Casper Dalsgård Avatar
Casper D.
10/12/18 - Google

Helt perfekt service! Jeg blev kurrere af Jakob, og han var den 3. der prøvede. Endelig ingen knæproblemer...

Martin Steiner Avatar
Martin S.
18/02/20 - Google

Helt igennem professionelt og vanvittig effektivt.En kæmpe tak skal lyde fra undertegnet .

Tracey A. Colley Avatar
Tracey A.
06/03/18 - Google

Was referred to Lars for a knee problem, he gave me exercises to help strengthen my leg (on a sheet of paper I could take home, with pictures) and the acupuncture worked to relieve the problem in the meantime. Easy to check availability of appointments and book online, and you can pay with Mobilepay and receive a receipt by email. Very organised!

Nicolas Olivares Avatar
Nicolas O.
31/08/18 - Google

Det har været og er helt fantastisk at gå hos Lars. Han har set ting som ingen andre fysioterapeuter eller osteopater har, og hermed fået korrigeret på de problemer jeg har haft, hvilket betyder, at jeg meget overraskende kan lave mine første Ironman om 4 uger. Yderligere er han god til sparring mht. cykling og generel træning og jeg føler derfor at han kan bruges til det hele. Hans bikefit var også perfekt, da det hjalp med problemer ved lænden, nakken og bagdelen.Han vil helt klart være min fremtidig fysioterapeut/sparringspartner og kan helt klart anbefales.

Mia Eberhardt Hichmann Avatar
Mia E.
31/08/18 - Google

Efter at have prøvet flere forskellige fysioterapeuter og kiropraktorer uden det store resultat, har jeg virkelig oplevet, at behandlingen hos Lars har haft en vedvarende effekt og stort set fjernet de smerter, der har været tilbagevendende gennem en årrække. Jeg er imponeret over, at årsager til smerterne var at finde et helt andet sted end der, hvor det gjorde ondt, og at Lars kunne identificere årsagen.

Simon Thomsen Avatar
Simon T.
28/11/18 - Google

Jeg var igennem et forløb med Lars på baggrund af smerter i knæ i forbindelse med cykling. På en måned formåede jeg at blive klar til mit efterårs store udfordring i form af cykelløb i Taiwan, der forinden forløbet havde set tvivlsomt ud. Så stor tak til Lars for behandlingen!

Jacob Storm Avatar
Jacob S.
28/11/18 - Google

Lars fik mig tilbage efter en lang periode med betændelse i achilles...

Gustav
23/10/20 - Trustpilot

Rigtig god oplevelse hos Lars Rigtig god oplevelse hos Lars. Hans tilgang var meget anderledes end mine tidligere oplevelser hos fysioterapeuter, hvilket også gjorde mig til skeptisk i starten. Men efter 4-5 gange hos ham med muskelaktivering og lidt akupunktur, har min krop det meget bedre! Tak Lars 😀

Michael Lidestri Avatar
Michael L.
22/09/20 - Google

Highly recommended it

hanne bartholdy Avatar
hanne b.
31/08/17 - Google

Henvendte mig hos Lars med kroniske ankelsmerter og -hævelse efter 15 år gammel sportsskade. Kunne ofte kun gå nogle kilometer før det gjorde ondt og havde problemer med hævelse og smerter under og efter sport og motion, selvom jeg altid skånede anklen. Ortopædkirurger havde givet op og fortalt mig der ikke var noget at gøre men jeg ville alligevel give det et sidste forsøg. Måske kunne smerterne og den konstante hævelse mindskes? Lars lovede ikke andet end at han ville give det et forsøg og sige fra hvis der ikke var fremgang. Det var der! Efter en måned med ugentlige behandlinger, suppleret med specifikke daglige øvelser, var der dage uden smerter. Nu, fire måneder efter, er anklen stærk, smertefri og hæver ikke når jeg har dyrket sport. Min balance i anklen er bedret, min gådistance uden max og jeg kan hoppe og løbe småture. Den specifikke gamle skade kunne selvfølgelig ikke fikses, men alt 'rundt omkring' selve skaden er nu stabilt og stærkt samtidig med at uhensigtsmæssige kompensationsmønstre er brudt. Cph Physio kan varmt anbefales.

Martin Steiner Avatar
Martin S.
11/02/20 - Facebook

Helt igennem professionelt og vanvittig effektivt. En kæmpe tak skal lyde fra undertegnet🤩.

Tina Hansen Avatar
Tina H.
31/08/18 - Google

Vores 13-årige søn, der spiller elite fodbold, havde i en periode på lidt over en måned haft lyskeproblemer. Hver gang han forsøgte at træne med holdet opstod smerterne igen. Den tilknyttede fysioterapeut mente, at problemet sad i senen og at den eneste løsning var en længere periode med 100 % ro. Vores søn var efterfølgende til behandling hos Lars, der hurtigt konstaterede, at problemet var en overbelastning af inderlårsmusklen og ballemusklen. Allerede efter første behandling var vores søn helt smertefri. 4 dage efter første behandling kunne vores søn igen spille med for fuld styrke i et internationalt stævne. Vi kan varmt anbefale Lars Røpke Nielsen og Copenhagen Physio.

Marinela Djekic Avatar
Marinela D.
28/05/19 - Google

Jeg kunne ikke løbe i 4 måneder, efter et forløb hos Lars blev jeg smertefri og løbeaktiv igen. Tak Lars!

Morten Poulsen Avatar
Morten P.
31/08/17 - Google

Efter at have bøvlet med smerter i knæet i 7-8 år efter en meniskoperation, kontaktede jeg Copenhagen Physio. Allerede efter første behandling var der fremgang at spore. Her efter tre behandlinger kan jeg træne uden smerter!Lars er en yderst kompetent behandler som virkelig ved hvad han laver. Der bliver lyttet til hvad man har af problemer/skavanker og man går derfra med en fed oplevelse og en klar følelse af at man er på rette vej til at blive skadesfri.

emma riley Avatar
emma r.
31/08/19 - Google

Efter jeg fik en voldsom skade i mit knæ, hvor både menisk og korsbånd gik i stykker, vidste jeg, at jeg nok skulle gå til fysioterapi i 1 års tid. Jeg har i det sidste år været hos 3 forskellige fysioterapeuter, men det er første gang at jeg har kunnet mærke forskel. Lars er utroligt god til at forklare hvad han gør, og hvorfor det hjælper. Er ikke i tvivl om at det her skift, var det bedste valg for mit knæs fremtid.

Lisbeth kjærsgaard Avatar
Lisbeth k.
18/11/17 - Google

Fysioterapeut Steen er en helt fantastisk healer. Vi fik styr på mit problem i skulderen og samtidig fik jeg den største omsorg.. Steen er meget grundig..og han har tid til at høre på dig. Han er meget dygtig og jeg kan kun varmt anbefale ham. Lisbeth

Casper Jacobsen Avatar
Casper J.
28/11/17 - Google

Besøgte Copenhagen Physio efter at have haft en skade i min læg igennem 5 måneder, hvor jeg slet ikke kunne komme igang med at løbe. Kom ind til Lars som grundigt gennemgik kroppen istedet for kun at fokusere på min læg. Efter 1 behandling kunne jeg mærke tydelig fremgang i bevægelighed i led og muskler, efter 2 behandling startede jeg med at løbe igen og uden nogle problemer og der er ikke vendt noget tilbage.Copenhagen Physio/Lars er en yderst kompetent behandler som virkelig ved hvad han laver. Der bliver lyttet til hvad man har af problemer/skavanker og man går derfra med en fed oplevelse og en klar følelse af at man er på rette vej til at blive skadesfri.

