Bliv smertefri med fysioterapi på Østerbro.

Akupunktur i Valby

Oplev en smertefri hverdag med effektiv behandling af smerter og sportsskader vha. akupunktur i Valby.

5 stjernet anmeldelse

Akupunktur i Valby

Akupunktur i Valby

Akupunktur i Valby har en særlig evne til at behandle og lindre smerter. Vi har i mange år hjulpet hundredevis af klienter med at blive smertefri efter korte, lange og komplicerede smerteforløb.

Akupunktur har en dokumenteret effekt på smerter og virker bl.a. ved at øge blodtilførslen samt udskillelsen af smertedæmpende hormoner.

Akupunktur til sportsskader

Mand giver akupunktur i Valby

Vi er særligt specialiseret i at bruge akupunktur til at behandle sportsskader samt smerter i muskler og led. Akupunktur stimulerer nervesystemet og er særligt effektivt til at behandle sportsskader.

Akupunktur i Valby virker bl.a. ved at øge blodgennem-strømningen, hvilket betyder at helingstiden går hurtigere.

5 stjernet anmeldelse

"Min redningsmand"

Anders Karlberg

“Lars har været min redningsmand utallige gange. Jeg har haft store problemer med smerter i lænden, samt en diskusprolaps. Han bruger flere behandlings metoder, herunder akupunktur og giver øjeblikkelig lindring og bedring. Jeg kommer gående ind som en gammel mand. Lars behandler og jeg går derfra, oprejst, uden besvær.”

5 stjernet anmeldelse

"Alle pengene værd."

Sheila Rasmussen

“Efter 2 år med knæsmerter og en operation for menisk- og bruskskade, besluttede jeg at prøve akupunktur, frem for at takke ja til endnu en operation. Lars har formået at mindske smerteniveauet i mit knæ, så jeg nu er sluppet af med en stor del af smerterne. Behandlingen har haft stor effekt og været alle pengene værd.”

5 stjernet anmeldelse

"Klar anbefaling"

Morten Sponholtz

“Copenhagen Physio, med Lars som behandler, har hjulpet mig hurtigt tilbage efter en længerevarende knæskade. Lars´s behandlingsmetoder er moderne og tager udgangspunkt i det individuelle behov. Efter blot tre behandlinger med akupunktur og tape er jeg nu tilbage på benene. En klar anbefaling herfra.”

Valby´s bedste akupunktur

Vi bruger akupunktur til specialiseret behandling af sportsskader og smerter. Akupunktur virker mange gange hurtigere end andre behandlingsformer. Vi bruger både akupunkturen som enkeltstående behandling eller som supplerende behandling til fysioterapien. 

Vi tilbyder akupunktur i Valby - tæt på Spinderiet og Valby Station.

5 stjernet anmeldelse

Hvem skal du vælge?

Lars er uddannet akupunktør og har stor erfaring med at behandle sportsskader og smerter med akupunktur. Hvis du ønsker behandling med akupunktur i Valby kan du booke en tid nedenunder.

Lars Røpke Nielsen, Fysioterapeut i København hos Copenhagen Physio i Valby

Lars Røpke Nielsen

Akupunktør og Sportsfysioterapeut
Book tid til akupunktur

Du kan booke en tid til akupunktur i Valby online ved at klikke på den orange knap nedenunder.
Du kan også ringe til vores sekretær og bestille en tid på tlf. 60 55 44 50.

Har du spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål eller er i tvivl om, vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at skrive til os på mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du vide mere om akupunktur?

Hvad er akupunktur?

Akupunktur er behandling, hvor man stikker små, tynde og sterile nåle ind i huden og ned i musklerne. Akupunktur stammer fra Kina, hvor det er blevet brugt i flere tusind år til at behandle en lang række af sygdomme og smerteproblematikker.

Der skelnes mellem den medicinske og den kinesiske akupunktur. I Vesten bruger vi primært Medicinsk Akupunktur, hvilket bygger på moderne forskning og sundhedsvidenskabelige principper ud fra sygdomme, symptomer og smerter.
Kinesisk akupunktur bygger på at genoprette balancen i de såkaldte meridianbaner som løber igennem kroppen. Her taler man om at livsenergien Qi skal kunne løbe uhindret igennem meridianbanerne og dermed skabe et naturligt flow i kroppen.

Hos Copenhagen Physio i Valby benytter vi os primært af den medicinske akupunktur til behandling af smerter i muskler og led samt sportsskader.

Hvordan virker akupunktur?

Akupunktur foregår ved, at man stikker små nåle ind i huden og musklerne. Herved stimuleres nervesystemet, hvilket har flere effekter lokalt og systemisk i kroppen. Akupunktur øger blodgennemstrømningen lokalt i vævet og øger udskillelsen smertedæmpende hormoner. Ved akupunktur udskilles bl.a. endorfiner, hvilket virker ligesom morfin, blot uden alle de uheldige bivirkninger. Som eksempel på akupunkturens smertedæmpende effekt kan nævnes de hospitaler, særligt i udlandet, som bruger akupunktur til smertelindring ved operationer og fødsler.

Hvor hurtigt virker akupunktur?

Hos Copenhagen Physio i Valby opnår vi typisk en god smertelindring i løbet af 3-4 behandlinger. Det er svært at estimere, hvor mange behandlinger det kræver at få 100 % smertelindring, da det er meget individuelt betinget. Men de er fleste opnår det ønskede resultat i løbet af 4-8 behandlinger.

Hvilke skader kan man behandle med akupunktur?

Akupunktur er særligt effektivt til behandling af skader, hvor der indgår smerter. Uanset om du har fået et hold i lænden, har fået en sportsskade eller har haft langvarige, kroniske smerter kan akupunktur være en løsning. Akupunktur kan godt stå alene, men virker aller bedst som supplement til anden fysioterapeutisk behandling.

Akupunktur til sportsskader

Akupunktur virker super godt til at forbedre helingstiderne ved sportsskader. Akupunktur virker ved at øge blodtilførslen lokalt i en muskel, hvorved helingen går hurtigere. Du kan derfor opleve at akupunktur nedsætter skadestiden, så du hurtigere kan komme i gang med din sport igen.

På klinikken i Valby har vi igennem mange år specialiseret os i at behandle sportsskader. I denne behandling er akupunktur et naturligt supplement til den eksisterende behandling, da det forbedrer helingstiden og virker smertelindrende.

Gør det ondt at få akupunktur?

Når nålene stikkes ned i huden vil man mærke et lille stik, der minder om at blive nevet i armen. Smerten er meget kortvarig og kan i nogle tilfælde næsten ikke mærkes. Efter indstikket i huden kan man mærke en snurren eller summen.

Akupunktur i Valby

Hvis du ønsker at få akupunktur i Valby, kan du være tryg ved at vælge Copenhagen Physio i Valby. Vi har mange års erfaring med akupunktur og har hjulpet hundredevis af patienter med smerter i bevægeapparatet.

Copenhagen Physio ligger ligger i Spinderiet, hvor der er 2 timers gratis parkering. Spinderiet ligger 100 meter fra Valby Station, så du kan let komme hertil med offentlig transport.

Scroll to Top