Genoptræning af skader

Specialiseret genoptræning efter operationer og sportsskader.

Effektiv genoptræning til dig der vil komme hurtigt og sikkert tilbage til dit gamle niveau efter en sportsskade, brud eller operation.

Copenhagen Physio
4.9 stjerner ud af 5.0 - baseret på 114  anmeldelser
facebook logogoogle logotrustpilot logo

Er du kommet til skade?

 • Er du blevet opereret i knæet?

 • Eller har du fået en operation i skulderen?

 • Har du beskadiget et ledbånd i knæ eller skulder?

 • Har du fået en hælspore eller achillessenesmerter?

 • Har du brækket benet, armen eller kravebenet?

 • Har du fået løberknæ eller springerknæ?

 • Har du beskadiget dit korsbånd i knæet?

 • Eller har du brug for genoptræning efter en sportsskade?

Vi kan hjælpe dig!

Vi er særligt specialiseret i genoptræning af sportsskader og træningsforløb efter operationer, knoglebrud samt muskel- og seneskader.

En genoptræningsforløb vil:

 • Hjælpe dig til at kunne træne og dyrke sport uden smerter.

 • Give dig fuld styrke i musklerne.

 • Hjælpe dig til fri bevægelighed i leddene.

 • Give dig mindre risiko for skader i fremtiden.

 • Hjælpe dig til at forbedre din præstation.

Hvorfor skal du vælge os?

Vi har stor erfaring med at sammensætte effektive og varierede træningsprogrammer, der får dig tilbage til din sport, hurtigt men sikkert.

Vores træningsplaner tager udgangspunkt i din skade og dit problem. Vi kan tilpasse øvelser hvad enten du vil lave øvelser i et træningscenter, derhjemme eller et helt tredje sted.

Hvad siger vores klienter om os?

 • Er meget tilfreds med behandling. De fleste af mine smerte er væk efter to besøg. Det er smerte som jeg har haft længe, og som andre typer af behandling ikke tidligere har haft den store effekt på... - Niels

  Was referred to Lars for a knee problem, he gave me exercises to help strengthen my leg (on a sheet of paper I could take home, with pictures) and the acupuncture worked to relieve the problem in the meantime. Easy to check availability of appointments and book online, and you can pay with Mobilepay... læs mere - T A.

  Efter 2 år med knæsmerter og en operation for menisk- og bruskskade, som kun havde givet mig større smerter, besluttede jeg at prøve akupunktur, frem for at takke ja til endnu en operation. Lars har formået at mindske smerteniveauet i mit knæ, så jeg nu kan bevæge mig langt mere, og er sluppet af med... læs mere - Sheila R.

 • Efter at have prøvet flere forskellige fysioterapeuter og kiropraktorer uden det store resultat, har jeg virkelig oplevet, at behandlingen hos Lars har haft en vedvarende effekt og stort set fjernet de smerter, der har været tilbagevendende gennem en årrække. Jeg er imponeret over, at årsager til smerterne var at finde et helt andet sted end... læs mere - Mia E.

  Fysioterapeut Steen er en helt fantastisk healer. Vi fik styr på mit problem i skulderen og samtidig fik jeg den største omsorg.. Steen er meget grundig..og han har tid til at høre på dig. Han er meget dygtig og jeg kan kun varmt anbefale ham. Lisbeth - Lisbeth k.

  Virkelig kompetent, ærligt og seriøst sted! Hos Copenhagen Physio bruger de meget tid på at komme ind til problemets kerne og stiller sig ikke tilfreds med at behandle isolerede områder. De tager kroppen med som helhed, og giver dig værdifuld indsigt i, hvordan din krop responderer på din behandling af den.Personligt har Lars hjulpet mig... læs mere - Thomas G.

 • Great treatment and coaching - Stephen H.

  Min søn har igennem det sidste år været til flere behandlinger hos Lars for forskellige skader. Hver gang vi går derfra, har vi følelsen af, at det har været den bedste behandling vi kunne få. Lars er altid lyttende og forstående og giver sig tid til at forstå den skade som skal behandles. Hvis ikke... læs mere - Martin S.

  Jeg kom første gang hos Lars / Copenhagen Physio i foråret 2018 ifbm voldsomme kramper i mine læg, under alm. langdistance løb (forberedelse til IM) fik anbefalet Lars af en ven fra vore TRI Klub. Efter 3 behandlinger var det væk, og aldrig haft noget siden hen!For nyligt har jeg været hos Lars igen. Med... læs mere - Jonas H.

 • Lars er en af de dygtigste behandlere, jeg har brugt. Derudover er han sød og behagelig. Lars tænker holistisk og bruger forskellige behandlingsmetoder, herunder akupunktur. Han har hjulpet mig med både lændesmerter og en låst skulder. Kan kun anbefales! - Trine V.

  Fik anbefalet Lars efter mange år med smerter i højre ben - kunne ikke træne optimalt pga smerterne. Efter tre behandlinger både løber og cykler jeg igen og nyder en smertefri hverdag. Giver ham min varmeste anbefaling. - Mette G.

  Lars gjorde mig smertefri på få konsultationer/behandlinger efter at have døjet med skulder og knæ problemer i flere år! Bestemt anbefalingsværdigt. - Stine M.

 • Lars is highly professional and uses very simple harmless approaches to cure the body! I had back pain for years and tried many physiorherapists before but nothing helped. However Lars helped me to get rid of the pain and get body to function fully in 3 sessions. Many many thanks! And highly recommended! - Margarita N.

