Fysioterapi til rygsmerter

Få en smertefri ryg og nakke

Få specialiseret fysioterapi der hurtigt og effektivt behandler dine smerter i ryg og nakke. Vi behandler både akutte og kroniske smerter med stor succes. Book en tid og få en smertefri hverdag.

Copenhagen Physio
4.9 stjerner ud af 5.0 - baseret på 169 anmeldelser
facebook logogoogle logotrustpilot logo

Har du ondt?

 • Har du smerter i ryggen eller lænden?
 • Har du smerter i nakken?
 • Har du udstrålende smerter?
 • Har du ondt når du arbejder?
 • Har du akutte eller kroniske smerter?
 • Eller har du nedsat bevægelighed?
Lad os hjælpe dig!

Vi har mange års erfaring med at behandle smerter i ryg og nakke. Vi har fokus på hurtig smertelindring og effektiv behandling. Vi har hjulpet hundredevis af patienter tilbage til en smertefri hverdag - også selvom smerterne har varet i over 5 år.

Behandlingen vil:

 • Give dig færre eller slet ingen smerter.
 • Hjælpe dig til at kunne arbejde uden smerter.
 • Give dig bedre bevægelighed.
 • Give dig større styrke i musklerne.
 • Give dig mere overskud i hverdagen.

Hvordan behandler vi?

På klinikken kombinerer vi flere forskellige behandlingsmetoder. De forskellige behandlingsformer har hver deres berettigelse og bliver tilpasset lige netop dit problem. Dette giver de bedste resultater på kort og lang sigt.

5 stjernet anmeldelse

"Jeg er sluppet for en omfattende operation..."

Alex Hoshiar

“Kan stærkt anbefale Lars! Jeg var i 2 år hæmmet af diskusprolaps i nakken med udstråling i højre arm. Efter gentagne ikke-succesfulde behandlinger hos andre behandlere opsøgte jeg Lars som sidste udvej inden en omfattende operation. Efter 4-5 behandlinger hos Lars er smerterne væk. Jeg er sluppet for en omfattende operation, og er ovenikøbet begyndt at styrketræne igen.”

5 stjernet anmeldelse

"Det var en fantastisk oplevelse."

Lone Larsen

“Jeg har i flere år været plaget af slidgigt og smerter. Det er gået ud over bevægeapparatet. En kollega anbefalede Lars Røpke Nielsen. Det var en fantastisk oplevelse! Lars formåede at fjerne mine smerter og få gang i mit bevægeapparat igen allerede ved det allerførste besøg! Lars er utrolig behagelig, meget kompetent og super dygtig. Lars får mine varmeste anbefalinger!”

5 stjernet anmeldelse

"Jeg vender uden tvivl tilbage næste gang."

Lars Henrichsen

“Kan klart anbefale Lars Røpke Nielsen hvis man har ondt i bevægeapparatet. Efter at have prøvet 2 andre behandlere fik jeg anbefalet Lars. Han gik systematisk til værks for at finde årsagen til mine gener og har således afhjulpet først smerter i min hofte og siden en smertefuld spændings-hovedpine. Vender uden tvivl tilbage til Copenhagen Physio næste gang.”

Om Klinikken

På klinikken er vi grundige i vores undersøgelse og forsøger altid at finde den mest effektive behandling til netop dit problem.

Alle problemer er forskellige på trods af at symptomerne kan synes ens. Vi sætter derfor en ære i at tilpasse behandlingen, så du får det hurtigste og bedst tænkelige forløb.

De typiske ting vi behandler:

 • Rygsmerter.
 • Iskias smerter.
 • Smerter i nakke og skuldre.
 • Diskusprolapser.
 • Hold i ryggen eller nakken.
 • Spændingshovedpine.
 • Smerter i bækken og hofte.
Sådan booker du en tid

Du kan bestille en tid ved at klikke på den orange knap nedenunder. Du har også ringe til vores sekretær og bestille en tid på tlf. 60 55 44 50.

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til din skade eller vores behandling kan du altid skrive til os på mail. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

5 stjernet anmeldelse

"Disse behandlinger kan kun anbefales!!"

Solvej Holse

“Efter en cykelferie i dolomitterne fik jeg så ondt i lænden hver gang jeg cyklede op af bakke, at jeg måtte stå af og gå. Jeg har haft lændesmerter, on and off, i mere end 10 år og havde forventet at det ville forblive sådan. Efter 2 behandlinger hos Lars, tog jeg på cykelferie på Mallorca, hvor jeg kunne tage alle bakkerne uden at stå af. Efter yderligere 2 behandlinger er jeg også sluppet helt af med mine daglige lændesmerter!  Disse behandlinger kan kun anbefales!!”

5 stjernet anmeldelse

"Efter 3 behandlinger kan jeg træne uden smerter."

Morten Poulsen

“Efter at have bøvlet med smerter i knæet i 7-8 år efter en meniskoperation, kontaktede jeg Copenhagen Physio. Allerede efter første behandling var der fremgang at spore. Her efter tre behandlinger kan jeg træne uden smerter! Lars er en yderst kompetent behandler som virkelig ved hvad han laver. Der bliver lyttet til hvad man har af problemer/skavanker og man går derfra med en fed oplevelse og en klar følelse af at man er på rette vej til at blive skadesfri.”

5 stjernet anmeldelse

"Jeg har fået 4 behandlinger og er næsten smertefri."

Thomas Leidahl

"Har gået med smerter i flere år og været igennem 10-12 behandlere uden den store effekt. Tog chancen med Lars. Vi startede med en dialog om mit forløb, hvor jeg forklarede om mine smerter og ikke mindst den udstråling jeg havde ned i benet. Lars var sikker på han kunne afhjælpe mine smerter, måske endda fjerne dem totalt. Jeg har fået 4 behandlinger og er næsten smertefri, en kombination af nogle øvelser samt behandling på klinikken har gjort tricket.”

Scroll til toppen