Spoil yourself with a nice massage

Wellness and sports massage in Copenhagen.

Massage in Copenhagen.

Enjoy a relaxing wellness massage or get your aching muscles treated with sports massage.

Copenhagen Physio
4.9 Stars out of 5.0 - Based on 112  User Reviews
facebook logogoogle logotrustpilot logo

 • Do you have sore and tense muscles?

 • Do you have tightness around the neck and shoulders?

 • Do you suffer from low back pain?

 • Do you experience headache?

 • Do you have tired muscles after sport?

If you recognize one of the things above, you have come to the right place.

Our ambition is to give you the absolute best massage, the best service and the best experience in Copenhagen. 

Our massage will:

 • Reduce your pain.

 • Give you less muscle soreness.

 • Give you less tension in the muscles and joints.

 • Help your recovery after workout.

 • Increase your well-being.

Copenhagen Physio offers professional massage in Copenhagen.

We offer the highest quality of wellness and sports massage for those who want to spoil themself.

What do our clients say about us?

 • Jeg henvendte mig til Copenhagen phsysio, da jeg efter en cykelferie i dolimitterne, fik så ondt i lænden hvergang jeg cyklede op af bakke, at jeg måtte stå af og gå. Jeg har haft lændesmerter, on and off, i mere end 10 år og havde forventet at det ville forblive sådan.Efter 2 behandlinger hos Lars,... læs mere - Solvej H.

  En meget professionel klinik, hvor ikke kun skaden, men hele kroppen behandles. Det er et behageligt sted at være, og man får mange værktøjer til at arbejde med sin skade derhjemme. Behandlingen er effektiv, og man lærer ekstremt meget om sig selv fra gang til gang - Lucas T.

  Virkelig kompetent, ærligt og seriøst sted! Hos Copenhagen Physio bruger de meget tid på at komme ind til problemets kerne og stiller sig ikke tilfreds med at behandle isolerede områder. De tager kroppen med som helhed, og giver dig værdifuld indsigt i, hvordan din krop responderer på din behandling af den.Personligt har Lars hjulpet mig... læs mere - Thomas G.

 • Jeg har i flere år været plaget af slidgigt og smerter. Det er gået ud over bevægeapparatet. En kollega anbefalede Lars Røpke Nielsen, der er ejer af Copenhagen Physio.Det var en fantastisk oplevelse! Lars formåede at fjerne mine smerter og få gang i mit bevægeapparat igen allerede ved det allerførste besøg!Lars er utrolig behagelig, meget... læs mere - Lone L.

  Super professionel behandling og gode resultater! - Christian W.

  Virkelig effektiv fysioterapi. Lars er vældig dygtig 🙂 - Anna

 • Copenhagen Physio har hjulpet mig over en større løbeskade via meget kompetent behandling og rådgivning. CP kan derfor anbefales ved bl.a. sportsskader- / problemer. - Carsten A.

  Suveræn behandling i et professionelt miljø, hvor teori og praksis udgør en grundig behandling. - Andreas B.

  Jeg har været klient hos Lars Røpke, CPH Physio i over et år. Hver eneste gang har Lars kunne hjælpe mig mine problemer/skader, og det har været ligefra lysken, inderlåret, baglåret, ryggen og mere. Jeg dyrker selv sport på højt plan, og jeg har haft svært ved at passe på min krop de seneste to... læs mere - Christian S.

 • Fantastisk effekt af Lars' behandling af mit ben: Aktivering via akupunktur og påvirkning af nervebaner helbredte faktisk fuldstændig et ben, der havde lidt kronisk i 1½ år! - Poul E.

  Lars is highly professional and uses very simple harmless approaches to cure the body! I had back pain for years and tried many physiorherapists before but nothing helped. However Lars helped me to get rid of the pain and get body to function fully in 3 sessions. Many many thanks! And highly recommended! - Margarita N.

  Helt igennem professionelt og vanvittig effektivt.En kæmpe tak skal lyde fra undertegnet . - Martin S.

 • Efter 2 år med knæsmerter og en operation for menisk- og bruskskade, som kun havde givet mig større smerter, besluttede jeg at prøve akupunktur, frem for at takke ja til endnu en operation. Lars har formået at mindske smerteniveauet i mit knæ, så jeg nu kan bevæge mig langt mere, og er sluppet af med... læs mere - Sheila R.

  Fik fantastisk behandling i knæ og ryg, så nu spiller jeg fodbold igen - Klaus

  Jeg har været meget tilfreds med min oplevelser hos Chopenhagen Physio. De fremstår yderst kompetente og metodiske i deres behandling og i løbet af blot tre behandlinger er jeg blevet en skulderskade kvit som jeg har døjet med i mere end halvandet år. - Daniel O.

