Genoptræning

Specialiseret genoptræning efter operationer og sportsskader - København

Effektiv genoptræning til dig der vil komme hurtigt og sikkert tilbage til dit gamle niveau efter en sportsskade, brud eller operation.

Copenhagen Physio
4.9 stjerner ud af 5.0 - baseret på 108  anmeldelser
facebook logogoogle logotrustpilot logo

 • Er du blevet opereret i knæet?

 • Eller har du fået en operation i skulderen?

 • Har du beskadiget et ledbånd i knæ eller skulder?

 • Har du fået en hælspore eller achillessenesmerter?

 • Har du brækket benet, armen eller kravebenet?

 • Har du fået løberknæ eller springerknæ?

 • Har du beskadiget dit korsbånd i knæet?

 • Eller har du brug for genoptræning efter en sportsskade?

Vi er særligt specialiseret i genoptræning af sportsskader og træningsforløb efter operationer, knoglebrud samt muskel- og seneskader.

Et træningsforløb hos os vil:

 • Hjælpe dig til at kunne træne og dyrke sport uden smerter.

 • Give dig fuld styrke i musklerne.

 • Hjælpe dig til fri bevægelighed i leddene.

 • Give dig mindre risiko for skader i fremtiden.

 • Hjælpe dig til at forbedre din præstation.

Vi har stor erfaring med at sammensætte effektive og varierede træningsprogrammer, der får dig tilbage til din sport, hurtigt men sikkert.

Vores træningsplaner tager udgangspunkt i din skade og dit problem. Vi kan tilpasse øvelser hvad enten du vil lave øvelser i et træningscenter, derhjemme eller et helt tredje sted.

Hvad siger vores klienter om os?

 • Vores 13-årige søn, der spiller elite fodbold, havde i en periode på lidt over en måned haft lyskeproblemer. Hver gang han forsøgte at træne med holdet opstod smerterne igen. Den tilknyttede fysioterapeut mente, at problemet sad i senen og at den eneste løsning var en længere periode med 100 % ro. Vores søn var efterfølgende... læs mere - Tina H.

  Jeg kan kun anbefale Copenhagen Physio, Jeg har brugt Lars i to forløb med 1½ års mellemrum med stor effekt . Jeg løber maraton og kunne ikke have gennemføre maraton i Berlin i sep 2017uden Lars's behandlinger. Havde problemer med en tå og fod .Fremadrettet vil jeg bruge Lars til at forbygge skader - Janine A.

  Was referred to Lars for a knee problem, he gave me exercises to help strengthen my leg (on a sheet of paper I could take home, with pictures) and the acupuncture worked to relieve the problem in the meantime. Easy to check availability of appointments and book online, and you can pay with Mobilepay... læs mere - T A.

 • Great treatment and coaching - Stephen H.

  Superfin behandling og tydelig ændring af problemet - til det bedre 🙂 - tine g.

  Jeg kunne ikke løbe i 4 måneder, efter et forløb hos Lars blev jeg smertefri og løbeaktiv igen. Tak Lars! - Marinela D.

 • Efter at havde døjet med en lænd skade i 8 år og mere end 4 fysioterapeuter der har prøvet at give mig alverdens øvelser, massage samt akupunktur, så var jeg spændt på om hvad jeg ville opleve efter en behandling hos Lars ved Copenhagen Physio. Men det virkede sku ! Ikke kun på kort sigt... læs mere - Mikkel H.

  Lars er en fantastisk fysioterapeut (og jeg har efterhånden prøvet nogen stykker!) med en god tilgang til behandlingen. Han arbejder med hele kroppen og ser sig ikke blind på symptomerne, men behandler i stedet der hvor skaden rent faktisk sidder. Professionel, venlig og yderst kompetent. - Jesper L.

  Fik anbefalet Lars efter mange år med smerter i højre ben - kunne ikke træne optimalt pga smerterne. Efter tre behandlinger både løber og cykler jeg igen og nyder en smertefri hverdag. Giver ham min varmeste anbefaling. - Mette G.

 • Efter 2 år med knæsmerter og en operation for menisk- og bruskskade, som kun havde givet mig større smerter, besluttede jeg at prøve akupunktur, frem for at takke ja til endnu en operation. Lars har formået at mindske smerteniveauet i mit knæ, så jeg nu kan bevæge mig langt mere, og er sluppet af med... læs mere - Sheila R.

  Fantastisk effekt af Lars' behandling af mit ben: Aktivering via akupunktur og påvirkning af nervebaner helbredte faktisk fuldstændig et ben, der havde lidt kronisk i 1½ år! - Poul E.

  Eneste fys der har kunne løse mine rygproblemer. Glimmerende! - Anders H.

 • Helt perfekt service! Jeg blev kurrere af Jakob, og han var den 3. der prøvede. Endelig ingen knæproblemer... - Casper D.

  Jeg må indrømme at jeg var skeptisk i starten.Har haft smerte e venstre balde efter yoga(hvem skule tro det).Jeg var til 4 behandlinger allerede efter 1.beh. kunne jeg mørke forskell.Tak Jesper. - Hamsah A.

  Kan varmt anbefale både Lars og Lasse. Søde, fleksible og dygtige. - Nanna H.

