akupunktur i valby og københavn er godt mod sportsskader

Akupunktur

Akupunktur har de senere år vundet større indpas hos danskerne, som er blevet opmærksomme på dens særlige evne til at smertelindre samt afhjælpe sportsskader og andre skavanker. Personer med kroniske smerter og allergi kan ligeledes få glæde af akupunktur på vores klinik i Valby.

HVAD ER AKUPUNKTUR?

Historisk har akupunkturen sin oprindelse i Kina, hvor den har været benyttet i tusinder af år. Med akupunktur anvender man tynde nåle, som stikkes ind i huden og ned i musklerne. Dette sker på flere forskellige punkter på kroppen, som hjælper på hver deres symptomer. Akupunktur benyttes ofte ved smerter – kroniske såvel som akutte.

HVORDAN VIRKER AKUPUNKTUR?

Akupunktur har blandt andet god effekt på smerter, da det frigiver smertedæmpende hormoner. Herudover kan akupunktur stimulere nervevævet, øge blodgennemstrømningen samt få musklerne til at slappe af.

HVAD KAN AKUPUNKTUR BRUGES TIL?

Akupunktur kan bruges til en lang række af lidelser og skavanker. Fx kan akupunktur hjælpe med at behandle følgende:

  • Smerter – akutte og kroniske
  • Sportsskader
  • Slidgigt
  • Hovedpine og migræne
  • Allergi
  • Kvalme under graviditet

GØR AKUPUNKTUR ONDT?

Nej, som regel gør akupunktur ikke ondt. Derimod giver det en beroligende fornemmelse til området og fungerer generelt meget effektivt som teknik til smertelindring. Man kan undervejs føle en let trykkende og sovende fornemmelse, der hvor nålene sidder.

HVOR MANGE BEHANDLINGER ER NØDVENDIGE?

I de fleste situationer kan du mærke en forbedring i muskulaturen allerede efter 2 behandlinger på klinikken i Valby, og mange behandlinger afsluttes typisk succesfuldt efter 3-6 besøg. Visse skader kan dog have gavn af endnu flere behandlinger.

AKUPUNKTUR I VALBY

Copenhagen Physio tilbyder akupunktur i Valby. Lars Røpke Nielsen har mange års erfaring med akupunktur og hjulpet adskillige mennesker med at blive fri for smerter og andre skavanker.

Klinikken har en helhedsorienteret tilgang til det at afhjælpe smerter og sportsskader, idet vi har kompetencer inden for fysioterapi, osteopati, fysiologi og akupunktur. Det betyder også, at akupunkturen kan benyttes i kombination med andre behandlinger, hvis det er fordelagtigt.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på 60 55 44 50 eller sende en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

SE PRISER
ONLINE BOOKING