Bliv smertefri med akupunktur

Smertebehandling der virker.

Akupunktur i Valby

Akupunktur til dig der vil slippe af med akutte og kroniske smerter i kroppen.

Copenhagen Physio
4.9 stjerner ud af 5.0 - baseret på 108  anmeldelser
facebook logogoogle logotrustpilot logo

 • Har du rygsmerter?

 • Har du ondt i nakken?

 • Har du ondt i muskler eller led?

 • Har du smerter i albuen?

 • Har du myoser eller spændte muskler?

 • Har du hovedpine?

 • Har du udstrålende smerter?

 • Eller har du fået en sportsskade?

Vi er specialiseret i at smertelindre og behandle skader med medicinsk akupunktur på vores klinik i Valby.

Behandling med akupunktur vil:

 • Give dig færre eller slet ingen smerter.

 • Løsne op i dine muskler.

 • Hjælpe på dine nervesmerter.

 • Mindske dit behov for smertestillende medicin.

 • Hjælpe på din spændingshovedpine.

 • Give dig mere overskud i hverdagen.

Akupunktur har en særlig evne til at lindre smerter. Vi har i mange år hjulpet klienter med at blive smertefri efter korte og lange smerteforløb. Vil du være den næste?

Hvad siger vores klienter om os?

 • Superfin behandling og tydelig ændring af problemet - til det bedre 🙂 - tine g.

  Jeg har i flere år været plaget af slidgigt og smerter. Det er gået ud over bevægeapparatet. En kollega anbefalede Lars Røpke Nielsen, der er ejer af Copenhagen Physio.
  Det var en fantastisk oplevelse! Lars formåede at fjerne mine smerter og få gang i mit bevægeapparat igen allerede ved det allerførste besøg!
  Lars er utrolig behagelig, meget...
  læs mere - Lone L.

  Fik fantastisk behandling i knæ og ryg, så nu spiller jeg fodbold igen - Klaus

 • Har gået med smerter i flere år, været igennem 10-12 behandlere i håb om bedring og måske endda fjernelse af smerter definitivt. Alle behandlere har været lægeanvist (henvisning fra lægen) men alle uden den store effekt.Tog chancen med Lars - Klinik Ejeren ved Copenhagen Physio. Vi startede med en dialog om mit forløb, hvor jeg... læs mere - Thomas L.

  Lars er super kompetent. Fandt nogle nerver som sad i klemme, så jeg ikke havde muskelkraft i højre ben. Fik nerverne sat på plads ved en enkelt tapebehandling uden smerte eller genoptræning. Mine varmeste anbefalinger. Mvh Rune - Rune B.

  Kan varmt anbefale både Lars og Lasse. Søde, fleksible og dygtige. - Nanna H.

 • Er meget tilfreds med behandling. De fleste af mine smerte er væk efter to besøg. Det er smerte som jeg har haft længe, og som andre typer af behandling ikke tidligere har haft den store effekt på... - Niels

  Jeg er kommet hos Lars til behandling af skulder skade og er efter 4 behandlinger næsten skadefri.I stedet for blot at give mig nogle øvelser til min skulder gik Lars grundigt til værks og fik diagnostiseret de bagvedliggende problemer som var årsagen til skaden kom overhovedet (sammen med andre tidligere skader) og fik bugt med... læs mere - Lucas K.

  "Den helt store forskel på Copenhagen Physio og alle de andre behandlere, jeg har været hos, er, at Lars ikke bare behandler problemet, men årsagen til problemet! Lars har dermed sin store andel i, at mine géner i ryg og hofte som følge af elitesport langt om længe er væk. Hos Copenhagen Physio får du... læs mere - Lars K.

 • Copenhagen Physio, med Lars som behandler, har hjulpet mig hurtigt tilbage efter en længerevarende knæskade. Lars behandlingsmetoder er moderne og tager udgangspunkt i det individuelle behov. Efter blot tre behandlinger m. speciel tape og akupunktur er jeg nu tilbage på benene. En klar anbefaling herfra. - Morten S.

  Lars fik mig tilbage efter en lang periode med betændelse i achilles... - Jacob S.

  Man føler sig velkommen og det er nemt at få en tid. Der bliver lyttet/spurgt ind til problemet under konsultationen. Er sikker på at kombinationen af fysioterapi og akupunktur får en hurtigere og dybere effekt, og jeg skal ikke lave øvelser derhjemme (dejligt). Allerede efter 1. behandling har jeg kunne mærke en forbedring. Klart at... læs mere - Charlotte P.

 • 5 uger før jeg skal løbe mit første halvmaraton, får jeg problemer med min achillessene. Smerterne gør, at jeg ikke kan fortsætte løbetræningen.Jeg er egentlig mere eller mindre afklaret med, at jeg må droppe det pågældende løb, men bliver anbefalet, at tage kontakt til Lars fra Copenhagen Physio.Jeg kommer hurtigt i behandling med bl.a. akupunktur,... læs mere - Louise

  Helt perfekt service! Jeg blev kurrere af Jakob, og han var den 3. der prøvede. Endelig ingen knæproblemer... - Casper D.