  Jeg har to gange fået meget kvalificeret og effektiv behandling hos Lars. Kan absolut anbefales. - Henrik L.

  Effektiv behandling af gammelt traume - Peter, 3.

 • Kan varmt anbefale både Lars og Lasse. Søde, fleksible og dygtige. - Nanna H.

  Eneste fys der har kunne løse mine rygproblemer. Glimmerende! - Anders H.

  Hos Copenhagen Physio har jeg fået hjælp til at behandle smerter i både ryg og fødder; og smerterne er nu lindret mere end jeg har oplevet i mange år. Jeg oplever at min fysioterapeut der har en dyb viden og inddrager andre behandlingsformer end jeg har prøvet før. Er i øvrigt også god til undervejs... læs mere - Eva M.

 • Lars er super kompetent. Fandt nogle nerver som sad i klemme, så jeg ikke havde muskelkraft i højre ben. Fik nerverne sat på plads ved en enkelt tapebehandling uden smerte eller genoptræning. Mine varmeste anbefalinger. Mvh Rune - Rune B.

  Jeg har været forbi Lars, af 2 omgange. Stor imødekommenhed, flexibilitet og professionel håndtering af mine skader. Fysioterapi, osteopati samt akupunktur, har været med til, at mine proces er forkortet og at jeg er godt videre. Kun store roser herfra 🙏 - Heidi C.

  5 uger før jeg skal løbe mit første halvmaraton, får jeg problemer med min achillessene. Smerterne gør, at jeg ikke kan fortsætte løbetræningen.Jeg er egentlig mere eller mindre afklaret med, at jeg må droppe det pågældende løb, men bliver anbefalet, at tage kontakt til Lars fra Copenhagen Physio.Jeg kommer hurtigt i behandling med bl.a. akupunktur,... læs mere - Louise

 • "Den helt store forskel på Copenhagen Physio og alle de andre behandlere, jeg har været hos, er, at Lars ikke bare behandler problemet, men årsagen til problemet! Lars har dermed sin store andel i, at mine géner i ryg og hofte som følge af elitesport langt om længe er væk. Hos Copenhagen Physio får du... læs mere - Lars K.

  Was referred to Lars for a knee problem, he gave me exercises to help strengthen my leg (on a sheet of paper I could take home, with pictures) and the acupuncture worked to relieve the problem in the meantime. Easy to check availability of appointments and book online, and you can pay with Mobilepay... læs mere - T A.

  Har fået behandlet både ryg og arme med akupunktur - altid effektivt - og giver tilmed gode råd 🙂 - Joan S.

 • Copenhagen Physio, med Lars som behandler, har hjulpet mig hurtigt tilbage efter en længerevarende knæskade. Lars behandlingsmetoder er moderne og tager udgangspunkt i det individuelle behov. Efter blot tre behandlinger m. speciel tape og akupunktur er jeg nu tilbage på benene. En klar anbefaling herfra. - Morten S.

  I love it. - Maris B.

  Virkelig god og professionel behandling - Rene H.

 • Rigtig god og effektiv oplevelse, og kan 100% anbefales. - Jacob

  I give my rate now after my first appointment. I have been to mutliple Physiotherapists in Switzerland and Germany. This is by far the best one I have ever been to. STRONG recommendation. Lars informed clearly and detailed how he intended to approached my session. He studied my injury, performed tests and communicated his findings... læs mere - Nils

  Vores 13-årige søn, der spiller elite fodbold, havde i en periode på lidt over en måned haft lyskeproblemer. Hver gang han forsøgte at træne med holdet opstod smerterne igen. Den tilknyttede fysioterapeut mente, at problemet sad i senen og at den eneste løsning var en længere periode med 100 % ro. Vores søn var efterfølgende... læs mere - Tina H.

Vi har optimale trænings faciliteter

Da vi har direkte adgang til Fitnesscenteret Sats, er vi så privilegeret at vi kan benytte deres træningsfaciliteter under din genoptræning. Centeret har alle tænkelige maskiner og redskaber til rådighed så din genoptræning kan laves så sjov og varierende som muligt.

Vi genoptræner følgende:

 • Operationer i knæ (menisk, korsbånd og ledbånd etc.).
 • Operationer i skulder (rotatorcuff, ledbånd, ledlæbe etc.).
 • Forstuvninger i anklen.
 • Operationer i ankel (brud, ledbånd, achillessenen etc.).
 • Muskelskader: F.eks. baglår, lyske og læg.
 • Seneskader (f.eks. achillessenen eller knæskalssenen).
 • Brækket knogler i benet eller armen.
 • Hælspore og smerter i hælen.
 • Og meget andet...

Vi tilbyder flere typer af genoptræning:

 • Stabilitetstræning

 • Balancetræning

 • Styrketræning i maskiner.

 • Funktionel styrketræning med kropsvægt eller frie vægte.

 • Sports-specifikke øvelser.

 • Styrke kombineret med konditionstræning.

Om Kenneth

Kenneth er vores specialist i genoptræning efter operationer og sportsskader.

Som tidligere professionel håndboldspiller har Kenneth haft sin del af skader og kan derfor relatere til din skade og situation.

Hvis du har behov for genoptræning er du derfor i trygge hænder hos Kenneth.
Du kan booke tid hos Kenneth nedenfor.

Du kan også ringe og bestille en tid på tlf. 60 55 44 50

Scroll til toppen