Bliv smertefri med akupunktur

Smertebehandling der virker.

Akupunktur i Valby

Akupunktur til dig der vil slippe af med akutte og kroniske smerter i kroppen.

Copenhagen Physio
4.9 stjerner ud af 5.0 - baseret på 112  anmeldelser
facebook logogoogle logotrustpilot logo

 • Har du rygsmerter?

 • Har du ondt i nakken?

 • Har du ondt i muskler eller led?

 • Har du smerter i albuen?

 • Har du myoser eller spændte muskler?

 • Har du hovedpine?

 • Har du udstrålende smerter?

 • Eller har du fået en sportsskade?

Vi er specialiseret i at smertelindre og behandle skader med medicinsk akupunktur på vores klinik i Valby.

Behandling med akupunktur vil:

 • Give dig færre eller slet ingen smerter.

 • Løsne op i dine muskler.

 • Hjælpe på dine nervesmerter.

 • Mindske dit behov for smertestillende medicin.

 • Hjælpe på din spændingshovedpine.

 • Give dig mere overskud i hverdagen.

Akupunktur har en særlig evne til at lindre smerter. Vi har i mange år hjulpet klienter med at blive smertefri efter korte og lange smerteforløb. Vil du være den næste?

Hvad siger vores klienter om os?

 • Jeg har været meget tilfreds med min oplevelser hos Chopenhagen Physio. De fremstår yderst kompetente og metodiske i deres behandling og i løbet af blot tre behandlinger er jeg blevet en skulderskade kvit som jeg har døjet med i mere end halvandet år. - Daniel O.

  Jeg har været klient hos Lars Røpke, CPH Physio i over et år. Hver eneste gang har Lars kunne hjælpe mig mine problemer/skader, og det har været ligefra lysken, inderlåret, baglåret, ryggen og mere. Jeg dyrker selv sport på højt plan, og jeg har haft svært ved at passe på min krop de seneste to... læs mere - Christian S.

  Jeg har i flere år været plaget af slidgigt og smerter. Det er gået ud over bevægeapparatet. En kollega anbefalede Lars Røpke Nielsen, der er ejer af Copenhagen Physio.
  Det var en fantastisk oplevelse! Lars formåede at fjerne mine smerter og få gang i mit bevægeapparat igen allerede ved det allerførste besøg!
  Lars er utrolig behagelig, meget...
  læs mere - Lone L.

 • Lars is highly professional and uses very simple harmless approaches to cure the body! I had back pain for years and tried many physiorherapists before but nothing helped. However Lars helped me to get rid of the pain and get body to function fully in 3 sessions. Many many thanks! And highly recommended! - Margarita N.

  Super professionel behandling og gode resultater! - Christian W.

  En rigtig sød, imødekommende og utrolig dygtig fysioterapeut der gjorde det trygt for mine tvillinge piger på 13, da de skulle have behandlet deres håndboldskader. Og hans behandling var virkelig effektiv. - Noura C.

 • Helt igennem professionelt og vanvittig effektivt.En kæmpe tak skal lyde fra undertegnet . - Martin S.

  Så god en behandling 👌 - Sara K.

  Meget kompetente - Rune D.

 • Lars fik mig tilbage efter en lang periode med betændelse i achilles... - Jacob S.

  Det har været og er helt fantastisk at gå hos Lars. Han har set ting som ingen andre fysioterapeuter eller osteopater har, og hermed fået korrigeret på de problemer jeg har haft, hvilket betyder, at jeg meget overraskende kan lave mine første Ironman om 4 uger. Yderligere er han god til sparring mht. cykling og... læs mere - Nicolas O.

  Har gået med smerter i flere år, været igennem 10-12 behandlere i håb om bedring og måske endda fjernelse af smerter definitivt. Alle behandlere har været lægeanvist (henvisning fra lægen) men alle uden den store effekt.Tog chancen med Lars - Klinik Ejeren ved Copenhagen Physio. Vi startede med en dialog om mit forløb, hvor jeg... læs mere - Thomas L.

 • Helt perfekt service! Jeg blev kurrere af Jakob, og han var den 3. der prøvede. Endelig ingen knæproblemer... - Casper D.

  Lars er en af de dygtigste behandlere, jeg har brugt. Derudover er han sød og behagelig. Lars tænker holistisk og bruger forskellige behandlingsmetoder, herunder akupunktur. Han har hjulpet mig med både lændesmerter og en låst skulder. Kan kun anbefales! - Trine V.

  Meget kompetent behandling, og man føler sig i meget trygge hænder. Jeg har klart oplevet fremgang efter få besøg hos Copenhagen Physio. - Karen G.

 • Super god og professionel behandling af min søns forstuvede fod. - Annet K.

  Copenhagen Physio tilbyder en superkompetent service, der altid har fokus på at finde de egentlige årsager til smerter eller udfordringer, som giver de bedste resultater på den lage bane. Kan varmt anbefales! - Andrius K.

  "Den helt store forskel på Copenhagen Physio og alle de andre behandlere, jeg har været hos, er, at Lars ikke bare behandler problemet, men årsagen til problemet! Lars har dermed sin store andel i, at mine géner i ryg og hofte som følge af elitesport langt om længe er væk. Hos Copenhagen Physio får du... læs mere - Lars K.

