Priser

Klinikken arbejder udenfor den offentlige overenskomst og har ikke noget ydernummer.

Fysioterapeut

Michael Kejser

650 kr.

pr. behandling (45 min.)

Michael tilbyder:
Fysioterapi og genoptræning

Fysioterapeut

Thomas Flindt

650 kr.

pr. behandling (45 min.)

Thomas tilbyder:
Fysioterapi og Genoptræning

Fysioterapeut

Lars Røpke Nielsen

800 kr.

pr. behandling (40 min.)

Lars tilbyder:
Fysioterapi og akupunktur

Massage

600 kr.

- 60 minutters massage

350 kr.

- 30 minutters massage

Vedr. tilskud / ydernummer

Copenhagen Physio er en privatklinik udenfor den offentlige overenskomst. Vi har derfor ikke noget ydernummer, hvorfor du heller ikke kan få tilskud fra det offentlige hos os.
Vi ønsker ikke at være underlagt de faste rammer som den offentlige sygesikring kræver. Vi ønsker at kunne specialisere os og have længere tid til hver behandling. Vi tror på, at de bedste resultater kommer ved specialisering og høj kvalitet.

Forsikringer

Vi  samarbejder med langt de fleste sundheds- og ulykkesforsikringer, herunder Tryg, PFA, Skandia, Dansk Sundhedssikring og Top Danmark samt mange flere.
Det varierer hvorvidt forsikringerne dækker det fulde beløb eller en andel af beløbet. Det specifikke beløb bør fremgå i brevet fra din forsikring. Ring evt. til dit forsikringsselskab og hør nærmere, hvis du er i tvivl.

Sygesikring Danmark

Tilskud til fysioterapi igennem Sygeforsikring Danmark bliver automatisk indberettet af os. Danmark dækker hhv. 133 kr. og 88 kr. pr. første/normal behandling.

Henvisning

Du behøver ingen henvisning fra egen læge. Vi er en privatklinik uden ydernummer, hvorfor du kan påbegynde behandlingen med det samme.

Afbud / udeblivelse

Afbud skal meldes på telefon eller mail senest 24 timer før behandling. Ved for sent afbud eller udeblivelse vil du blive opkrævet 300 kr.

Betaling

Betaling sker efter hver behandling vha. MobilePay, dankort eller kontanter (dog kun lige beløb).

Scroll to Top