget taknemmelige for. Vi håber, at I bliver ved med at vise os den tillid fremadrettet. Vi vil i hvert fald gøre vores bedste for at behandle jer med den samme høje kvalitet, når behovet melder sig. 

Vi støtter foreningslivet i Valby

Valby har et rigt foreningsliv, hvilket forbinder indbyggerne på kryds og tværs. Der bliver dyrket rigtig meget idræt i de forskellige sportsklubber rundt om i Valby, både på motionistplan og på eliteniveau. Nede ved Valby Idrætspark er der rig mulighed for at dyrke sport, herunder fodbold, håndbold, volleyball, pickleball, svømning samt meget andet. Vi støtter naturligvis op om foreningslivet i Valby. F.eks. samarbejder vi med Valby Løberne, hvilket er en lokal, hyggelig løbeklub. Som medlem af løbeklubben får du rabat, når du booker tid til fysioterapi hos os. 

Øget behov for fysioterapi i Valby

Valby bliver som bydel ved med at vokse. Der kommer hele tiden nye tilflyttere til Valby, hvorfor indbyggertallet også stiger stødt. Nyere bydele såsom Maskinfabrikken og Grønttorvet er konstant under udvikling. Derfor vokser behovet for fysioterapi i Valby også gradvist. Hvis du søger en fysioterapeut i Valby, står vi klar til hjælpe dig. Book en tid online og kom i gang med behandlingen, inden smerterne udvikler sig til det værre. 

Book en konsultation

Hvis du bor eller arbejder i Valby og har behov for fysioterapi, står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder fysioterapi med stor kvalitet og et højt serviceniveau. Så har du ondt eller fået en skade, så book en tid hos vores dygtige fysioterapeuter i Valby.

Fysioterapi i andre bydele

Du kan læse mere om fysioterapi i København og de andre bydele der ligger tæt på Valby såsom VesterbroSydhavn, Hvidovre og Vanløse.

2500 Valby:
Aarestrupsvej
Aksel Sandemoses Plads
Amalie Skrams Allé
Annexstræde
Ansgars Allé
Antoinettevej
Asta Nielsen Strædet
August Wimmers Vej
Axel Strøbyes Vej
Bandholmvej
Banevolden
Beatevej
Bekkersgård Vænge
Belle de Boskoopvej
Birkebakken
Bjerregårds Sidevej
Bjerregårdsvej
Bjørnsonsvej
Blankavej
Blommehaven
Blommestien
Bodil Ipsens Vej
Bomuldsgade
Borghaven
Bramslykkevej
Bredahlsvej
Bryggerivej
Brøndkærvej
Burgundyvej
Buster Larsens Vej
Bykildevej
Bymosevej
Bærhaven
Carl Jacobsens Vej
Carl Langes Vej
Carl Th. Dreyers Vej
Carl Torps Vej
Castbergsvej
Centerparken
Christen Bergs Allé
Clara Pontoppidans Vej
Cæciliavej
Damsbo Vænge
Danhaven
Danshøjvej
Degneæblevej
Dronning Dagmars Allé
Druehaven
Dæmningen
Ebbe Rodes Allé
Elstarvej
Engdals Allé
Engdraget
Englodden
Erik Ballings Vej
Eschrichtsvej
Fajancegade
Fengersvej
Flidsagervej
Folehaven
Frilands Allé
Frugthaven
Frugtmarkedet
Følager
Gadekærvej
Gammel Jernbanevej
Gammel Køge Landevej
Gearhalsvej
Gerdasgade
Gladbovej
Glostervej
Grønnehave Allé
Grønttorvet
Gårdstedet
Gåsebæksvej
Hansstedvej
Harald Kiddes Vej
Hardenbergvej
Harrestrup Allé
Harrestrupvang
Havebo
Heldbovej
Herman Bangs Plads
Hestehaven
Hf. Brohaven
Hjalmar Bergstrøms Vej
Hjørnelodden
Hornemanns Vænge
Horsekildevej
Humlehaven
Høffdingsvej
Højbovej
Højdedraget
Højsager Plads
Højsagervej
Ib Schønbergs Allé
Isfuglestien
J.P.E. Hartmanns Allé
Jakob Knudsens Vej
James Grievevej
Johan Krohns Vej
Julius Lassens Vej
Kamhusene
Karensgade
Karin Nellemoses Vej
Kirkevænget
Kirsebærhaven
Kirsten Walthers Vej
Kirstinedalsvej
Kjeldsgårdsvej
Kjærstrupvej
Kløverbladsgade
Knuthenborgvej
Kongshaven
Krumtappen
Kulbanevej
Kærskiftevej
Landlystvej
Langagervej
Langvaddam
Lauravej
Lillegade
Lily Brobergs Vej
Lindebugten
Lindehaven
Lise Ringheims Vej
Lukretiavej
Lundsfrydvej
Lykkebovej
Lyshøj Allé
Lyshøjgårdsvej
Læstedet
Lønborg Allé
Mansasvej
Maribovej
Mellemleddet
Mellemtoftevej
Molbechsvej
Monrads Allé
Montagehalsvej
Mosedalvej
Mosestykket
Mølle Allé
Nakskovvej
Nordre Allé
Nybovej
Nystedvej
Nøddehaven
Nørretofte Allé
Ole Borchs Vej
Ottiliavej
Overbys Allé
Overskousvej
Pakkerivej
Panumsvej
Paradisæblevej
Parkbo
Peder Hjorts Vej
Peter Bangs Vej
Porcelænstorvet
Poul Bundgaards Vej
Poul Reichhardts Vej
Poul Reumerts Vej
Prisholmvej
Ramsingsvej
Rasmus Rasks Vej
Retortvej
Rosenhaven
Rosenholms Allé
Roskildevej
Rubinolavej
Rughavevej
Rødbyvej
Rønhaven
Sakskøbingvej
Sandhusvej
Saxhøjvej
Saxtorphsvej
Scharlingsvej
Selveje Allé
Sibbernsvej
Sjælør Boulevard
Skellet
Skelmosevej
Skolegade
Skovbogårds Allé
Skyggelundsvej
Skyttegårdvej
Smedestræde
Solskrænten
Spinderigade
Spiræavej
Stadfeldtsvej
Stakhaven
Stakledet
Steenbergsvej
Steins Plads
Steinsvej
Strindbergsvej
Strømmen
Sylviavej
Sæbyholmsvej
Søndermarksvej
Søndervangs Allé
Søndre Allé
Søndre Fasanvej
Thyregodsvej
Tjørnelunds Allé
Toftebakkevej
Toftegårds Allé
Toftegårds Plads
Torvekanten
Torveporten
Tove Maës Vej
Traps Allé
Trekronergade
Tschernings Allé
Ulriksdalvej
Urtehaven
Valborg Allé
Valby Kirkevej
Valby Langgade
Valby Maskinfabriksvej
Valby Tingsted
Valby Torvegade
Valbygårdsvej
Valbyholm
Valgårdsvej
Valhøjvej
Vangs Allé
Ved Ovnhallen
Vennely Allé
Vestbanevej
Vestervang
Vestre Allé
Vibeholmen
Vigerslev Allé
Vigerslev Godsvej
Vigerslev Vænge
Vigerslevstræde
Vigerslevvej
Vilhelm Thomsens Allé
Vilhelm Topsøes Vej
Vinhaven
Værkstedvej
ÅhavenÅlholm Plads
Ålholmvej
Ålstrupvej

Scroll to Top