Bliv smertefri med akupunktur

Smertebehandling der virker.

Akupunktur til dig der vil slippe af med akutte og kroniske smerter i kroppen.

Copenhagen Physio
4.9 stjerner ud af 5.0 - baseret på 114  anmeldelser
facebook logogoogle logotrustpilot logo

Har du smerter?

 • Har du rygsmerter?

 • Har du ondt i nakken?

 • Har du ondt i muskler eller led?

 • Har du smerter i albuen?

 • Har du myoser eller spændte muskler?

 • Har du hovedpine?

 • Har du udstrålende smerter?

 • Eller har du fået en sportsskade?

Lad os hjælpe dig!

Vi er specialiseret i at smertelindre og behandle skader med akupunktur på vores klinik i Valby.

Akupunkturen vil:

 • Give dig færre eller slet ingen smerter.

 • Løsne op i dine muskler.

 • Hjælpe på dine nervesmerter.

 • Mindske dit behov for smertestillende medicin.

 • Hjælpe på din spændingshovedpine.

 • Give dig mere overskud i hverdagen.

Hvorfor akupunktur?

Akupunktur har en særlig evne til at lindre smerter. Vi har i mange år hjulpet klienter med at blive smertefri efter korte og lange smerteforløb. Vil du være den næste?

Hvad siger vores klienter om os?

 • Fysioterapeut Steen er en helt fantastisk healer. Vi fik styr på mit problem i skulderen og samtidig fik jeg den største omsorg.. Steen er meget grundig..og han har tid til at høre på dig. Han er meget dygtig og jeg kan kun varmt anbefale ham. Lisbeth - Lisbeth k.

  Lars is highly professional and uses very simple harmless approaches to cure the body! I had back pain for years and tried many physiorherapists before but nothing helped. However Lars helped me to get rid of the pain and get body to function fully in 3 sessions. Many many thanks! And highly recommended! - Margarita N.

  Lars er en fantastisk fysioterapeut (og jeg har efterhånden prøvet nogen stykker!) med en god tilgang til behandlingen. Han arbejder med hele kroppen og ser sig ikke blind på symptomerne, men behandler i stedet der hvor skaden rent faktisk sidder. Professionel, venlig og yderst kompetent. - Jesper L.

 • Min søn har igennem det sidste år været til flere behandlinger hos Lars for forskellige skader. Hver gang vi går derfra, har vi følelsen af, at det har været den bedste behandling vi kunne få. Lars er altid lyttende og forstående og giver sig tid til at forstå den skade som skal behandles. Hvis ikke... læs mere - Martin S.

  Lars er en professionel, grundig, ærlig og sympatisk behandler, der har fokus på at finde årsagen til skaden/smerten, så derfor kan jeg kun anbefale at konsultere ham både i forebyggende og behandlende øjemed. - Helene B.

  Efter at havde døjet med en lænd skade i 8 år og mere end 4 fysioterapeuter der har prøvet at give mig alverdens øvelser, massage samt akupunktur, så var jeg spændt på om hvad jeg ville opleve efter en behandling hos Lars ved Copenhagen Physio. Men det virkede sku ! Ikke kun på kort sigt... læs mere - Mikkel H.

 • En meget professionel klinik, hvor ikke kun skaden, men hele kroppen behandles. Det er et behageligt sted at være, og man får mange værktøjer til at arbejde med sin skade derhjemme. Behandlingen er effektiv, og man lærer ekstremt meget om sig selv fra gang til gang - Lucas T.

  Jeg kom til Lars efter at have gået med smerter i knæet i flere uger og frygtede at min skiferie var i fare. Efter en enkelt behandling var smerteniveauet betragtelig lavere og min skiferie er ikke i fare. Lars er meget kompetent og virkelig god til at forklare hvad han foretager sig. Jeg kan varmt... læs mere - Sven-Erik L.

  Efter ca. halvanden måneds behandling ved slap jeg af med både skulder og lændesmerter. Jeg er meget imponeret af Lars evner, og vil til enhver tid anbefale ham. Jeg havde døjet med smerterne meget længe, så det er en befrielse at være fri for dem. - Kasper J.

 • Meget kompetente - Rune D.

  Hos Copenhagen Physio har jeg fået hjælp til at behandle smerter i både ryg og fødder; og smerterne er nu lindret mere end jeg har oplevet i mange år. Jeg oplever at min fysioterapeut der har en dyb viden og inddrager andre behandlingsformer end jeg har prøvet før. Er i øvrigt også god til undervejs... læs mere - Eva M.

  Jeg henvendte mig til Copenhagen phsysio, da jeg efter en cykelferie i dolimitterne, fik så ondt i lænden hvergang jeg cyklede op af bakke, at jeg måtte stå af og gå. Jeg har haft lændesmerter, on and off, i mere end 10 år og havde forventet at det ville forblive sådan.Efter 2 behandlinger hos Lars,... læs mere - Solvej H.

 • Fik anbefalet Lars efter mange år med smerter i højre ben - kunne ikke træne optimalt pga smerterne. Efter tre behandlinger både løber og cykler jeg igen og nyder en smertefri hverdag. Giver ham min varmeste anbefaling. - Mette G.

  Virkelig godt og effektivt. Lars er en meget kompetent og behagelig behandler. Jeg har benyttet klinikken til flere forskellige skader og hver gang med rigtig gode resultater. - M. G.

