bliv skadesfri

Sportsfysioterapi i København

Bliv skadesfri med hjælp fra vores sportsfysioterapeuter i København. Få effektiv behandling på aller højeste niveau og dyrk motion uden smerter.

5 stjernet anmeldelse
5 stjernet anmeldelse

"Ingen så dygtige som Lars"

Philip Due Schmidt

“Som elitesportsudøver har jeg været hos adskillige sportsfysioterapeuter, men ingen så dygtige som Lars. Han har med sin ekspertise gjort mig skadesfri, optimeret min præstation og sørget for at min krop er i balance. Kan helt klart anbefales. :-)”

5 stjernet anmeldelse

"Det har været helt fantastisk"

Nicolas Olivares

"Det har været helt fantastisk at gå hos Lars. Han har set ting som ingen andre fysioterapeuter eller osteopater har, hvilket betyder, at jeg meget overraskende kan lave mine første Ironman om 4 uger. Kan helt klart anbefales."

5 stjernet anmeldelse

"5 stjerner uden tøven"

Thomas Grandjean

"Virkelig kompetent, ærligt og seriøst sted!. Lars har hjulpet mig fra at være tæt på at droppe løb, til at løbe PR på 5 km, 10 km, halvmaraton og hjælpe mig med kvalifikation til VM på Ironman. 5 stjerner uden tøven herfra!"

Københavns Sportsfysioterapi

Behandling af sportsskade i København.

Vi er eksperter i behandling af sportsskader. Så hvis du ønsker at dyrke motion og sport uden smerter og skader, er du kommet til det rette sted. Med vores hjælp vil du genvinde fuld styrke og fri bevægelighed i samtlige muskler og led. Herved forsvinder langt de fleste skader - hurtigt og effektivt.

Sportsfysioterapi til eliten

Sportsfysioterapeut i København på arbejde.

Eliten bliver behandlet hos os, når de skal hurtigt tilbage fra en skade. Vi behandler flere af Danmarks topatleter på nationalt og internationalt niveau. Ovenfor ses vores fysioterapeut, Lars på arbejde for FC København. Udover at behandle skader sørger vi også for at præstationsoptimere, så du kan yde dit maksimale.

5 stjernet anmeldelse

"Yderst kompetent."

Lars kleiminger

"Den helt store forskel er, at Lars ikke bare behandler problemet, men årsagen til problemet! Mine gener i ryg og hofte, som følge af elitesport, er langt om længe er væk. Yderst kompetent, dybdegående og effektiv behandling."

5 stjernet anmeldelse

"Håber han følger mig til OL"

Stefan Due Schmidt

"Jeg træner 18-25 timer/uge og har gennem længere tid gået hos Lars. Han har hjulpet mig enormt meget med skader, genoptræning og skades forebyggelse. Jeg håber, han følger mig hele vejen til OL i 2018 og 2022."

5 stjernet anmeldelse

"Hurtigt og professionelt."

Sune Frandsen

"Lars hjalp mig med at komme mig over en sportsrelateret knæskade. Han diagnosticerede hurtigt og professionelt årsagen, og gennem en kombination af behandling på stedet og styrkeøvelser var jeg hurtigt tilbage i gang igen."

Københavns bedste sportsfysioterapeuter

Vi er specialiseret i sportsfysioterapi og behandler alle typer af sportsskader. Vores sportsfysioterapeuter i København har mange års erfaring i at behandle almindelige motionister og professionelle atleter. Vi sætter en ære i at skabe hurtige og målbare resultater. Vores sportsfysioterapeuter har bl.a. erfaring fra DBU, FC København, FC Nordsjælland, håndboldligaen og Basketligaen.

5 stjernet anmeldelse
Hvem er vi?

Lars, Thomas og Michael er alle sportsfysioterapeuter og dermes specialiserede i at behandle og genoptræne sportsskader. De har hver især mange års erfaring fra sportens verdens med atleter på nationalt og internationalt topniveau. Uanset niveau kan de også hjælpe dig.

Lars Røpke Nielsen, Fysioterapeut i København hos Copenhagen Physio i Valby

Lars Røpke Nielsen

Specialiseret sportsfysioterapeut
Thomas Flindt | Fysioterapeut, Copenhagen Physio

Thomas Flindt

Specialiseret sportsfysioterapeut
Michael Kejser Pedersen, Fysioterapeut hos Copenhagen Physio

Michael Kejser

Specialiseret sportsfysioterapeut

Book sportsfysioterapi her

Vi arbejder udenfor ydernummer. Du behøver derfor ingen henvisning og kan starte din behandling med det samme uden at skulle forbi lægen først. Du kan booke en tid online hos vores sportsfysioterapeuter i København ved at klikke på den orange knap nedenunder eller ved at ringe til vores sekretær og bestille en tid på tlf. 60 55 44 50.

Spørg sportsfysioterapeuterne

Hvis du er i tvivl om, vi kan hjælpe dig, er du altid meget velkommen til at skrive til vores sportsfysioterapeuter i København på mail. Vi ser frem til at høre fra dig.

Sportsfysioterapi eller fysioterapi?

Er du tvivl om du skal booke en tid til sportsfysioterapi eller fysioterapi? Det er ikke vigtigt, hvilken type behandling du booker hos os. Vi behandler det på samme måde, uanset om det er en sportsskade eller normale smerter. Vi følger stadig vores mantra om, at der skal være normal styrke i alle muskler og normal bevægelighed i alle led. Herved forsvinder langt de fleste smerter, uanset om det er en sportsskade eller anden type skavank.

Vil du vide mere om sportsfysioterapi i KBH?

Hvad er sportsfysioterapi?