  Kan på det varmeste anbefale Physio Copenhagen! Kom med en 7år gammel lyskeskade og mærkede allerede bedringer efter første behandling! Vil helt klart fortsætte her hvis nye skader eller lignende kommer til 🙂 - Cecilie B.

 • Henvendte mig hos Lars med kroniske ankelsmerter og -hævelse efter 15 år gammel sportsskade. Kunne ofte kun gå nogle kilometer før det gjorde ondt og havde problemer med hævelse og smerter under og efter sport og motion, selvom jeg altid skånede anklen. Ortopædkirurger havde givet op og fortalt mig der ikke var noget at gøre... læs mere - hanne b.

  Fantastisk effekt af Lars' behandling af mit ben: Aktivering via akupunktur og påvirkning af nervebaner helbredte faktisk fuldstændig et ben, der havde lidt kronisk i 1½ år! - Poul E.

  Kan stærkt anbefale Lars! Jeg var i 2 år hæmmet af diskusprolaps i nakken med udstråling i højre arm. Efter gentagne ikke-succesfulde behandlinger hos bl.a. Westloft kiropraktor og Elite fysioterapi opsøgte jeg Lars som sidste udvej inden en omfattende operation. Efter 4-5 behandlinger hos Lars er smerterne væk, og der er næsten fuld mobilitet i... læs mere - Alex H.

 • Efter at have gået rundt med smerter on/off i min ene skulder i 2 års tid, besluttede jeg mig for at opsøge hjælp hos Lars. Jeg var overbevist om, at det var overbelastning, men det viste sig at være en nerve-problematik. I dag er det en uge siden jeg fik min sidste behandling af Lars... læs mere - Camilla H.

  Virkelig god og professionel behandling - Rene H.

  Jeg har i flere år været plaget af slidgigt og smerter. Det er gået ud over bevægeapparatet. En kollega anbefalede Lars Røpke Nielsen, der er ejer af Copenhagen Physio.Det var en fantastisk oplevelse! Lars formåede at fjerne mine smerter og få gang i mit bevægeapparat igen allerede ved det allerførste besøg!Lars er utrolig behagelig, meget... læs mere - Lone L.

 • Jeg har været forbi Lars, af 2 omgange. Stor imødekommenhed, flexibilitet og professionel håndtering af mine skader. Fysioterapi, osteopati samt akupunktur, har været med til, at mine proces er forkortet og at jeg er godt videre. Kun store roser herfra 🙏 - Heidi C.

  Jeg har to gange fået meget kvalificeret og effektiv behandling hos Lars. Kan absolut anbefales. - Henrik L.

  Virkelig kompetent, ærligt og seriøst sted! Hos Copenhagen Physio bruger de meget tid på at komme ind til problemets kerne og stiller sig ikke tilfreds med at behandle isolerede områder. De tager kroppen med som helhed, og giver dig værdifuld indsigt i, hvordan din krop responderer på din behandling af den.Personligt har Lars hjulpet mig... læs mere - Thomas G.

 • Meget kompetent behandling, og man føler sig i meget trygge hænder. Jeg har klart oplevet fremgang efter få besøg hos Copenhagen Physio. - Karen G.

  I love it. - Maris B.

  Har fornyligt afsluttet et forløb hos Lars, ang min skulder. Han var hurtig til at identificere problemet og komme med et effektivt forløb. Kan stærkt anbefales! 🙂 - Burhan A.

 • Har brugt Lars til to skadesforløb (hhv. lænd og skulder). I begge forløb oplevede jeg meget kompetent behandling, hvor Lars både var meget lyttende og imødekommende og samtidig gik meget struktureret til værks med at lokalisere årsagen til skaden, fremfor symptom behandling.Jeg kommer helt sikkert igen hvis der på et tidspunkt dukker nye skader op... læs mere - Jakob

  Lytter og sætter sig ind i din situation.Humpede op til klinikken og gik der fra.Det virker bare. - Jan B.

  En rigtig sød, imødekommende og utrolig dygtig fysioterapeut der gjorde det trygt for mine tvillinge piger på 13, da de skulle have behandlet deres håndboldskader. Og hans behandling var virkelig effektiv. - Noura C.

Der skelnes mellem den medicinske og den kinesiske akupunktur.

Medicinsk akupunktur bygger på moderne forskning og sundhedsvidenskabelige principper. Kinesisk akupunktur har været brugt i tusinder af år og bygger på at genoprette balancen i de såkaldte meridianbaner som løber igennem kroppen.

Hos Copenhagen Physio i Valby benytter vi os primært af den medicinske akupunktur.

Med akupunktur behandler vi bl.a.:

 • Akutte og kroniske smerter
 • Rygsmerter.
 • Musearm.
 • Nakkesmerter.
 • Hovedpine og migræne.
 • Slidgigt.
 • Udstrålende nervesmerter.
 • Sportsskader.

Lars og Sissel er begge uddannet i akupunktur og har stor erfaring med dette.

De er begge specialiseret i at behandle smerter med medicinsk akupunktur. De oplever god effekt med akupunktur som enkeltstående behandling eller supplerende til anden behandling.

Hvis du ønsker behandling med akupunktur i Valby kan du booke en tid nedenunder.

Fysioterapeut og osteopat-stud.

Du kan også ringe og bestille en tid på tlf. 60 55 44 50

Scroll til toppen