Kaare Hattel Avatar
Kaare H.
10/03/20 - Google

Uhyret dygtig og erfaren fysioterapi, der ikke kommer på kompromis med ens træning! Man er i de bedste hænder hos Copenhagen Physio og bliver altid behandlet med smil og glæde. ? Terapien er tilpasset dig og ikke omvendt!

Morten Sponholtz Avatar
Morten S.
31/08/18 - Google

Copenhagen Physio, med Lars som behandler, har hjulpet mig hurtigt tilbage efter en længerevarende knæskade. Lars behandlingsmetoder er moderne og tager udgangspunkt i det individuelle behov. Efter blot tre behandlinger m. speciel tape og akupunktur er jeg nu tilbage på benene. En klar anbefaling herfra.

Stine Marie Sørensen Avatar
Stine M.
31/03/20 - Google

Lars gjorde mig smertefri på få konsultationer/behandlinger efter at have døjet med skulder og knæ problemer i flere år! Bestemt anbefalingsværdigt.

martin n.
10/03/21 - Trustpilot

Tak Lars Jeg kom til Lars efter at have haft ondt i skulderen gennem 2 måneder, i en grad så jeg til sidst ikke kunne træne.Vi snakkede lidt om hvilke bevægelser der gjorde ondt og hvilke der ikke gjorde, og han var hurtig til at mistænke at problemet faktisk skyldtes vinge-musklen i ryggen.Han lavede diverse test, både af mine skulder-, arm- og rygmuskler og kunne efterfølgende konkludere at min vingemuskel slet ikke blev aktiveret af nerverne, hvilket har ført til at skulderen har i stedet har taget over og er blevet overbelastet.Jeg har været hos Lars 3 gange og min vinge er nu fuldt aktiveret igen, efter bl.a. nogle knæk til at løsne op, aktiveringsplaster og akupunktur.Jeg vil klart anbefale Lars og vil også selv vende tilbage til ham hvis jeg igen får problemer.

Janine Almy Avatar
Janine A.
31/08/18 - Google

Jeg kan kun anbefale Copenhagen Physio, Jeg har brugt Lars i to forløb med 1½ års mellemrum med stor effekt . Jeg løber maraton og kunne ikke have gennemføre maraton i Berlin i sep 2017uden Lars's behandlinger. Havde problemer med en tå og fod .Fremadrettet vil jeg bruge Lars til at forbygge skader

Poul E.
16/05/18 - Trustpilot

Fantastisk effekt af Lars' behandling… Fantastisk effekt af Lars' behandling af mit ben: Aktivering via akupunktur og påvirkning af nervebaner helbredte faktisk fuldstændig et ben, der havde lidt kronisk i 1½ år!

Sheila Rasmussen Avatar
Sheila R.
28/02/19 - Google

Efter 2 år med knæsmerter og en operation for menisk- og bruskskade, som kun havde givet mig større smerter, besluttede jeg at prøve akupunktur, frem for at takke ja til endnu en operation. Lars har formået at mindske smerteniveauet i mit knæ, så jeg nu kan bevæge mig langt mere, og er sluppet af med en stor del af mine før daglige smerter ved mindste bevægelse. Ud over Ca. 10 behandlinger med akupunkturen har Lars også givet gode råd til den mentale del af smertehåndtering, hvilket også har haft en positiv effekt hos mig. Selvom jeg ikke er smertefri, har behandlingen hos Lars helt sikkert haft stor effekt og været alle pengene værd.Vh Sheila

Nicolas Olivares Avatar
Nicolas O.
28/11/18 - Google

Det har været og er helt fantastisk at gå hos Lars. Han har set ting som ingen andre fysioterapeuter eller osteopater har, og hermed fået korrigeret på de problemer jeg har haft, hvilket betyder, at jeg meget overraskende kan lave mine første Ironman om 4 uger. Yderligere er han god til sparring mht. cykling og generel træning og jeg føler derfor at han kan bruges til det hele. Hans bikefit var også perfekt, da det hjalp med problemer ved lænden, nakken og bagdelen.Han vil helt klart være min fremtidig fysioterapeut/sparringspartner og kan helt klart anbefales.

Mikkel
26/04/21 - Trustpilot

Kan klart anbefales! Jeg havde prøvet adskillige andre fysioterapeuter uden held. Hos Copenhagen Physio var især aktivering af muskler effektivt. Kenneth er særdeles kompetent og seriøs.

Helene Bothilde Rønne Avatar
Helene B.
31/08/18 - Google

Lars er en professionel, grundig, ærlig og sympatisk behandler, der har fokus på at finde årsagen til skaden/smerten, så derfor kan jeg kun anbefale at konsultere ham både i forebyggende og behandlende øjemed.

Kristian Bønnelykke Avatar
Kristian B.
28/11/18 - Google

En grundig og kompentent behandling samt opdateret på nyeste viden indenfor sportsskader gør at jeg føler mig 100% tryg i en hurtig og effektiv behandling hos CPH Physio.

tine gjerløv Avatar
tine g.
31/08/19 - Google

Superfin behandling og tydelig ændring af problemet - til det bedre 🙂

Lucas Thomas Christensen Avatar
Lucas T.
31/08/17 - Google

En meget professionel klinik, hvor ikke kun skaden, men hele kroppen behandles. Det er et behageligt sted at være, og man får mange værktøjer til at arbejde med sin skade derhjemme. Behandlingen er effektiv, og man lærer ekstremt meget om sig selv fra gang til gang

Cristina Fernandez Avatar
Cristina F.
26/03/20 - Google

I HIGHLY RECOMMEND choosing this Physio! I was on my first day of holiday in Copenhagen and had a horrible neck pain that was making it impossible for me to enjoy anything. I chose this place based on the reviews and I’m so glad I did. Lars was quick to figure out what was wrong with me and immediately alleviated my pain. Something many other physical therapists in the past have been unable to do, as I suffer from chronic neck pain. It amazed me, especially because he used completely different techniques than any other physical therapist I’d visited. I’m eternally grateful to Copenhagen Physio for being so kind and knowledgeable and treating me better than I ever have been.

Rie Frilund Skårhøj Avatar
Rie F.
31/08/19 - Google

Det har været en fornøjelse at gå til Fys hos Lars. Jeg har menisk skade og som fitness- og yoga instruktør har det været til stor irritation og jeg vil helst undgå operation af knæet igen. Efter behandlinger hos Lars er jeg stort set smertefri og kan lave det jeg elsker- omend jeg altid skal passe på knæet.

Christian Wæver Avatar
Christian W.
19/03/15 - Facebook

Super professionel behandling og gode resultater!

