Akupunktur i Valby

Få behandlet dine smerter effektivt med akupunktur

Bliv smertefri med akupunktur og oplev hvordan vi hurtigt og effektivt kan behandle dine sportsskader og smerter i ryg, led og muskler.

Copenhagen Physio
4.9 Stjerner - 177 anmeldelser
facebook logogoogle logotrustpilot logo

Vi tilbyder akupunktur i Valby - tæt på Spinderiet og Stationen.

Har du ondt?

 • Har du rygsmerter eller ondt i nakken?
 • Har du ondt i muskler eller led?
 • Har du akutte eller kroniske smerter?
 • Har du fået en sportsskade?
 • Har du hovedpine?
 • Eller har du udstrålende smerter?

Ønsker du også:

 • En smertefri hverdag?
 • At kunne træne og dyrke sport uden smerter?
 • Effektiv behandling med akupunktur?
 • At prøve en anderledes behandlingsmetode til smerter?
Lad os hjælpe dig!

Vi er specialiseret i at smertelindre og behandle skader med akupunktur på vores klinik i Valby. Vi har stor erfaring med at behandle smerter i ryg, muskler og led.

Akupunkturen vil:

 • Give dig færre eller slet ingen smerter.
 • Løsne op i dine muskler.
 • Hjælpe på dine nervesmerter.
 • Mindske dit behov for smertestillende medicin.
 • Hjælpe på din spændingshovedpine.

Hvorfor akupunktur?

Akupunktur har en særlig evne til at lindre smerter. Vi har i mange år hjulpet adskillige klienter med at blive smertefri efter korte og lange smerteforløb. Akupunktur virker mange gange, hvor anden behandling har været utilstrækkelig.

5 stjernet anmeldelse

"Min redningsmand utallige gange."

Anders Karlberg

“Copenhagen Physio har været min redningsmand utallige gange. Jeg har haft store problemer med smerter i lænden, samt en diskusprolaps. De bruger flere forskellige behandlings metoder, herunder akupunktur og giver øjeblikkelig lindring og bedring. Jeg kommer gående ind som en gammel mand. De behandler og jeg går derfra, oprejst, uden besvær.”

5 stjernet anmeldelse

"Behandlingen har været alle pengene værd."

Sheila Rasmussen

“Efter 2 år med knæsmerter og en operation for menisk- og bruskskade, besluttede jeg at prøve akupunktur, frem for at takke ja til endnu en operation. Copenhagen Physio har formået at mindske smerteniveauet i mit knæ, så jeg nu er sluppet af med en stor del af mine daglige smerter. Behandlingen har helt sikkert haft stor effekt og været alle pengene værd.”

5 stjernet anmeldelse

"Hurtigt tilbage efter en længerevarende knæskade."

Morten Sponholtz

“Copenhagen Physio, med Lars som behandler, har hjulpet mig hurtigt tilbage efter en længerevarende knæskade. Lars´s behandlingsmetoder er moderne og tager udgangspunkt i det individuelle behov. Efter blot tre behandlinger med akupunktur og tape er jeg nu tilbage på benene. En klar anbefaling herfra.”

Hvordan virker akupunktur?

Ved akupunktur behandler man med små, sterile nåle der stikkes forsigtigt ind i huden og musklerne. Akupunktur stimulerer nervesystemet og er særligt effektivt til behandling af smerter. Akupunktur har været brugt i flere tusind år og har en dokumenteret effekt på smerter.

Vi behandler følgende med akupunktur:

 • Akutte og kroniske smerter.
 • Rygsmerter.
 • Musearm.
 • Nakkesmerter.
 • Hovedpine.
 • Slidgigt.
 • Udstrålende nervesmerter.
 • Sportsskader.
Om Lars og Sissel

Lars og Sissel er begge uddannet akupunktører og har stor erfaring med at behandle sportsskader og smerter med akupunktur. De bruger akupunkturen som enkeltstående behandling eller som supplerende behandling. Hvis du ønsker behandling med akupunktur i Valby kan du booke en tid nedenunder.