 • Efter at have prøvet flere forskellige fysioterapeuter og kiropraktorer uden det store resultat, har jeg virkelig oplevet, at behandlingen hos Lars har haft en vedvarende effekt og stort set fjernet de smerter, der har været tilbagevendende gennem en årrække. Jeg er imponeret over, at årsager til smerterne var at finde et helt andet sted end... læs mere - Mia E.

  Jeg var igennem et forløb med Lars på baggrund af smerter i knæ i forbindelse med cykling. På en måned formåede jeg at blive klar til mit efterårs store udfordring i form af cykelløb i Taiwan, der forinden forløbet havde set tvivlsomt ud. Så stor tak til Lars for behandlingen! - Simon T.

  Efter 2 år med knæsmerter og en operation for menisk- og bruskskade, som kun havde givet mig større smerter, besluttede jeg at prøve akupunktur, frem for at takke ja til endnu en operation. Lars har formået at mindske smerteniveauet i mit knæ, så jeg nu kan bevæge mig langt mere, og er sluppet af med... læs mere - Sheila R.

 • Jeg træner 18-25 timer ugentligt med inline, is-skøjteløb, cykling, styrketræning mm. og har været hos mange forskellige fysioterapeuter, kiropraktorer mm gennem årene. Jeg har nu gennem længere tid haft fornøjelsen af at gå fast hos Lars fra Copenhagen Physio. Han har hjulpet mig enormt meget med skader, genoptræning og skades forebyggelse. Dette har været enormt... læs mere - Stefan D.

  Har fornyligt afsluttet et forløb hos Lars, ang min skulder. Han var hurtig til at identificere problemet og komme med et effektivt forløb. Kan stærkt anbefales! 🙂 - Burhan A.

  Kan klart anbefale Lars Røpke Nielsen hvis man har ondt i bevægeapparatet. Efter at have prøvet 2 andre behandlere fik jeg anbefalet Lars. Han gik systematisk til værks for at finde årsagen til mine gener og har således afhjulpet først smerter i min hofte og siden en smertefuld spændings-hovedpine. Vender uden tvivl tilbage til Copenhagen... læs mere - Lars H.

 • Jeg henvendte mig til Copenhagen phsysio, da jeg efter en cykelferie i dolimitterne, fik så ondt i lænden hvergang jeg cyklede op af bakke, at jeg måtte stå af og gå. Jeg har haft lændesmerter, on and off, i mere end 10 år og havde forventet at det ville forblive sådan.Efter 2 behandlinger hos Lars,... læs mere - Solvej H.

  Was referred to Lars for a knee problem, he gave me exercises to help strengthen my leg (on a sheet of paper I could take home, with pictures) and the acupuncture worked to relieve the problem in the meantime. Easy to check availability of appointments and book online, and you can pay with Mobilepay... læs mere - T A.

  Lars er super kompetent. Fandt nogle nerver som sad i klemme, så jeg ikke havde muskelkraft i højre ben. Fik nerverne sat på plads ved en enkelt tapebehandling uden smerte eller genoptræning. Mine varmeste anbefalinger. Mvh Rune - Rune B.

 • Efter at havde døjet med en lænd skade i 8 år og mere end 4 fysioterapeuter der har prøvet at give mig alverdens øvelser, massage samt akupunktur, så var jeg spændt på om hvad jeg ville opleve efter en behandling hos Lars ved Copenhagen Physio. Men det virkede sku ! Ikke kun på kort sigt... læs mere - Mikkel H.

  Fik fantastisk behandling i knæ og ryg, så nu spiller jeg fodbold igen - Klaus

  Jeg har i flere år været plaget af slidgigt og smerter. Det er gået ud over bevægeapparatet. En kollega anbefalede mig at konsultere Lars Røpke Nielsen, der er ejer Copenhagen Physio.Det var en fantastisk oplevelse! Lars formåede at fjerne mine smerter og få gang i mit bevægeapparat igen allerede ved 1. besøg!Jeg glæder mig meget... læs mere - Lone L.

Der skelnes mellem den medicinske og den kinesiske akupunktur.

Medicinsk akupunktur bygger på moderne forskning og sundhedsvidenskabelige principper. Kinesisk akupunktur har været brugt i tusinder af år og bygger på at genoprette balancen i de såkaldte meridianbaner som løber igennem kroppen.

Hos Copenhagen Physio i Valby benytter vi os primært af den medicinske akupunktur.

Med akupunktur behandler vi bl.a.:

 • Akutte og kroniske smerter
 • Rygsmerter.
 • Musearm.
 • Nakkesmerter.
 • Hovedpine og migræne.
 • Slidgigt.
 • Udstrålende nervesmerter.
 • Sportsskader.

Lars og Sissel er begge uddannet i akupunktur og har stor erfaring med dette.

De er begge specialiseret i at behandle smerter med medicinsk akupunktur. De oplever god effekt med akupunktur som enkeltstående behandling eller supplerende til anden behandling.

Hvis du ønsker behandling med akupunktur i Valby kan du booke en tid nedenunder.

Fysioterapeut og osteopat-stud.

Du kan også ringe og bestille en tid på tlf. 60 55 44 50

Scroll til toppen