Noura Chehabi Bendali Avatar
Noura C.
28/11/17 - Google

En rigtig sød, imødekommende og utrolig dygtig fysioterapeut der gjorde det trygt for mine tvillinge piger på 13, da de skulle have behandlet deres håndboldskader. Og hans behandling var virkelig effektiv.

Lars Henrichsen Avatar
Lars H.
31/01/20 - Google

Kan klart anbefale Lars Røpke Nielsen hvis man har ondt i bevægeapparatet. Efter at have prøvet 2 andre behandlere fik jeg anbefalet Lars. Han gik systematisk til værks for at finde årsagen til mine gener og har således afhjulpet først smerter i min hofte og siden en smertefuld spændings-hovedpine. Vender uden tvivl tilbage til Copenhagen Physio næste gang.

Dia
05/08/20 - Trustpilot

Dygtig Er meget glad for min behandling. Har haft mange smerter i højre ben som nu er helt væk efter fysioterapien

Camilla Kejlskov Puggaard Avatar
Camilla K.
31/08/17 - Google

Begge behandlere er dygtige og har hjulpet mig med løbeskader og rygproblemer.

Luka Sabov Avatar
Luka S.
01/02/21 - Trustpilot

Fantastisk behandling Fantastisk behandling af Lars. Fik fikset skinnebensbetændelse på 3 gange. Anbefales stærkt!

Jakob Aabling-Thomsen Avatar
Jakob A.
16/05/18 - Trustpilot

God fysioterapi inkl. Akupunktur Høj kvalitet i øvelser, behandling og lindring af smerter/spændinger. Også ekspertise i krydsrelationer fx mellem venstre ben og højre skulder. En klar anbefaling herfra.

Anders Seedorf Karlberg Avatar
Anders S.
31/08/19 - Google

Lars har været min redningsmand utallige gange. Jeg har haft store problemer med smerter i lænden, samt en diskusprolaps. Han er hurtig til at lokalisere problemet, og bruger flere forskellige metoder til at behandle problemet, og giver øjeblikkelig lindring og bedring. Jeg kommer gående ind som en gammel mand. Lars behandler. Nogle gange med knæk og/eller akupunktur. Nogle gange også med kinesiologitape. Jeg går derfra, oprejst, uden besvær.Jeg får gode råd med på vejen, om øvelser og motion, og jeg ville ønske at jeg var bedre til at følge dem.

Jonas Højland Avatar
Jonas H.
31/08/19 - Google

Jeg kom første gang hos Lars / Copenhagen Physio i foråret 2018 ifbm voldsomme kramper i mine læg, under alm. langdistance løb (forberedelse til IM) fik anbefalet Lars af en ven fra vore TRI Klub. Efter 3 behandlinger var det væk, og aldrig haft noget siden hen!For nyligt har jeg været hos Lars igen. Med lænde smerter, og træk ned i venstre ben. Er iøvrigt opereret for diskusprolaps tilbage i 2013. Ca. 3-4 gange om året driller min lænd, og trækker i det ene ben. Efter første behandling var det faktisk næsten væk. Jeg skal have 2-3 gange mere, det virker. Iøvrigt er Lars bare en behagelig, troværdig og dygtig fyr. /Jonas Højland.

Michel R.
09/11/20 - Trustpilot

Very professional I have been twice at Copenhagen Physio and I had a very good experience. They are very professional and know what they are doing. Completely happy with the treatment

Peter, 3.
23/05/18 - Trustpilot

Effektiv behandling af gammelt traume Effektiv behandling af gammelt traume

Lone Larsen Avatar
Lone L.
30/11/19 - Google

Jeg har i flere år været plaget af slidgigt og smerter. Det er gået ud over bevægeapparatet. En kollega anbefalede Lars Røpke Nielsen, der er ejer af Copenhagen Physio.Det var en fantastisk oplevelse! Lars formåede at fjerne mine smerter og få gang i mit bevægeapparat igen allerede ved det allerførste besøg!Lars er utrolig behagelig, meget kompetent og super dygtig. Lars får mine varmeste anbefalinger!

Sofia Kayaya Avatar
Sofia K.
28/11/18 - Google

Jeg kom til behandling hos Lars fra Copenhagen Physio, efter specifik anbefaling fra min Body-SDS terapeut, der havde behandlet mig for store smerter i nakken, med nakkehvirvler der sad forkert. Det var forårsaget af overbelastning, da jeg som professionel klassisk musiker spiller mange timer om dagen i samme stilling. Jeg havde forventet traditionel genoptræning, men det blev en utrolig positiv oplevelse, med helhedsorienterede behandlinger der indeholdt blandt andet akupunktur og osteopati. Han opdagede hurtigt at mine nakkeproblemer blandt andet skyldtes mine dårlige knæ, en danseskade jeg har døjet med i 6-7 år. Udover at min krop har fået det bedre end den har haft i mange år, ved jeg nu præcis hvor der skal sættes ind for at forebygge fremtidige skader. Jeg kan varmt anbefale Lars’ kompetente, professionelle og venlige behandling, med god forståelse for det at være musiker og den fysiske belastning det kan medføre.

Karen Gjendal Avatar
Karen G.
28/11/18 - Google

Meget kompetent behandling, og man føler sig i meget trygge hænder. Jeg har klart oplevet fremgang efter få besøg hos Copenhagen Physio.

Janne Bostrup Avatar
Janne B.
27/07/20 - Trustpilot

Jeg havde smerter i skulder/arm. Jeg havde smerter i skulder/arm.Fik henvisning via læge til fys i mit nærområde.Uden resultat.Heldigvis, under Corona restriktioner, lykkedes det at få en tid hos Sissel.Allerede efter 2 behandlinger og med instruktioner til hjemme øvelser, var der en klar bedring.Jeg kan på det varmeste anbefale Copenhagen Physio og Sissel. Professionel og kompetent behandling

Sofia Kayaya Avatar
Sofia K.
31/08/18 - Google

Jeg kom til behandling hos Lars fra Copenhagen Physio, efter specifik anbefaling fra min Body-SDS terapeut, der havde behandlet mig for store smerter i nakken, med nakkehvirvler der sad forkert. Det var forårsaget af overbelastning, da jeg som professionel klassisk musiker spiller mange timer om dagen i samme stilling. Jeg havde forventet traditionel genoptræning, men det blev en utrolig positiv oplevelse, med helhedsorienterede behandlinger der indeholdt blandt andet akupunktur og osteopati. Han opdagede hurtigt at mine nakkeproblemer blandt andet skyldtes mine dårlige knæ, en danseskade jeg har døjet med i 6-7 år. Udover at min krop har fået det bedre end den har haft i mange år, ved jeg nu præcis hvor der skal sættes ind for at forebygge fremtidige skader. Jeg kan varmt anbefale Lars’ kompetente, professionelle og venlige behandling, med god forståelse for det at være musiker og den fysiske belastning det kan medføre.

