Bliv smertefri når du træner.

Effektiv behandling af sportsskader og smerter i kroppen.

Effektiv sportsfysioterapi til dig der vil kunne dyrke motion og sport uden smerter og skader.

Copenhagen Physio
4.9 stjerner ud af 5.0 - baseret på 112  anmeldelser
facebook logogoogle logotrustpilot logo

 • Har du knæsmerter?

 • Har du smerter i ryggen?

 • Har du ondt i hælen eller i achillessenen?

 • Har du ondt i hofte eller lyske?

 • Har du smerter i albuen?

 • Har du skuldersmerter?

 • Eller har du smerter i anklen?

Vi er specialister i at behandle sportsskader.
Vi har stor erfaring med behandling af skader hos almindelige motionister og atleter på nationalt og internationalt niveau. Vi behandler således flere af Danmarks topatleter.

Behandling med sportsfysioterapi vil:

 • Hjælpe dig til at kunne træne og dyrke sport uden smerter.

 • Give dig fuld styrke i musklerne.

 • Hjælpe dig til fri bevægelighed i leddene.

 • Give dig mindre risiko for skader i fremtiden.

 • Hjælpe dig til at forbedre din præstation.

På klinikken har vi fokus på grundig undersøgelse og effektiv behandling. For at opnå det bedste resultat på kort og lang sigt kombinerer vi forskellige behandlingsmetoder der er tilpasset dit specifikke problem.

Vi har derfor kompetencerne til at kunne klare selv de mest komplekse skader.

Hvad siger vores klienter om os?

 • Jeg har været klient hos Lars Røpke, CPH Physio i over et år. Hver eneste gang har Lars kunne hjælpe mig mine problemer/skader, og det har været ligefra lysken, inderlåret, baglåret, ryggen og mere. Jeg dyrker selv sport på højt plan, og jeg har haft svært ved at passe på min krop de seneste to... læs mere - Christian S.

  Som elite sportsudøverer det vigtigt med en god fysioterapeut. Har gennem de sidste par år været hos adskillige fysioterapeuter, men ingen så dygtige som Lars Røpke fra Copenhagen Physio. Han har med hans ekspertise ud over at gøre mig skadefri, også optimeret min præstation i min sport. Sørget for at min krop er i balance,... læs mere - Philip D.

  Efter at havde døjet med en lænd skade i 8 år og mere end 4 fysioterapeuter der har prøvet at give mig alverdens øvelser, massage samt akupunktur, så var jeg spændt på om hvad jeg ville opleve efter en behandling hos Lars ved Copenhagen Physio. Men det virkede sku ! Ikke kun på kort sigt... læs mere - Mikkel H.

 • Was referred to Lars for a knee problem, he gave me exercises to help strengthen my leg (on a sheet of paper I could take home, with pictures) and the acupuncture worked to relieve the problem in the meantime. Easy to check availability of appointments and book online, and you can pay with Mobilepay... læs mere - T A.

  Jeg har i flere år været plaget af slidgigt og smerter. Det er gået ud over bevægeapparatet. En kollega anbefalede Lars Røpke Nielsen, der er ejer af Copenhagen Physio.
  Det var en fantastisk oplevelse! Lars formåede at fjerne mine smerter og få gang i mit bevægeapparat igen allerede ved det allerførste besøg!
  Lars er utrolig behagelig, meget...
  læs mere - Lone L.

  Effektiv behandling af gammelt traume - Peter, 3.

 • Begge behandlere er dygtige og har hjulpet mig med løbeskader og rygproblemer. - Camilla K.

  En helt igennem professionel behandling og tilgang til patienten. Jeg anbefaler Steen Olsen og Københavns Fysioterapi i allerhøjeste grad. - camilla k.

  As someone who has tried many different physiotherapists because of the accidents I had, I would definitely recommend Lasse Brøndsted to everyone! He is very professional and absolutely knows what he is doing. As his client, I could feel and see his dedication and sincere effort to help me recover and heal. I have two... læs mere - Esen .

 • Har fået behandlet både ryg og arme med akupunktur - altid effektivt - og giver tilmed gode råd 🙂 - Joan S.

  En meget professionel klinik, hvor ikke kun skaden, men hele kroppen behandles. Det er et behageligt sted at være, og man får mange værktøjer til at arbejde med sin skade derhjemme. Behandlingen er effektiv, og man lærer ekstremt meget om sig selv fra gang til gang - Lucas T.

  Copenhagen Physio har hjulpet mig over en større løbeskade via meget kompetent behandling og rådgivning. CP kan derfor anbefales ved bl.a. sportsskader- / problemer. - Carsten A.

 • Jeg er kommet hos Lars til behandling af skulder skade og er efter 4 behandlinger næsten skadefri.I stedet for blot at give mig nogle øvelser til min skulder gik Lars grundigt til værks og fik diagnostiseret de bagvedliggende problemer som var årsagen til skaden kom overhovedet (sammen med andre tidligere skader) og fik bugt med... læs mere - Lucas K.

