gravid massage

Gravidmassage i Valby

Få effektiv smertelindring under din graviditet. Vi tilbyder graviditetsmassage til behandling af smerter og til ren forkælelse.

5 stjernet anmeldelse

Graviditetsmassage i Valby

Massage til gravid kvinde i Valby.

Med gravidmassage kan du få smertelindring omkring lænd, bækken, nakke og skuldre, som er hårdt belastet under en graviditet. Vi kan indstille briksen så der er god plads til mave og barm - uanset hvor langt henne du er. Vi tilbyder gravidmassage i Valby, der smertelindrer og løsner spændinger i musklerne.

Wellness massage til gravide

Graviditets massage i Valby.

På vores klinik tilbyder vi wellness massage til dig der er gravid. Her vil du blive forkælet med en dejlig, afstressende gravidmassage. Vores briks kan indstilles med ekstra plads til mave og barm, så du uden problemer kan ligge på maven. Du skal blot fokusere på at nyde gravidmassagen og for en stund slippe alle bekymringer.

5 stjernet anmeldelse

"Super god massage."

Christina T. Møller

“Med computerarbejde hver dag får jeg normalt mange nakkesmerter. Nu får jeg massage hver 14. dag og mine nakkesmerter er væk. Super god massage og nemt at komme til med offentlig transport. Kan varmt anbefales. :)”

5 stjernet anmeldelse

"Effektiv sportsmassage."

Sebastian Dalgaard

“Som løber har jeg jævnligt brug for massage til at restituere ordentligt. Copenhagen Physio hjælper mig med at jeg hurtigere bliver klar og kan have en større træningsmængde. Virkelig effektivt!”

5 stjernet anmeldelse

"Det er ren forkælelse."

Mette From Nyberg

“Jeg kan klart anbefale at få massage hos Copenhagen Physio, hvis du leder efter en afslappende og rolig massage. Det er ren forkælelse. Lækkert sted med god hygiejne. 5 ud af 5 stjerner.”

Massage til gravide i Valby

Copenhagen Physio tilbyder professionel gravidmassage i Valby. Vores massører har uddannelser fra velrenomerede massageskoler og er herudover i gang med at uddanne sig til fysioterapeuter. Vi tilbyder derfor gravidmassage af højeste kvalitet med ekstra fokus på velvære og potentielle graviditetsgener. Du er med andre ord i trygge hænder hos os.

5 stjernet anmeldelse

Vores massører i Valby

Freja Ubbesen, massør København

Freja Ubbesen

Massør / Sportsmassør
Ema Kashef massør massage i Valby og København

Ema Kashef

Massør / Sportsmassør
Best sport masseur in copenhagen

Jakob Kruse

Massør / Sportsmassør
Simone Sonne, Massør København

Simone Sonne

Massør / Sportsmassør
Book gravidmassage her

Du kan bestille tid til gravidmassage i Valby nedenfor via den orange knap. Under bookingen kan du vælge "Gravidmassage". Du kan også ringe til vores sekretær på tlf. 60 55 44 50.

Har du spørgsmål?

Du kan altid ringe eller skrive til den enkelte behandler, hvis du har nogle spørgsmål vedr. graviditetsmassage eller hvis du er i tvivl om vi kan hjælpe dig.

Mere om gravidmassage

Hvad er gravidmassage?

Gravidmassage er en massageform, der ligner almindelig massage – den har til formål at behandle spændte muskler, smertelindre, forbedre blodcirkulation samt øge dit velbefindende. Gravidmassage er særligt tilpasset behovene hos gravide kvinder og deres skiftende kroppe. Vores massører vil tilpasse deres massageteknikker herefter.

Under graviditeten ændrer dit tyngdepunkt sig, hvilket belaster din ryg, nakke, mavemuskler og skuldre. Graviditeten gør også ledbåndene slappe og løse, hvilket betyder, at dine bækkenled bliver mindre stabile. Dette ændrer din kropsholdning og trækker dit bækken fremad. I takt med at maven bliver større, vil risikoen for lændesmerter øges markant.

Vores massører med speciale i gravidmassage ved, hvor en gravid kvindes ømme punkter sandsynligvis vil være og kan muligvis give en vis smertelindring. De vil også vide, hvilke teknikker og områder de skal undgå.

Hvornår kan du få gravidmassage?

Du kan få gravidmassage, når som helst i graviditeten, så længe du har det okay. Nogle massører vil ikke se gravide kvinder før andet trimester på grund af den øgede risiko for abort i første trimester. Men der er ingen beviser eller grund til at tro, at gravidmassage i første trimester ville øge risikoen for abort.

Din massør bør være i stand til at hjælpe dig med at blive komfortabel på alle stadier af graviditeten. Lige fra starten kan det være ubehageligt at ligge med ansigtet nedad på grund af dine ømme, hævede bryster. Det kan også være ubehageligt at ligge med ansigtet nedad på en traditionel massagebriks, når først maven er begyndt at vokse. Vi bruger en specialdesignet gravidpude ovenpå massagebriksen med udhulede områder til at rumme både mave og barm. På den måde kan du ligge på maven uden problemer.

Hvis det gør ondt i lænden at ligge på maven med ansigtet nedad, så prøv at ligge på siden eller spørg din massør om at hjælpe dig med at finde en behagelig stilling.

Husk i øvrigt, at det ikke er en god idé at ligge fladt på ryggen, især ikke når du er midt i graviditeten. Vægten af din livmoder kan nemlig lægge for meget pres på den vene, der returnerer blod fra dine ben til dit hjerte.

Fordele ved gravidmassage

Der er mange fordele ved at få massage når du er gravid. Nedenfor kan du læse om de mest åbenbare fordele:

1. Det reducerer hævelse

Når dine fødder, ben og hænder begynder at hæve under graviditeten, skyldes det ofte nedsat cirkulation og øget tryk på de store blodkar. Massage kan hjælpe med at stimulere det bløde væv, flytte den ekstra væske og reducere hævelsen, så du føler dig mere komfortabel.

2. Det lindrer lændesmerter

Gravidmassage kan forbedre lændesmerter, herunder iskiasnervesmerter, ved at behandle de stramme muskler i det berørte område. Gravidmassage øger blodgennemstrømningen og hjælper med at frigøre de spændinger, der naturligt kan opstå ved graviditet.

3. Det forbedrer søvnen

At få en god søvnkvalitet bliver sværere og sværere, efterhånden som din graviditet skrider frem. Prænatal massage afslapper nervesystemet og frigiver endorfiner. Dette vil efterlade dig mere afslappet og forbedre din søvnkvalitet.

5. Det giver smertelindring

Gravidmassage tilbyder et naturligt, sikkert, medicinfrit alternativ til smertelindring. Dette er en fordel, da brugen af medicin er begrænset under graviditeten af hensyn til din babys sikkerhed. Den øgede blodgennemstrømning til dit væv og den afslapning, din krop vil opleve under og efter en massage, kan væsentligt lindre mange af de almindelige gener ved graviditet.

Hvornår skal man undgå gravidmassage?

At få en gravidmassage kan være risikabelt i nogle få situationer, såsom hvis:

  • Du har en blodprop eller et knoglebrud.
  • Du har en hudskade eller tilstand, der kan forværres ved massage, f.eks. forbrændinger, åbne sår, hudinfektioner eller eksem.
  • Du har haft en allergisk reaktion på massageolier.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det ville være i orden for dig at få en gravudmassage, så tal med din sundhedsplejerske.

Scroll to Top