Sven-Erik Larsen Avatar
Sven-Erik L.
28/03/19 - Google

Jeg kom til Lars efter at have gået med smerter i knæet i flere uger og frygtede at min skiferie var i fare. Efter en enkelt behandling var smerteniveauet betragtelig lavere og min skiferie er ikke i fare. Lars er meget kompetent og virkelig god til at forklare hvad han foretager sig. Jeg kan varmt anbefale Lars.

Palle Nørgaard Andersen Avatar
Palle N.
10/08/20 - Google

Kan på det varmeste anbefale Copenhagen Physio, hvor jeg kun har modtaget seriøs og professionel behandling - der hjalp. Lars har med succes behandlet mig for både nakke- og skuldersmerter og givet gode råd til genoptræning - man er i trygge hænder.

Thomas Grandjean-Thomsen Avatar
Thomas G.
28/11/17 - Google

Virkelig kompetent, ærligt og seriøst sted! Hos Copenhagen Physio bruger de meget tid på at komme ind til problemets kerne og stiller sig ikke tilfreds med at behandle isolerede områder. De tager kroppen med som helhed, og giver dig værdifuld indsigt i, hvordan din krop responderer på din behandling af den.Personligt har Lars hjulpet mig fra at være tæt på at droppe løb fuldstændig, til at løbe PR på 5 km, 10 km, halvmaraton og hjælpe mig med kvalifikation til VM på Ironman 70.35 stjerner uden tøven herfra!

Outdoorsvoyage Avatar
Outdoorsvoyage
31/08/17 - Google

Utrolig professionel og kompetent med hvad der lader til en stor viden og praktisk erfaring! Efter bare 2 behandlinger hos Lars har jeg allerede en lys fremtid for et smertefrit knæ til min cykelrejse til Grækenland. Kan varmt anbefales.

Claus
27/09/21 - Trustpilot

Suveræn behandling. Efter 3 behandlinger hos Lars fungerede min skulder/arm igen uden smerter og med samme styrke.

Sara Krølle Avatar
Sara K.
31/08/18 - Google

Så god en behandling 👌🏽

Charlotte Petersen Avatar
Charlotte P.
31/08/18 - Google

Man føler sig velkommen og det er nemt at få en tid. Der bliver lyttet/spurgt ind til problemet under konsultationen. Er sikker på at kombinationen af fysioterapi og akupunktur får en hurtigere og dybere effekt, og jeg skal ikke lave øvelser derhjemme (dejligt). Allerede efter 1. behandling har jeg kunne mærke en forbedring. Klart at anbefale 🙂

Louise
06/05/15 - Trustpilot

Effektiv behandling 5 uger før jeg skal løbe mit første halvmaraton, får jeg problemer med min achillessene. Smerterne gør, at jeg ikke kan fortsætte løbetræningen.Jeg er egentlig mere eller mindre afklaret med, at jeg må droppe det pågældende løb, men bliver anbefalet, at tage kontakt til Lars fra Copenhagen Physio.Jeg kommer hurtigt i behandling med bl.a. akupunktur, og får forskellige øvelser, som jeg skal lave dagligt. Efter få behandlinger er smerterne helt væk og jeg kan genoptage løbetræningen og gennemføre det planlagte halvmaraton – uden smerter! Alt i alt en virkelig god oplevelse.

Mikkel Højer Avatar
Mikkel H.
31/08/18 - Google

Efter at havde døjet med en lænd skade i 8 år og mere end 4 fysioterapeuter der har prøvet at give mig alverdens øvelser, massage samt akupunktur, så var jeg spændt på om hvad jeg ville opleve efter en behandling hos Lars ved Copenhagen Physio. Men det virkede sku ! Ikke kun på kort sigt men også i et lange løb, og jeg kan fortsætte mit aktive liv uden at tænke på om jeg skal passe på ryggen. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til at blive behandlet hos Lars 🙂

Solvej Holse Avatar
Solvej H.
31/08/18 - Google

Jeg henvendte mig til Copenhagen phsysio, da jeg efter en cykelferie i dolimitterne, fik så ondt i lænden hvergang jeg cyklede op af bakke, at jeg måtte stå af og gå. Jeg har haft lændesmerter, on and off, i mere end 10 år og havde forventet at det ville forblive sådan.Efter 2 behandlinger hos Lars, tog jeg på cykelferie på Mallorca, hvor jeg oplevede at kunne tage alle bakkerne uden at stå af👍💪🏻 samtidig, efter yderligere 2 behandlinger,er jeg så også sluppet helt af med mine daglige lændesmerter! Disse behandlinger kan kun anbefales!! Tak for det Lars🤪

Daniel Oxenvad Avatar
Daniel O.
31/08/18 - Google

Jeg har været meget tilfreds med min oplevelser hos Chopenhagen Physio. De fremstår yderst kompetente og metodiske i deres behandling og i løbet af blot tre behandlinger er jeg blevet en skulderskade kvit som jeg har døjet med i mere end halvandet år.

Bobo
01/12/20 - Trustpilot

Dybt, dybt imponerende!! Lars er en magiker. Han har reddet mig i to situationer nu, hvor jeg har haft svære smerter i ryg og skulder. Jeg har begge gange kunnet gå fra klinikken meget lettet, og har mærket en meget markant bedring - i både smertelindring og førlighed. I begge situationer har Lars fået smerterne fuldstændig væk. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Det er virkelig dybt, dybt imponerende hvad han kan.

mohammed k.
08/02/19 - Trustpilot

Efter at have spildt flere tusinde… Efter at have spildt flere tusinde kroner på besøg hos flere forskellige læger, kiropraktorer og fysioterapeuter fik Lars løst mit problem efter kun 3 besøg. Havde forventet det ville tage længere tid, men det gjorde det ikke. Ville ønske jeg havde fundet ham fra starten af. Kan klart anbefales

Maris Brants Avatar
Maris B.
01/01/20 - Google

I love it.

Kasper Jakobsen Avatar
Kasper J.
31/08/19 - Google

Efter ca. halvanden måneds behandling ved slap jeg af med både skulder og lændesmerter. Jeg er meget imponeret af Lars evner, og vil til enhver tid anbefale ham. Jeg havde døjet med smerterne meget længe, så det er en befrielse at være fri for dem.

Thomas Leidahl Avatar
Thomas L.
31/01/20 - Google

Har gået med smerter i flere år, været igennem 10-12 behandlere i håb om bedring og måske endda fjernelse af smerter definitivt. Alle behandlere har været lægeanvist (henvisning fra lægen) men alle uden den store effekt.Tog chancen med Lars - Klinik Ejeren ved Copenhagen Physio. Vi startede med en dialog om mit forløb, hvor jeg forklarede om mine smerter og ikke mindst den udstråling jeg havde med smerterne. Forklarede jeg har været mange behandlere igennem, og derved min skepsis. Lars var sikker på han kunne afhjælpe mine smerter, måske endda fjerne dem totalt. Vi aftalte en tid til en screening, hor han kunne se om han kunne finde elementer der kunne være årsag til mine lidelser.Jeg har fået 4 behandlinger og er næsten smertefri, en kombination af nogle øvelser samt behandling fra klinikken har gjort tricket. Normalt skal der meget til at få mig til tasterne, men dette forløb fortjener en positiv anmeldelse fra min side. Jeg kan varmt anbefale et besøg ved Copenhagen Physio, de kan måske hjælpe en anden sjæl videre til et liv uden smerter.