 • Har brugt Lars til to skadesforløb (hhv. lænd og skulder). I begge forløb oplevede jeg meget kompetent behandling, hvor Lars både var meget lyttende og imødekommende og samtidig gik meget struktureret til værks med at lokalisere årsagen til skaden, fremfor symptom behandling.Jeg kommer helt sikkert igen hvis der på et tidspunkt dukker nye skader op... læs mere - Jakob

  Efter at have bøvlet med smerter i knæet i 7-8 år efter en meniskoperation, kontaktede jeg Copenhagen Physio. Allerede efter første behandling var der fremgang at spore. Her efter tre behandlinger kan jeg træne uden smerter!Lars er en yderst kompetent behandler som virkelig ved hvad han laver. Der bliver lyttet til hvad man har af... læs mere - Morten P.

  Begge behandlere er dygtige og har hjulpet mig med løbeskader og rygproblemer. - Camilla K.

 • "Den helt store forskel på Copenhagen Physio og alle de andre behandlere, jeg har været hos, er, at Lars ikke bare behandler problemet, men årsagen til problemet! Lars har dermed sin store andel i, at mine géner i ryg og hofte som følge af elitesport langt om længe er væk. Hos Copenhagen Physio får du... læs mere - Lars K.

  Kan varmt anbefale både Lars og Lasse. Søde, fleksible og dygtige. - Nanna H.

  Copenhagen Physio, med Lars som behandler, har hjulpet mig hurtigt tilbage efter en længerevarende knæskade. Lars behandlingsmetoder er moderne og tager udgangspunkt i det individuelle behov. Efter blot tre behandlinger m. speciel tape og akupunktur er jeg nu tilbage på benene. En klar anbefaling herfra. - Morten S.

 • Copenhagen Physio tilbyder en superkompetent service, der altid har fokus på at finde de egentlige årsager til smerter eller udfordringer, som giver de bedste resultater på den lage bane. Kan varmt anbefales! - Andrius K.

  Rigtig god og effektiv oplevelse, og kan 100% anbefales. - Jacob

  Virkelig god og professionel behandling - Rene H.

 • Lars is highly professional and uses very simple harmless approaches to cure the body! I had back pain for years and tried many physiorherapists before but nothing helped. However Lars helped me to get rid of the pain and get body to function fully in 3 sessions. Many many thanks! And highly recommended! - Margarita N.

  Henvendte mig hos Lars med kroniske ankelsmerter og -hævelse efter 15 år gammel sportsskade. Kunne ofte kun gå nogle kilometer før det gjorde ondt og havde problemer med hævelse og smerter under og efter sport og motion, selvom jeg altid skånede anklen. Ortopædkirurger havde givet op og fortalt mig der ikke var noget at gøre... læs mere - hanne b.

  Virkelig godt og effektivt. Lars er en meget kompetent og behagelig behandler. Jeg har benyttet klinikken til flere forskellige skader og hver gang med rigtig gode resultater. - M. G.

 • Eneste fys der har kunne løse mine rygproblemer. Glimmerende! - Anders H.

  Lars har været min redningsmand utallige gange. Jeg har haft store problemer med smerter i lænden, samt en diskusprolaps. Han er hurtig til at lokalisere problemet, og bruger flere forskellige metoder til at behandle problemet, og giver øjeblikkelig lindring og bedring. Jeg kommer gående ind som en gammel mand. Lars behandler. Nogle gange med knæk... læs mere - Anders S.

  Jeg kom til Lars efter at have gået med smerter i knæet i flere uger og frygtede at min skiferie var i fare. Efter en enkelt behandling var smerteniveauet betragtelig lavere og min skiferie er ikke i fare. Lars er meget kompetent og virkelig god til at forklare hvad han foretager sig. Jeg kan varmt... læs mere - Sven-Erik L.

Sports Massage:

Sports massage is an in-depth muscle massage that prevents, relieves and treats pain and injuries to joints and muscles.

Sports massage treats tense muscles and increases blood circulation, thereby improving recovery. In addition, the massage can also help you get over a muscle injury.

Wellness massage:

Wellness massage is for those who want to be spoiled and relax with a nice massage. The massage can be soothing in a stressful everyday life and increase your well-being as well as greater happiness.

The typical things we treat with massage are the following:

 • Tension in the neck and shoulders.
 • Muscle soreness.
 • Sports and running injuries.
 • Low back pain.
 • Muscle injuries.
 • Headache.
 • Stress.

Rina is our specialist in massage. She is skilled, service minded and loves to help people with their problems.

So if you need a massage you can book an appointment with Rina below.
You will not regret it.

You can also call our secretary on
tel. +45 60 55 44 50

Scroll to Top