Sportfysioterapi er et af mange speciale indenfor fysioterapien. Sportsfysioterapi adskiller sig fra de andre specialer ved at være mere sportsfokuseret. Det vil sige, at der udover at behandle skader også er fokus på at forebygge skader, fremme sportspræstationer samt genoptræning og rådgivning til sportsudøvere. Sportsfysioterapi retter sig mod sportsudøvere og motionister i alle aldersgrupper. En sportsfysioterapeut i København er derfor ikke kun egnet til topatleter, men til alle patienter der har problematikker forbundet med en aktivitet eller en sportsgren.

Hvad laver en sportsfysioterapeut?

Ligesom enhver anden fysioterapeut, så arbejder en sportsfysioterapeut med bevægeapparatet, hvilket vil sige kroppens muskler, led og nervesystem. Med afsæt i fysisk aktivitet eller en sportsgren ligger sportfysioterapeutens primære fokus på forebyggelse, diagnosticering, genoptræning samt behandling og præstationsoptimering. Patienter kan med fordel opsøge en sportsfysioterapeut, med henblik på at forbygge skader, eller få værktøjer til hvordan de kan fremme deres egen præstation i forbindelse med en aktivitet eller sport.

En sportsfysioterapeut er specialiseret i sportsskader og behandling af dem. En sportsfysioterapeut i København kan fremme en sikker tilbagevending til sportsgren eller fysisk aktivitet som patienten ønsker. Målet vil næsten altid være at komme tilbage til en aktivitet, hvor der bliver taget højde for progression, træning/genoptræning samt skadesrisikofaktorer.

Hvilke skader behandler en sportsfysioterapeut?

En sportsfysioterapeut behandler som udgangspunkt sportsskader. En sportsskade er en skade som er opstået i forbindelse med en sport eller aktivitet. Alle, ligegyldigt niveau, kan pådrage sig en sportsskade. Sportsskader kan opdeles i to kategorier; de akutte skader og overbelastningsskader. Fælles for dem er, at de begge typisk er forbundet med en vævskade, hvor det mekaniske og funktionelle er påvirket.

Nogle af de mest almindelige akutte sportsskader er:

Fibersprængninger
En fibersprængning opstår i musklen, typisk ved eksplosive bevægelser. Skaden opstår som oftest hos idrætsudøvere, der dyrker eksplosive sportsgrene hvor musklerne bliver udsat for en voldsom belastning, der fører til en fibersprængning.

Forstuvning af ankel:
En forstuvet ankel opstår ved et vrid i ankel- og fodleddet, der fører til en delvis eller total overrivning af ligamenter. En forstuvning kan opstå hos alle sportsudøver, men sker typisk hvis der er et ujævnt underlag eller mange retningsskift.

En af de mest almindelige overbelastningsskader er:

Skinnebensbetændelse:
Skinnebensbetændelse er en af de mest almindelige overbelastningsskader hos idrætsudøvere, som opstår over en længere periode med gentagende belastninger, f.eks. ved løb og spring.

Hvordan undersøger man som sportsfysioterapeut?

En undersøgelse vil altid starte med en samtale mellem patient og fysioterapeut. Problematikken vil blive gennemgået, samt faktorer der kan påvirke problematikken som f.eks. tidligere skader og alment helbred. Derefter vil der blive lavet en grundig undersøgelse for at komme nærmere en diagnosticering og behandling.

En undersøgelse er grundig og vil ofte både bestå af inspektion, en række test og forskellige bevægelser/øvelser. Den kan blandt andet bestå af muskeltest for at vurdere styrken i en specifik muskel, eller test af bevægeligheden i et led. Derudover har vi en række specifikke tests, der f.eks. kan teste menisken eller korsbåndet i et knæ.

Som sportsfysioterapeuter er vi uddannet til at se det store perspektiv i vores søgen på den rigtige behandling. Det er derfor ikke unormalt, at et meget større område vil blive undersøgt, end kun det skadede område. På baggrund af en grundig undersøgelse vil man kunne lave en behandling som passer til patientens specifikke problematik.

Hvordan behandler en sportsfysioterapeut?

Sportsfysioterapeuter i København er specialiseret i det biomekaniske, smertelindring samt at få kroppen til at fungere optimalt til en given aktivitet.

I fysioterapien, helt generelt, benytter vi en række forskellige teknikker til behandling, hvilket også gør sig gældende i sportsfysioterapien. Det kan b.la. være manuelle behandlingsteknikker, muskelaktivering, bevægelighedstræning og styrketræning.

To skader behandles sjældent ens, og fordi én type behandling virker på én patient, behøver den samme type skade og behandling ikke at virke på en anden patient.

En behandling vil altid tage udgangspunkt i et tæt samarbejde mellem sportsfysioterapeut og patient, hvor begge parter skal gøre en indsats for et godt resultat. Især når det handler om at vende retur til en aktivitet eller sport. Man skal som patient være indstillet på at skulle lave hjemmearbejde og være tålmodig. Hvis man er det, vil det som udgangspunkt altid føre til et godt resultat.

Sportsfysioterapi i København

Leder du efter en sportsfysioterapeut i København som både kan hjælpe dig tilbage til din sport efter en skade, eller en som kan hjælpe dig til forbedre din præstation, så er vi klar til at hjælpe dig.

Vi har i Copenhagen Physio specialiseret os i sportsfysioterapi og har mange års erfaring inden for feltet. Vi hjælper sportsudøvere og atleter på alle niveauet, heriblandt U16/17-fodboldlandsholdet og flere superligaspillere. Vi hjælper også gerne dig.

Vi har en god central location i Spinderiet i Valby i København hvor der er flere parkeringspladser tilknyttet og hvis du kommer med offentlig transport, er vi kun 200 meter fra Valby station.

Scroll to Top