Carsten Andersen Avatar
Carsten A.
24/08/19 - Google

Copenhagen Physio har hjulpet mig over en større løbeskade via meget kompetent behandling og rådgivning. CP kan derfor anbefales ved bl.a. sportsskader- / problemer.

Jan Bjørn Avatar
Jan B.
31/08/18 - Google

Lytter og sætter sig ind i din situation.Humpede op til klinikken og gik der fra.Det virker bare.

Anna
23/05/18 - Trustpilot

Fremragende! Virkelig effektiv fysioterapi. Lars er vældig dygtig 🙂

Outdoorsvoyage Avatar
Outdoorsvoyage
28/11/17 - Google

Utrolig professionel og kompetent med hvad der lader til en stor viden og praktisk erfaring! Efter bare 2 behandlinger hos Lars har jeg allerede en lys fremtid for et smertefrit knæ til min cykelrejse til Grækenland. Kan varmt anbefales.

Anders L.
02/11/20 - Trustpilot

Smart and structural Lars is very smart and structural in his analysis. He doesn't just treat the immediate problem, he looks for the root cause. I turned up with leg injuries which he worked out were down to various parts of the nervous system not functioning properly, not the legs themselves. Saved a lot of time and frustration. Thanks Lars!

Esen Şekerkarar Avatar
Esen Ş.
31/08/19 - Google

As someone who has tried many different physiotherapists because of the accidents I had, I would definitely recommend Lasse Brøndsted to everyone! He is very professional and absolutely knows what he is doing. As his client, I could feel and see his dedication and sincere effort to help me recover and heal. I have two other friends who are Lasse's clients and they think absolutely the same. Thank you Lasse! Meeting you was a blessing.

Heidi Clara Aliti Avatar
Heidi C.
31/08/18 - Google

Jeg har været forbi Lars, af 2 omgange. Stor imødekommenhed, flexibilitet og professionel håndtering af mine skader. Fysioterapi, osteopati samt akupunktur, har været med til, at mine proces er forkortet og at jeg er godt videre. Kun store roser herfra 🙏

Niels
18/12/19 - Trustpilot

Prøv det... Er meget tilfreds med behandling. De fleste af mine smerte er væk efter to besøg. Det er smerte som jeg har haft længe, og som andre typer af behandling ikke tidligere har haft den store effekt på...

Andrius Karolis Avatar
Andrius K.
31/08/19 - Google

Copenhagen Physio tilbyder en superkompetent service, der altid har fokus på at finde de egentlige årsager til smerter eller udfordringer, som giver de bedste resultater på den lage bane. Kan varmt anbefales!

Henrik
12/12/20 - Trustpilot

Muskelaktivering Fire behandlinger på dumme skader - så var skulderen atter til crawl træning og mit tråd på cyklen tilbage på det FTP niveau hvor det plejede at ligge.Kan anbefales.

Jacob
28/01/19 - Trustpilot

Rigtig god og effektiv oplevelse Rigtig god og effektiv oplevelse, og kan 100% anbefales.

T A Colley Avatar
T A.
28/11/17 - Google

Was referred to Lars for a knee problem, he gave me exercises to help strengthen my leg (on a sheet of paper I could take home, with pictures) and the acupuncture worked to relieve the problem in the meantime. Easy to check availability of appointments and book online, and you can pay with Mobilepay and receive a receipt by email. Very organised!

Martin Celano Drescher Avatar
Martin C.
18/03/15 - Facebook

Super kompetent behandler som favner bredt. Der er ikke den skade eller behandling, som Lars ikke kan hjælpe eller rådgive om. Kan varmt anbefales.

Noura Chehabi Bendali Avatar
Noura C.
31/08/18 - Google

En rigtig sød, imødekommende og utrolig dygtig fysioterapeut der gjorde det trygt for mine tvillinge piger på 13, da de skulle have behandlet deres håndboldskader. Og hans behandling var virkelig effektiv.

Hjalte Offer Avatar
Hjalte O.
11/09/20 - Google

Jeg kan helt klart anbefale Lars og Copenhagen Physio. Både mine lænd- og skulderproblemer er hurtigt og effektivt blevet fikset 100%.

Eva M.
16/09/18 - Trustpilot

Alternativ idrætsfysiologi Hos Copenhagen Physio har jeg fået hjælp til at behandle smerter i både ryg og fødder; og smerterne er nu lindret mere end jeg har oplevet i mange år. Jeg oplever at min fysioterapeut der har en dyb viden og inddrager andre behandlingsformer end jeg har prøvet før. Er i øvrigt også god til undervejs at forklare hvorfor han vælger de behandlingsformer han gør. Mine bedste anbefalinger til klinikken !

Anne-Marie M.
25/05/21 - Trustpilot

Hjælp til smerter i akillessenen. Jeg har gået til behandlinger hos Lars pga stærke smerter i min akillessene. Smerter som var opstået pludseligt, og som medførte jeg nærmest ikke kunne gå pga smerter i og omkring senen.Lars har testet min muskelaktivitet og arbejdet med aktivering af de muskler der ikke fungerede optimalt. Behandlingen er blevet suppleret med akupunktur. Jeg har følt mig i meget kompetente og sikre “hænder” og efter 5 behandlinger er jeg blevet smertefri. Det er som at få livet tilbage, at kunne gå uden smerter. Kan kun anbefale Lars og klinikkens tilgang til de problemer man kommer med.

Jacob Storm Avatar
Jacob S.
23/12/17 - Facebook

Lars fik mig tilbage efter en lang periode med betændelse i achilles...

Ulla
22/12/20 - Trustpilot

4 måneders smerter i benene forsvandt… 4 måneders smerter i benene forsvandt efter et par behandlinger og øvelser hos Kenneth. Helt fantastisk. Ville bare ønske jeg var kommet noget før.

Pernille Rasmussen Avatar
Pernille R.
04/09/20 - Google

I have struggled with sports injuries for +10 years and never found someone who could help me with the right treatments - except from Copenhagen Physio! They are really innovative, and have made more progress with me in 3 weeks than any other physiotherapist ever managed. I have complete trust in the team, and it is my absolute go-to place for any treatment related to pain in my body. I recommend the place to everyone around me having any injuries, and they have also been helped! 🙂

Carsten Andersen Avatar
Carsten A.
28/08/19 - Google

Copenhagen Physio har hjulpet mig over en større løbeskade via meget kompetent behandling og rådgivning. CP kan derfor anbefales ved bl.a. sportsskader- / problemer.

Arun Khan Avatar
Arun K.
13/08/20 - Trustpilot

Oprigtig og god behandling Oprigtig og god behandling, Lars fra Copenhagen Physio har fikset min nakke som jeg har haft stærke smerter og spændinger i! Rigtig mange gange tak for hjælpen!

Michael Barrett Avatar
Michael B.
31/01/20 - Google

Lars is a skilled and professional physio who put me at ease, cleared up my hip pain and got me running again with the minimum of fuss. I felt I was in safe hands from our first meeting. Highly recommended.