 • Super god og professionel behandling af min søns forstuvede fod. - Annet K.

  Copenhagen Physio, med Lars som behandler, har hjulpet mig hurtigt tilbage efter en længerevarende knæskade. Lars behandlingsmetoder er moderne og tager udgangspunkt i det individuelle behov. Efter blot tre behandlinger m. speciel tape og akupunktur er jeg nu tilbage på benene. En klar anbefaling herfra. - Morten S.

  Jeg har været forbi Lars, af 2 omgange. Stor imødekommenhed, flexibilitet og professionel håndtering af mine skader. Fysioterapi, osteopati samt akupunktur, har været med til, at mine proces er forkortet og at jeg er godt videre. Kun store roser herfra 🙏 - Heidi C.

 • Copenhagen Physio har hjulpet mig over en større løbeskade via meget kompetent behandling og rådgivning. CP kan derfor anbefales ved bl.a. sportsskader- / problemer. - Carsten A.

  Begge behandlere er dygtige og har hjulpet mig med løbeskader og rygproblemer. - Camilla K.

  "Den helt store forskel på Copenhagen Physio og alle de andre behandlere, jeg har været hos, er, at Lars ikke bare behandler problemet, men årsagen til problemet! Lars har dermed sin store andel i, at mine géner i ryg og hofte som følge af elitesport langt om længe er væk. Hos Copenhagen Physio får du... læs mere - Lars K.

 • Har fået behandlet både ryg og arme med akupunktur - altid effektivt - og giver tilmed gode råd 🙂 - Joan S.

  As someone who has tried many different physiotherapists because of the accidents I had, I would definitely recommend Lasse Brøndsted to everyone! He is very professional and absolutely knows what he is doing. As his client, I could feel and see his dedication and sincere effort to help me recover and heal. I have two... læs mere - Esen .

  Fysioterapeut Steen er en helt fantastisk healer. Vi fik styr på mit problem i skulderen og samtidig fik jeg den største omsorg.. Steen er meget grundig..og han har tid til at høre på dig. Han er meget dygtig og jeg kan kun varmt anbefale ham. Lisbeth - Lisbeth k.

 • I love it. - Maris B.

  Er meget tilfreds med behandling. De fleste af mine smerte er væk efter to besøg. Det er smerte som jeg har haft længe, og som andre typer af behandling ikke tidligere har haft den store effekt på... - Niels

  Virkelig godt og effektivt. Lars er en meget kompetent og behagelig behandler. Jeg har benyttet klinikken til flere forskellige skader og hver gang med rigtig gode resultater. - M. G.

 • Jeg træner 18-25 timer ugentligt med inline, is-skøjteløb, cykling, styrketræning mm. og har været hos mange forskellige fysioterapeuter, kiropraktorer mm gennem årene. Jeg har nu gennem længere tid haft fornøjelsen af at gå fast hos Lars fra Copenhagen Physio. Han har hjulpet mig enormt meget med skader, genoptræning og skades forebyggelse. Dette har været enormt... læs mere - Stefan D.

  Min søn har igennem det sidste år været til flere behandlinger hos Lars for forskellige skader. Hver gang vi går derfra, har vi følelsen af, at det har været den bedste behandling vi kunne få. Lars er altid lyttende og forstående og giver sig tid til at forstå den skade som skal behandles. Hvis ikke... læs mere - Martin S.

  As someone who has tried many different physiotherapists because of the accidents I had, I would definitely recommend Lasse Brøndsted to everyone! He is very professional and absolutely knows what he is doing. As his client, I could feel and see his dedication and sincere effort to help me recover and heal. I have two... læs mere - Esen .

Vi har optimale trænings faciliteter

Da vi har direkte adgang til Fitnesscenteret Sats, er vi så privilegeret at vi kan benytte deres træningsfaciliteter under din genoptræning. Centeret har alle tænkelige maskiner og redskaber til rådighed så din genoptræning kan laves så sjov og varierende som muligt.

De typiske ting vi genoptræner er følgende:

 • Operationer i knæ (menisk, korsbånd og ledbånd etc.).
 • Operationer i skulder (rotatorcuff, ledbånd, ledlæbe etc.).
 • Forstuvninger i anklen.
 • Operationer i ankel (brud, ledbånd, achillessenen etc.).
 • Muskelskader: F.eks. baglår, lyske og læg.
 • Seneskader (f.eks. achillessenen eller knæskalssenen).
 • Brækket knogler i benet eller armen.
 • Hælspore og smerter i hælen.

Vi tilbyder forskellige typer af genoptræning. 

 • Stabilitetstræning

 • Balancetræning

 • Styrketræning i maskiner.

 • Funktionel styrketræning med kropsvægt eller frie vægte.

 • Sports-specifikke øvelser.

 • Styrke kombineret med konditionstræning.

Kenneth er vores specialist i genoptræning efter operationer og sportsskader.

Som tidligere professionel håndboldspiller har Kenneth haft sin del af skader og kan derfor relatere til din skade og situation.

Hvis du har behov for genoptræning er du derfor i trygge hænder hos Kenneth.

Du kan booke tid hos Kenneth nedenfor.

Du kan også ringe og bestille en tid på tlf. 60 55 44 50

Scroll til toppen