Priser

Vedr. ydernummer

Copenhagen Physio er en privatklinik udenfor den offentlige overenskomst. Vi har derfor ikke noget ydernummer, hvilket der er flere årsager til. For det første ønsker vi ikke at være underlagt de faste rammer som den offentlige sygesikring kræver. Vi ønsker derimod at have længere tid til hver behandling, så vi kan være ekstra grundige og dermed opnå bedre og hurtigere resultater.
For det andet ønsker vi at kunne specialisere os og være en klinik der udelukkende har fokus på behandling af sportsskader og smerter i kroppen. Vi tror på at de bedste resultater kommer ved specialisering og høj kvalitet.

Priser pr. 1. januar 2021

Behandling Pris Tilskud*
Lars:
Fysioterapi - 40 min 700 kr 133 kr
Akupunktur - 40 min 700 kr 88 kr
Sissel:
Fysioterapi - 45 min 650 kr 133 kr
Akupunktur - 45 min 650 kr 88 kr
Thomas:
Fysioterapi - 45 min 650 kr 133 kr
Genoptræning - 45 min 650 kr 88 kr
Massage:
Massage - 30 min 300 kr
Massage - 60 min 500 kr
*Tilskud gives, hvis man er medlem af Sygesikringen Danmark.
**Hvis du ikke er medlem af Sats, koster det 50 kr. ekstra, hvis du skal benytte træningsfaciliteterne i fitnesscenteret.

Henvisning:

Du behøver ikke nogen henvisning fra egen læge.

Forsikringer:

Vi  samarbejder med langt de fleste sundheds- og ulykkesforsikringer. Det varierer hvorvidt forsikringerne dækker det fulde beløb eller en andel af beløbet. Det specifikke beløb fremgår af brevet fra din forsikring. Ring til dit forsikringsselskab og hør nærmere, hvis du er i tvivl.

Vi samarbejder bl.a. med PFA, Skandia, Dansk Sundhedssikring og Top Danmark samt mange flere.

Mulighed for tilskud:

Du kan få tilskud til fysioterapi igennem Sygeforsikring Danmark (Gruppe 1, 2 og 5). Dette bliver automatisk indberettet af os.

Ved afbud eller udeblivelse:

Afbud skal meldes på telefon eller mail senest 24 timer før behandling. Ved for sent afbud eller udeblivelse vil du blive opkrævet 300 kr.

Betaling:

Betaling sker efter hver behandling via MobilePay eller med dankort.
Vi tager ikke imod kontanter.

Scroll til toppen