Aspirant H.
30/03/20 - Trustpilot

Copenhagen Physio fik mig tilbage på sporet Jeg har i en længere perioder haft problemer med fibersprængninger i min løbetræning. Her fik jeg en kæmpe hjælp fra Lars både i forhold til at få behandling, få aktiveret muskler og øvelser til genoptræning. Det har gjort en kæmpe forskel på mit løb. Jeg er nu skadesfri. Herfra kommer den største anbefaling man kan give. Så mit råd er; Brug dem, det gør underværker.Dbh Christian Hansen

Philip Due Schmidt Avatar
Philip D.
31/08/17 - Google

Som elite sportsudøverer det vigtigt med en god fysioterapeut. Har gennem de sidste par år været hos adskillige fysioterapeuter, men ingen så dygtige som Lars Røpke fra Copenhagen Physio. Han har med hans ekspertise ud over at gøre mig skadefri, også optimeret min præstation i min sport. Sørget for at min krop er i balance, uden uligheder, ved en gennemgang af min krop, hvor han har fundet mine stærke/svage sider. Jeg har blandt andet haft en rygskade i næsten 2 år, som gjorde at jeg skiftede fra fys til fys uden de store resultater. Ingen der kunne løse problemet. Det var først da jeg kom til Lars, at vi rigtigt fik hånd op problemet!Kan helt klart anbefales hvis du vil være sikker på ikke at spilde dine penge og have en fysioterapeut der kan få dig på toppen igen! 🙂

ctc016 016 Avatar
ctc016 0.
20/06/20 - Google

I have been seeing Lars and Sissel for a lower back pain that was caused from an injury few years ago. Truly fantastic experience with them, had a few treatments with tape and acupuncture. Reached out to them after trying another physio and I’m super happy I did that! Highly recommended and would definitely come back in the future!

Margit Lindeskov Jensen Avatar
Margit L.
04/09/20 - Google

Meget behagelig og kompetent behandling og super søde mennesker🤗

Stephen Hall Avatar
Stephen H.
03/09/16 - Google

Great treatment and coaching

Cecilie B.
22/10/18 - Trustpilot

Effektiv behandling Kan på det varmeste anbefale Physio Copenhagen! Kom med en 7år gammel lyskeskade og mærkede allerede bedringer efter første behandling! Vil helt klart fortsætte her hvis nye skader eller lignende kommer til 🙂

Christian Steffensen Avatar
Christian S.
31/08/17 - Google

Jeg har været klient hos Lars Røpke, CPH Physio i over et år. Hver eneste gang har Lars kunne hjælpe mig mine problemer/skader, og det har været ligefra lysken, inderlåret, baglåret, ryggen og mere. Jeg dyrker selv sport på højt plan, og jeg har haft svært ved at passe på min krop de seneste to år. Nu tager Lars altid mine større og mindre skader i opløbet og giver mig gode øvelser til, hvordan jeg kan holde min krop i top stand og forebygge skaderne fremover. En af Lars' store styrker er, at mange af hans klienter er sportsatleter, som kan være lige fra højeste hylde til motionsplan. Det har bl.a. gjort, at han har set flere af mine skader før. Han er hurtig til at vurdere, hvad årsagen er til skaden, og det giver en stor tryghed. Ellers er Lars en stille og rolig gut, som har styr på sit arbejde, og han er behagelig at være klient hos.

Camilla H.
26/07/18 - Trustpilot

Kompetent og effektiv behandling Efter at have gået rundt med smerter on/off i min ene skulder i 2 års tid, besluttede jeg mig for at opsøge hjælp hos Lars. Jeg var overbevist om, at det var overbelastning, men det viste sig at være en nerve-problematik. I dag er det en uge siden jeg fik min sidste behandling af Lars (ud af to) jeg har nu fuld styrke og ingen smerter! Det er virkelig en befrielse. Lars er super kompetent og effektiv. Jeg kan varmt anbefale ham!

Alex Hooshiar Avatar
Alex H.
31/01/20 - Google

Kan stærkt anbefale Lars! Jeg var i 2 år hæmmet af diskusprolaps i nakken med udstråling i højre arm. Efter gentagne ikke-succesfulde behandlinger hos bl.a. Westloft kiropraktor og Elite fysioterapi opsøgte jeg Lars som sidste udvej inden en omfattende operation. Efter 4-5 behandlinger hos Lars er smerterne væk, og der er næsten fuld mobilitet i nakken igen. Jeg har sluppet for en omfattende operation, og er ovenikøbet begyndt at styrketræne igen.

Jesper Lindhardt Avatar
Jesper L.
31/08/18 - Google

Lars er en fantastisk fysioterapeut (og jeg har efterhånden prøvet nogen stykker!) med en god tilgang til behandlingen. Han arbejder med hele kroppen og ser sig ikke blind på symptomerne, men behandler i stedet der hvor skaden rent faktisk sidder. Professionel, venlig og yderst kompetent.

Margarita Nutfulina Avatar
Margarita N.
31/08/18 - Google

Lars is highly professional and uses very simple harmless approaches to cure the body! I had back pain for years and tried many physiorherapists before but nothing helped. However Lars helped me to get rid of the pain and get body to function fully in 3 sessions. Many many thanks! And highly recommended!

Cecilie Daugaard Avatar
Cecilie D.
08/01/21 - Trustpilot

Hjælp efter covid-19 Jeg havde bøvlet med senfølger efter covid-19 i flere måneder, før jeg startede til behandling hos Lars. Allerede fra første behandling kunne jeg mærke forskel på mine muskelsmerter. Jeg har været til et hav af læger, som ikke viste hvad de skulle stille op med mig, derfor blev jeg rådet til at starte til fysioterapi. Jeg er virkelig taknemmelig for den hjælp Lars har givet mig. Kæmpe anbefaling her fra!

Jakob
24/01/19 - Trustpilot

Meget kompetent Har brugt Lars til to skadesforløb (hhv. lænd og skulder). I begge forløb oplevede jeg meget kompetent behandling, hvor Lars både var meget lyttende og imødekommende og samtidig gik meget struktureret til værks med at lokalisere årsagen til skaden, fremfor symptom behandling.Jeg kommer helt sikkert igen hvis der på et tidspunkt dukker nye skader op og kan kun give Lars mine allerbedste anbefalinger.

Martin Skov Andreasen Avatar
Martin S.
31/08/19 - Google

Min søn har igennem det sidste år været til flere behandlinger hos Lars for forskellige skader. Hver gang vi går derfra, har vi følelsen af, at det har været den bedste behandling vi kunne få. Lars er altid lyttende og forstående og giver sig tid til at forstå den skade som skal behandles. Hvis ikke der er fremgang, så forsøger Lars altid at finde nye vinkler eller metoder til at skabe fremgang. Alt i alt er det yderst professionelt.

Mette G.
22/05/18 - Trustpilot

Super behandling Fik anbefalet Lars efter mange år med smerter i højre ben - kunne ikke træne optimalt pga smerterne. Efter tre behandlinger både løber og cykler jeg igen og nyder en smertefri hverdag. Giver ham min varmeste anbefaling.

