­­

Sportsfysioterapi i København

Bliv smertefri når du træner eller dyrker sport

Effektiv behandling når du skal dyrke motion og sport uden smerter og skader.

Copenhagen Physio
4.9 stjerner ud af 5.0 - baseret på 169 anmeldelser
facebook logogoogle logotrustpilot logo

Har du smerter når du træner?

 • Har du fået en sportsskade?
 • Har du smerter i knæ eller ankel?
 • Har du smerter i ryggen?
 • Har du ondt i hælen eller i achillessenen?
 • Har du smerter i skulder eller albue?
 • Eller har du ondt i hofte eller lyske?
Lad os hjælpe dig!

Vi er specialister i at behandle sportsskader. Vi har stor erfaring med behandling af skader hos almindelige motionister og atleter på nationalt og internationalt niveau. Vi behandler således flere superligaspillere samt en del af Danmarks topatleter indenfor diverse sportsgrene.

Behandlingen vil:

 • Hjælpe dig til at kunne træne og dyrke sport uden smerter.
 • Give dig fuld styrke i musklerne.
 • Hjælpe dig med at få fri bevægelighed i leddene.
 • Give dig mindre risiko for skader i fremtiden.
 • Hjælpe dig til at forbedre din præstation.
Vi har kompetencerne

Vores sportsfysioterapeuter har bl.a. arbejdet for FC København, Brøndby IF, FC Nordsjælland samt Idrætsmedicinsk afdeling. Vi har derfor solid erfaring inden for sportens verden og er klar til at hjælpe dig tilbage en aktiv hverdag.

Vi har fokus på grundig undersøgelse og effektiv behandling. For at opnå det bedste resultat på kort og lang sigt kombinerer vi forskellige behandlingsmetoder der er tilpasset dit specifikke problem.

5 stjernet anmeldelse

"Ingen så dygtige som Lars Røpke Nielsen"

Philip Due Schmidt

“Som elitesportsudøver har jeg gennem de sidste par år været hos adskillige fysioterapeuter, men ingen så dygtige som Lars Røpke Nielsen fra Copenhagen Physio. Han har med sin ekspertise gjort mig skadesfri, optimeret min præstation og sørget for at min krop er i balance. Kan helt klart anbefales, hvis du vil være sikker på ikke at spilde dine penge. :-)”

5 stjernet anmeldelse

"Det har været helt fantastisk."

Nicolas Olivares

“Det har været helt fantastisk at gå hos Lars. Han har set ting som ingen andre fysioterapeuter eller osteopater har. Det betyder, at jeg meget overraskende kan lave mine første Ironman om 4 uger. Yderligere er han god til sparring mht. cykling og generel træning. Han vil helt klart være min fremtidige fysioterapeut og kan helt klart anbefales.”

5 stjernet anmeldelse

"Yderst kompetent og effektiv behandling."

Lars Kleiminger

"Den helt store forskel på Copenhagen Physio og alle de andre behandlere, jeg har været hos, er, at de ikke bare behandler problemet, men årsagen til problemet! Lars har dermed sin store andel i, at mine géner i ryg og hofte som følge af elitesport langt om længe er væk. Yderst kompetent, dybdegående og effektiv behandling. De varmeste anbefalinger herfra."

Sådan behandler vi

Formålet med din behandling er at opnå fuld styrke og fri bevægelighed i samtlige muskler og led. På denne måde forsvinder de fleste smerter relativt hurtigt.

Til at opnå dette kombinerer vi fysioterapi med bl.a. muskelaktivering, manipulationer, mobiliseringer og træningsøvelser.

På klinikken har vi behandlet mange af Danmarks topatleter igennem årene, herunder flere superliga-spillere. Vi kombinerer effektiv behandling med præstationsoptimering så du kan blive den bedste udgave af dig selv.

Vi behandler alle typer af sportsskader:

 • Knæsmerter.
 • Skulder- og albuesmerter.
 • Genoptræning efter skader og operationer.
 • Ryg- og bækkensmerter.
 • Hælspore og smerter i hælen.
 • Muskel- og seneskader.
 • Hofte- og lyskesmerter.
Sådan booker du en tid

For at booke en tid online skal du trykke på den orange knap nedenunder. Du er også velkommen til at ringe til vores sekretær og booke en tid på tlf. 60 55 44 50.

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til os på mail. Vi ser frem til at høre fra dig.

5 stjernet anmeldelse

"Professionel, venlig og yderst kompetent."

Jesper Lindhardt

“Lars er en fantastisk fysioterapeut (og jeg har efterhånden prøvet nogen stykker!) med en god tilgang til behandlingen. Han arbejder med hele kroppen og ser sig ikke blind på symptomerne, men behandler i stedet der hvor skaden rent faktisk sidder. Professionel, venlig og yderst kompetent.”

5 stjernet anmeldelse

"Det virkede sgu. Også i det lange løb."

Mikkel Højer

“Jeg har døjet med en lændeskade i 8 år, hvor flere end 4 fysioterapeuter har prøvet med alverdens behandling. Derfor var jeg spændt på om behandlingen ville hjælpe. Men det virkede sgu! Også i et lange løb. Jeg kan fortsætte mit aktive liv uden at passe på ryggen. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. :)”

5 stjernet anmeldelse

"Virkelig god og kompetent behandling."

Lucas Kragh

“Jeg er kommet hos Lars til behandling af skulder skade og er efter 4 behandlinger næsten skadefri. Lars gik grundigt til værks og fik diagnostiseret de bagvedliggende problemer som var årsagen til at skaden kom (sammen med andre tidligere skader) og fik bugt med dette. Virkelig god og kompetent behandling.”

Scroll til toppen