  Efter at have gået rundt med smerter on/off i min ene skulder i 2 års tid, besluttede jeg mig for at opsøge hjælp hos Lars. Jeg var overbevist om, at det var overbelastning, men det viste sig at være en nerve-problematik. I dag er det en uge siden jeg fik min sidste behandling af Lars... læs mere - Camilla H.

 • As someone who has tried many different physiotherapists because of the accidents I had, I would definitely recommend Lasse Brøndsted to everyone! He is very professional and absolutely knows what he is doing. As his client, I could feel and see his dedication and sincere effort to help me recover and heal. I have two... læs mere - Esen .

  Kan klart anbefale Lars Røpke Nielsen hvis man har ondt i bevægeapparatet. Efter at have prøvet 2 andre behandlere fik jeg anbefalet Lars. Han gik systematisk til værks for at finde årsagen til mine gener og har således afhjulpet først smerter i min hofte og siden en smertefuld spændings-hovedpine. Vender uden tvivl tilbage til Copenhagen... læs mere - Lars H.

  Lars er super kompetent. Fandt nogle nerver som sad i klemme, så jeg ikke havde muskelkraft i højre ben. Fik nerverne sat på plads ved en enkelt tapebehandling uden smerte eller genoptræning. Mine varmeste anbefalinger. Mvh Rune - Rune B.

 • Eneste fys der har kunne løse mine rygproblemer. Glimmerende! - Anders H.

  Rigtig god og effektiv oplevelse, og kan 100% anbefales. - Jacob

  Helt perfekt service! Jeg blev kurrere af Jakob, og han var den 3. der prøvede. Endelig ingen knæproblemer... - Casper D.

 • Har gået med smerter i flere år, været igennem 10-12 behandlere i håb om bedring og måske endda fjernelse af smerter definitivt. Alle behandlere har været lægeanvist (henvisning fra lægen) men alle uden den store effekt.Tog chancen med Lars - Klinik Ejeren ved Copenhagen Physio. Vi startede med en dialog om mit forløb, hvor jeg... læs mere - Thomas L.

  Effektiv behandling af gammelt traume - Peter, 3.

  Super kompetent behandler som favner bredt. Der er ikke den skade eller behandling, som Lars ikke kan hjælpe eller rådgive om. Kan varmt anbefales. - Martin C.

 • Det har været en fornøjelse at gå til Fys hos Lars. Jeg har menisk skade og som fitness- og yoga instruktør har det været til stor irritation og jeg vil helst undgå operation af knæet igen. Efter behandlinger hos Lars er jeg stort set smertefri og kan lave det jeg elsker- omend jeg altid skal... læs mere - Rie F.

  Begge behandlere er dygtige og har hjulpet mig med løbeskader og rygproblemer. - Camilla K.

  Har fået behandlet både ryg og arme med akupunktur - altid effektivt - og giver tilmed gode råd 🙂 - Joan S.

 • Efter at have spildt flere tusinde kroner på besøg hos flere forskellige læger, kiropraktorer og fysioterapeuter fik Lars løst mit problem efter kun 3 besøg. Havde forventet det ville tage længere tid, men det gjorde det ikke. Ville ønske jeg havde fundet ham fra starten af. Kan klart anbefales - mohammed k.

  Utrolig professionel og kompetent med hvad der lader til en stor viden og praktisk erfaring! Efter bare 2 behandlinger hos Lars har jeg allerede en lys fremtid for et smertefrit knæ til min cykelrejse til Grækenland. Kan varmt anbefales. - Outdoorsvoyage

  Jeg kan kun anbefale Copenhagen Physio, Jeg har brugt Lars i to forløb med 1½ års mellemrum med stor effekt . Jeg løber maraton og kunne ikke have gennemføre maraton i Berlin i sep 2017uden Lars's behandlinger. Havde problemer med en tå og fod .Fremadrettet vil jeg bruge Lars til at forbygge skader - Janine A.

Hvad er akupunktur?

Der skelnes mellem den medicinske og den kinesiske akupunktur.

Medicinsk akupunktur bygger på moderne forskning og sundhedsvidenskabelige principper. Kinesisk akupunktur har været brugt i tusinder af år og bygger på at genoprette balancen i de såkaldte meridianbaner som løber igennem kroppen.

Hos Copenhagen Physio i Valby benytter vi os primært af den medicinske akupunktur.

Vi behandler følgende med akupunktur:

 • Akutte og kroniske smerter
 • Rygsmerter.
 • Musearm.
 • Nakkesmerter.
 • Hovedpine og migræne.
 • Slidgigt.
 • Udstrålende nervesmerter.
 • Sportsskader.

Om os

Lars og Sissel er begge uddannet akupunktører og har stor erfaring med dette.

De er begge specialiseret i at behandle smerter med medicinsk akupunktur. De oplever god effekt med akupunktur som enkeltstående behandling eller supplerende til anden behandling.

Hvis du ønsker behandling med akupunktur i Valby kan du booke en tid nedenunder.

Akupunktør, Fysioterapeut og klinikejer.
Akupunktør, Fysioterapeut og osteopat-stud.

Du kan også ringe og bestille en tid på tlf. 60 55 44 50

Scroll til toppen