Burhan Almani Avatar
Burhan A.
31/08/19 - Google

Har fornyligt afsluttet et forløb hos Lars, ang min skulder. Han var hurtig til at identificere problemet og komme med et effektivt forløb. Kan stærkt anbefales! 🙂

Nanna H.
16/05/18 - Trustpilot

Kan varmt anbefale både Lars og Lasse Kan varmt anbefale både Lars og Lasse. Søde, fleksible og dygtige.

M. Gottlieb Avatar
M. G.
31/08/17 - Google

Virkelig godt og effektivt. Lars er en meget kompetent og behagelig behandler. Jeg har benyttet klinikken til flere forskellige skader og hver gang med rigtig gode resultater.

Klaus
22/05/18 - Trustpilot

Fik fantastisk behandling i knæ og ryg Fik fantastisk behandling i knæ og ryg, så nu spiller jeg fodbold igen

Casper Jacobsen Avatar
Casper J.
31/08/17 - Google

Besøgte Copenhagen Physio efter at have haft en skade i min læg igennem 5 måneder, hvor jeg slet ikke kunne komme igang med at løbe. Kom ind til Lars som grundigt gennemgik kroppen istedet for kun at fokusere på min læg. Efter 1 behandling kunne jeg mærke tydelig fremgang i bevægelighed i led og muskler, efter 2 behandling startede jeg med at løbe igen og uden nogle problemer og der er ikke vendt noget tilbage.Copenhagen Physio/Lars er en yderst kompetent behandler som virkelig ved hvad han laver. Der bliver lyttet til hvad man har af problemer/skavanker og man går derfra med en fed oplevelse og en klar følelse af at man er på rette vej til at blive skadesfri.

Joan S.
16/05/18 - Trustpilot

Har fået behandlet både ryg og arme med… Har fået behandlet både ryg og arme med akupunktur - altid effektivt - og giver tilmed gode råd 🙂

Henrik Lorentzen Avatar
Henrik L.
31/08/19 - Google

Jeg har to gange fået meget kvalificeret og effektiv behandling hos Lars. Kan absolut anbefales.

Laurits Pilegaard Avatar
Laurits P.
27/01/20 - Google

Jeg har været i et forløb med Steen Olsen, og jeg har modtaget en virkelig go behandling. Jeg har haft store problemer med mine arme ifbm. skrivebordsarbejde, og han har hjulpet mig utrolig meget. Jeg kan i allerhøjeste grad anbefale dette sted.

Hamsah A.
22/10/18 - Trustpilot

Jeg må indrømme at jeg var skeptisk i… Jeg må indrømme at jeg var skeptisk i starten.Har haft smerte e venstre balde efter yoga(hvem skule tro det).Jeg var til 4 behandlinger allerede efter 1.beh. kunne jeg mørke forskell.Tak Jesper.

Ali M.
09/03/21 - Trustpilot

Jeg kom til Kenneth med hold i nakken… Jeg kom til Kenneth med hold i nakken og var nærmest fastlåst med næsten ingen bevægelighed og tiltagende smerter. Ved ikke om det har været forkerte træningsøvelser eller det faktum at jeg sidder og læser det meste af dagen. Allerede fra første besøg kunne jeg mærke bedre mobilitet og glæden ved igen at kunne dreje nakken. Alt i alt var det en behagelig oplevelse og meget anbefalelsesværdigt. Der skal lyde en tak til Kenneth for en yderst professionel behandling.

camilla kornerup Avatar
camilla k.
01/03/18 - Google

En helt igennem professionel behandling og tilgang til patienten. Jeg anbefaler Steen Olsen og Københavns Fysioterapi i allerhøjeste grad.

Nils Avatar
Nils
18/03/20 - Google

I give my rate now after my first appointment. I have been to mutliple Physiotherapists in Switzerland and Germany. This is by far the best one I have ever been to. STRONG recommendation. Lars informed clearly and detailed how he intended to approached my session. He studied my injury, performed tests and communicated his findings and interpretations very accurate and demonstrated those. He discussed his idea of a treatment and provided perspective for my next weeks . Lars was clam, professional, friendly and yet efficient. Both tumbs up!

Annet Kande Avatar
Annet K.
31/08/19 - Google

Super god og professionel behandling af min søns forstuvede fod.

G. F.
04/05/20 - Trustpilot

Efter fald på cykel sidste år har jeg… Efter fald på cykel sidste år har jeg nogle bækkenproblemer og især er min discusprolaps blevet en god del værre. Blev tilrådet osteopat, men den jeg prøvede var for voldsom. Heldigvis fandt jeg senere frem til Copenhagen physio. Før DK lukkede ned nåede jeg lige at få et par gode behandlinger hos Sissel, min krop føltes meget mere veltilpas og “blød” bagefter. Men da jeg er i risikogruppen ved corona valgte jeg at hjemmeisolere mig siden nedlukningen. Gennem hele denne periode har Sissel været utroligt sød til at hjælpe via mail med øvelsesprogrammer og opfølgninger på hvordan det går. Så jeg glæder mig til snart at fortsætte med den direkte behandling igen. Hun har taget alle forholdsregler i forhold til værnemidler, klinikken har en høj standard også med dette. Sissel får min bedste anbefaling, hun er meget kompetent og har et dejligt behageligt væsen - der er man i gode hænder.

John W.
16/11/20 - Trustpilot

Jeg modtog en rigtig god behandling Personalet hos Copenhagen Physio er nærværende og professionelle i deres tilgang. Jeg modtog en rigtig god behandling generelt, og en grundig tilgang til mit problem, samt efterfølgende behandling og vejledning.Copenhagen Physio har mine bedste anbefalinger.

Andreas Boje Avatar
Andreas B.
31/08/18 - Google

Suveræn behandling i et professionelt miljø, hvor teori og praksis udgør en grundig behandling.

Simon Thomsen Avatar
Simon T.
31/08/19 - Google

Jeg var igennem et forløb med Lars på baggrund af smerter i knæ i forbindelse med cykling. På en måned formåede jeg at blive klar til mit efterårs store udfordring i form af cykelløb i Taiwan, der forinden forløbet havde set tvivlsomt ud. Så stor tak til Lars for behandlingen!

Lucas Kragh Avatar
Lucas K.
31/08/19 - Google

Jeg er kommet hos Lars til behandling af skulder skade og er efter 4 behandlinger næsten skadefri.I stedet for blot at give mig nogle øvelser til min skulder gik Lars grundigt til værks og fik diagnostiseret de bagvedliggende problemer som var årsagen til skaden kom overhovedet (sammen med andre tidligere skader) og fik bugt med dette.Virkelig god og kompetent behandling.

Tom Søgaard-Jensen Avatar
Tom S.
31/07/20 - Google

Lars er utrolig dygtig!