  5 uger før jeg skal løbe mit første halvmaraton, får jeg problemer med min achillessene. Smerterne gør, at jeg ikke kan fortsætte løbetræningen.Jeg er egentlig mere eller mindre afklaret med, at jeg må droppe det pågældende løb, men bliver anbefalet, at tage kontakt til Lars fra Copenhagen Physio.Jeg kommer hurtigt i behandling med bl.a. akupunktur,... læs mere - Louise

  Kan klart anbefale Lars Røpke Nielsen hvis man har ondt i bevægeapparatet. Efter at have prøvet 2 andre behandlere fik jeg anbefalet Lars. Han gik systematisk til værks for at finde årsagen til mine gener og har således afhjulpet først smerter i min hofte og siden en smertefuld spændings-hovedpine. Vender uden tvivl tilbage til Copenhagen... læs mere - Lars H.

 • Jeg kunne ikke løbe i 4 måneder, efter et forløb hos Lars blev jeg smertefri og løbeaktiv igen. Tak Lars! - Marinela D.

  Lars is highly professional and uses very simple harmless approaches to cure the body! I had back pain for years and tried many physiorherapists before but nothing helped. However Lars helped me to get rid of the pain and get body to function fully in 3 sessions. Many many thanks! And highly recommended! - Margarita N.

  "Den helt store forskel på Copenhagen Physio og alle de andre behandlere, jeg har været hos, er, at Lars ikke bare behandler problemet, men årsagen til problemet! Lars har dermed sin store andel i, at mine géner i ryg og hofte som følge af elitesport langt om længe er væk. Hos Copenhagen Physio får du... læs mere - Lars K.

 • Så god en behandling 👌 - Sara K.

  Helt perfekt service! Jeg blev kurrere af Jakob, og han var den 3. der prøvede. Endelig ingen knæproblemer... - Casper D.

  I love it. - Maris B.

 • Kan varmt anbefale både Lars og Lasse. Søde, fleksible og dygtige. - Nanna H.

  Lars er super kompetent. Fandt nogle nerver som sad i klemme, så jeg ikke havde muskelkraft i højre ben. Fik nerverne sat på plads ved en enkelt tapebehandling uden smerte eller genoptræning. Mine varmeste anbefalinger. Mvh Rune - Rune B.

  Lars er en fantastisk fysioterapeut (og jeg har efterhånden prøvet nogen stykker!) med en god tilgang til behandlingen. Han arbejder med hele kroppen og ser sig ikke blind på symptomerne, men behandler i stedet der hvor skaden rent faktisk sidder. Professionel, venlig og yderst kompetent. - Jesper L.

 • Jeg henvendte mig til Copenhagen phsysio, da jeg efter en cykelferie i dolimitterne, fik så ondt i lænden hvergang jeg cyklede op af bakke, at jeg måtte stå af og gå. Jeg har haft lændesmerter, on and off, i mere end 10 år og havde forventet at det ville forblive sådan.Efter 2 behandlinger hos Lars,... læs mere - Solvej H.

  Fantastisk effekt af Lars' behandling af mit ben: Aktivering via akupunktur og påvirkning af nervebaner helbredte faktisk fuldstændig et ben, der havde lidt kronisk i 1½ år! - Poul E.

  Copenhagen Physio tilbyder en superkompetent service, der altid har fokus på at finde de egentlige årsager til smerter eller udfordringer, som giver de bedste resultater på den lage bane. Kan varmt anbefales! - Andrius K.

 • Virkelig god og professionel behandling - Rene H.

  Great treatment and coaching - Stephen H.

  Efter at have gået rundt med smerter on/off i min ene skulder i 2 års tid, besluttede jeg mig for at opsøge hjælp hos Lars. Jeg var overbevist om, at det var overbelastning, men det viste sig at være en nerve-problematik. I dag er det en uge siden jeg fik min sidste behandling af Lars... læs mere - Camilla H.

Formålet med din behandling er at opnå fuld styrke og fri bevægelighed i samtlige muskler og led. På denne måde forsvinder de fleste smerter relativt hurtigt.

Til at opnå dette kombinerer vi fysioterapi med bl.a. muskelaktivering, manipulationer, mobiliseringer og træningsøvelser.

Vi behandler alle former for sportsskader, herunder:

 • Rygsmerter
 • Forstuvede ankler.
 • Knæsmerter
 • Hælspore og smerter i hæl og fod.
 • Albuesmerter (f.eks. tennis- og golfalbue).
 • Hofte- og lyskesmerter.
 • Skulderskader (f.eks. indeklemnings-syndrom).
 • Muskelskader (f.eks. baglår og læg).
 • Seneskader (f.eks. achillessenesmerter).

Hvis du har brug for behandling af en sportsskade skal du booke en tid hos vores sportsfysioterapeuter Lars, Sissel og Kenneth.

De har alle stor erfaring og efteruddannelse i sportsfysioterapi.

Du kan booke en tid nedenfor og få hjælp til din skade.

Sportsfysioterapeut og klinikejer.
Sportsfysioterapeut og osteopat-stud.
Sportsfysioterapeut og fysisk træner.

Du kan også ringe og bestille en tid på tlf. 60 55 44 50

Scroll til toppen