Akupunktør, Fysioterapeut og klinikejer.
Akupunktør og Fysioterapeut
Sådan booker du en tid

Du kan bestille en tid online ved at klikke på den orange knap nedenunder. Du kan også ringe til vores sekretær og booke en tid på tlf. 60 55 44 50.

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål eller er i tvivl om, vi kan hjælpe dig, er du mere end velkommen til at skrive til os på mail. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvad er akupunktur?

Akupunktur er behandling, hvor man stikker små, tynde og sterile nåle ind i huden og ned i musklerne. Akupunktur stammer fra Kina, hvor det er blevet brugt i flere tusind år til at behandle en lang række af sygdomme og smerteproblematikker.

Der skelnes mellem den medicinske og den kinesiske akupunktur. I Vesten bruger vi primært Medicinsk Akupunktur, hvilket bygger på moderne forskning og sundhedsvidenskabelige principper ud fra sygdomme, symptomer og smerter.
Kinesisk akupunktur bygger på at genoprette balancen i de såkaldte meridianbaner som løber igennem kroppen. Her taler man om at livsenergien Qi skal kunne løbe uhindret igennem meridianbanerne og dermed skabe et naturligt flow i kroppen.

Hos Copenhagen Physio i Valby benytter vi os primært af den medicinske akupunktur til behandling af smerter i muskler og led samt sportsskader.

Hvordan virker akupunktur?

Akupunktur foregår ved, at man stikker små nåle ind i huden og musklerne. Herved stimuleres nervesystemet, hvilket har flere effekter lokalt og systemisk i kroppen. Akupunktur øger blodgennemstrømningen lokalt i vævet og øger udskillelsen smertedæmpende hormoner. Ved akupunktur udskilles bl.a. endorfiner, hvilket virker ligesom morfin, blot uden alle de uheldige bivirkninger. Som eksempel på akupunkturens smertedæmpende effekt kan nævnes de hospitaler, særligt i udlandet, som bruger akupunktur til smertelindring ved operationer og fødsler.

Hvor hurtigt virker akupunktur?

Hos Copenhagen Physio i Valby opnår vi typisk en god smertelindring i løbet af 3-4 behandlinger. Det er svært at estimere, hvor mange behandlinger det kræver at få 100 % smertelindring, da det er meget individuelt betinget. Men de er fleste opnår det ønskede resultat i løbet af 4-8 behandlinger.

Hvilke skader kan man behandle med akupunktur?

Akupunktur er særligt effektivt til behandling af skader, hvor der indgår smerter. Uanset om du har fået et hold i lænden, har fået en sportsskade eller har haft langvarige, kroniske smerter kan akupunktur være en løsning. Akupunktur kan godt stå alene, men virker aller bedst som supplement til anden fysioterapeutisk behandling.

Akupunktur til sportsskader

Akupunktur virker super godt til at forbedre helingstiderne ved sportsskader. Akupunktur virker ved at øge blodtilførslen lokalt i en muskel, hvorved helingen går hurtigere. Du kan derfor opleve at akupunktur nedsætter skadestiden, så du hurtigere kan komme i gang med din sport igen.

På klinikken i Valby har vi igennem mange år specialiseret os i at behandle sportsskader. I denne behandling er akupunktur et naturligt supplement til den eksisterende behandling, da det forbedrer helingstiden og virker smertelindrende.

Gør det ondt at få akupunktur?

Når nålene stikkes ned i huden vil man mærke et lille stik, der minder om at blive nevet i armen. Smerten er meget kortvarig og kan i nogle tilfælde næsten ikke mærkes. Efter indstikket i huden kan man mærke en snurren eller summen.

Akupunktur i Valby

Hvis du ønsker at få akupunktur i Valby, kan du være tryg ved at vælge Copenhagen Physio i Valby. Vi har mange års erfaring med akupunktur og har hjulpet hundredevis af patienter med smerter i bevægeapparatet.

Copenhagen Physio ligger ligger i Spinderiet, hvor der er 2 timers gratis parkering. Spinderiet ligger 100 meter fra Valby Station, så du kan let komme hertil med offentlig transport.

Scroll til toppen