Lone L.
27/10/19 - Trustpilot

Fantastisk oplevelse! Jeg har i flere år været plaget af slidgigt og smerter. Det er gået ud over bevægeapparatet. En kollega anbefalede mig at konsultere Lars Røpke Nielsen, der er ejer Copenhagen Physio.Det var en fantastisk oplevelse! Lars formåede at fjerne mine smerter og få gang i mit bevægeapparat igen allerede ved 1. besøg!Jeg glæder mig meget til de videre behandlinger hos Lars. Det bliver spændende at se hvad det yderligere bringer med sig af positive oplevelser!Lars er super dygtig og får mine varmeste anbefalinger! Lone Larsen

Anne-Marie M.
18/11/21 - Trustpilot

Knæproblemer Jeg fik ondt i mit knæ for nogle måneder siden. Smerterne var specielt voldsomme ved gang på trapper. Jeg kontaktede derfor Copenhagen Physio og fik en tid hos Lars.
Lars gennemtestede min muskelfunktion og konstaterede manglende muskelstyke i baglår og balle.
Jeg blev behandlet med plaster og akupunktur, og fik øvelser jeg skulle gå hjem og udføre. Efter 1 uge forsvandt smerterne og jeg kan nu gå uden knæsmerter - også ved trappegang.
Jeg kan kun anbefale Copenhagen Physio, og er før blevet hjulpet (med et andet muskelproblem) med stor succes. Jeg har stor respekt for klinikkens tilgang til det menneske man er, og de problemer man kommer med.

A K Avatar
A K.
17/08/20 - Google

Jeg kan ikke give Lars og Copenhagen Physio en varm nok anbefaling ! Der blev lyttet og undersøgt grundigt og jeg kan endelig være fri for smerter og spændinger i nakken. Tusind tak for hjælpen Lars! Der er venner, bekendte og familie medlemmer på vej til jer !

Rune Bjerril Avatar
Rune B.
28/11/18 - Google

Lars er super kompetent. Fandt nogle nerver som sad i klemme, så jeg ikke havde muskelkraft i højre ben. Fik nerverne sat på plads ved en enkelt tapebehandling uden smerte eller genoptræning. Mine varmeste anbefalinger. Mvh Rune

Trine Viskum Avatar
Trine V.
31/08/19 - Google

Lars er en af de dygtigste behandlere, jeg har brugt. Derudover er han sød og behagelig. Lars tænker holistisk og bruger forskellige behandlingsmetoder, herunder akupunktur. Han har hjulpet mig med både lændesmerter og en låst skulder. Kan kun anbefales!

Stefan Due Schmidt Avatar
Stefan D.
31/08/17 - Google

Jeg træner 18-25 timer ugentligt med inline, is-skøjteløb, cykling, styrketræning mm. og har været hos mange forskellige fysioterapeuter, kiropraktorer mm gennem årene. Jeg har nu gennem længere tid haft fornøjelsen af at gå fast hos Lars fra Copenhagen Physio. Han har hjulpet mig enormt meget med skader, genoptræning og skades forebyggelse. Dette har været enormt vigtigt for mig for at kunne præstere optimalt til mine prioriterede konkurrencer i min is- & inline-sæson. Arbejdet sammen med Lars har også gjort at jeg har kunne træne med høj volumen og intensitet (såsom på trænings-lejre) og holde mig skades-fri. Han har løbende givet mig øvelser som har hjulpet mig med at fjerne/minimere ubalancer i smidighed eller styrke i min krop. Han er enormt venlig og flexibel hvilket gør det rigtig nemt at passe ind i ens hverdag også. Jeg kan klart anbefale Lars og Copenhagen Physio! Jeg glæder mig til mit fortsatte arbejde sammen med Lars, og håber på at han følger mig hele vejen med til OL i 2018 og i 2022.

Mathias Marcussen Avatar
Mathias M.
24/06/20 - Google

Super professionel og koncentreret behandling fra Sissel. Jeg bøvlede med en løbeskade, som sad i knæet. Efter 2 behandlinger og grundig vejledning, så er jeg nu tilbage på landevejen igen og kan oparbejde min løbeøkonomi!Kan klart anbefales, at tage et smut forbi Sissel, såfremt man døjer med skader. Hendes professionalisme, entusiasme og venlighed smitter af på både skade og humør. Alt i alt en decideret fornøjelse, at blive behandlet hos CPH Physio og Sissel!

Raza A.
12/10/20 - Trustpilot

Havde gået med smerter pga slidgigt i øvre ryg og nakke Havde gået med smerter pga slidgigt i øvre ryg og nakke i over 3 år. Efter første behandling havde jeg det så meget bedre at jeg nærmest ikke kunne mærke jorden under mine fødder. Efter 2 behandling fik jeg at vide at jeg ikke behøvede at komme igen. Valgte dog at komme en 3 gang da jeg næsten ikke turde at tro på at smerterne allerede var væk efter 2 behandlinger. Højt niveau af professionalisme i en ærlig og afslappet atmosfære. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Anders Hoffmann Avatar
Anders H.
31/08/19 - Google

Eneste fys der har kunne løse mine rygproblemer. Glimmerende!

Gitte Frederiksen Avatar
Gitte F.
05/05/20 - Google

Efter fald på cykel sidste år har jeg nogle bækkenproblemer, og især er min discusprolaps blevet en god del værre. Blev tilrådet osteopat, men den jeg prøvede var for voldsom. Heldigvis fandt jeg senere frem til Copenhagen Physio! Før DK lukkede ned pga covid-19 nåede jeg lige at få et par gode behandlinger hos Sissel, min krop føltes meget mere veltilpas og “blød” efter hver gang. Men da jeg er i risikogruppen ved corona har jeg valgt at hjemmeisolere mig siden nedlukningen. Gennem hele denne periode har Sissel været utrolig sød til at hjælpe på afstand med øvelsesprogrammer og opfølgninger på hvordan det går, det er jeg virkelig glad for! Så jeg glæder mig til at fortsætte hvor vi slap med den direkte behandling. Hun har taget alle forholdsregler i forhold til værnemidler, klinikken har en høj standard også med dette. Sissel får min bedste anbefaling, hun er meget kompetent og har et dejligt behageligt væsen - der er man i gode hænder.

Rune Dalgaard Avatar
Rune D.
23/12/17 - Facebook

Meget kompetente

Lars Kleiminger Avatar
Lars K.
28/11/17 - Google

"Den helt store forskel på Copenhagen Physio og alle de andre behandlere, jeg har været hos, er, at Lars ikke bare behandler problemet, men årsagen til problemet! Lars har dermed sin store andel i, at mine géner i ryg og hofte som følge af elitesport langt om længe er væk. Hos Copenhagen Physio får du kort og godt en yderst kompetent, dybdegående og effektiv behandling. De varmeste anbefalinger herfra."

Pernille Kjærulf Hansen Avatar
Pernille K.
30/06/21 - Trustpilot

Kan varmt anbefales! Efter længerevarende problemer med mine knæ blev jeg anbefalet at gå i behandling hos Lars – og med ganske god grund.Efter fem behandlinger med muskelaktivering og akupunktur er jeg nemlig smertefri, og jeg kan nu genoptage mit løb, som ellers har stået på standby on/off de sidste mange år. Jeg kan derfor kun give Lars og Copenhagen Physio de allerbedste anbefalinger 🙂

Scroll til toppen