Become painfree with acupuncture

Effective treatment of pain.

Acupuncture in Copenhagen.

Acupuncture for those who wants to get rid of pain and complicated pain syndromes.

Copenhagen Physio
4.9 Stars out of 5.0 - Based on 112  User Reviews
facebook logogoogle logotrustpilot logo

 • Do you suffer from lower back pain?

 • Do you have pain in your muscles or joints?

 • Do you have a sports injury?

 • Do you have head ache?

 • Do you have pain during work?

 • Have you had pain for a long period of time without recovery? ?

We specialize in pain relief and treating pain syndromes with acupuncture at our clinic in Copenhagen.

Acupuncture treatment will:

 • Give you less or no pain at all.

 • Help your muscles recover.

 • Reduce your need for pain medication.

 • Help you with your radiating pain.

 • Reduce your headache.

Acupuncture has a special ability to relieve pain.
For many years, we have helped clients to become painless after
short and long periods of pain.

Do you want to get rid of your pain?

What do our clients say about us?

 • Great treatment and coaching - Stephen H.

  Lytter og sætter sig ind i din situation.Humpede op til klinikken og gik der fra.Det virker bare. - Jan B.

  Jeg har i flere år været plaget af slidgigt og smerter. Det er gået ud over bevægeapparatet. En kollega anbefalede mig at konsultere Lars Røpke Nielsen, der er ejer Copenhagen Physio.Det var en fantastisk oplevelse! Lars formåede at fjerne mine smerter og få gang i mit bevægeapparat igen allerede ved 1. besøg!Jeg glæder mig meget... læs mere - Lone L.

 • En meget professionel klinik, hvor ikke kun skaden, men hele kroppen behandles. Det er et behageligt sted at være, og man får mange værktøjer til at arbejde med sin skade derhjemme. Behandlingen er effektiv, og man lærer ekstremt meget om sig selv fra gang til gang - Lucas T.

  Man føler sig velkommen og det er nemt at få en tid. Der bliver lyttet/spurgt ind til problemet under konsultationen. Er sikker på at kombinationen af fysioterapi og akupunktur får en hurtigere og dybere effekt, og jeg skal ikke lave øvelser derhjemme (dejligt). Allerede efter 1. behandling har jeg kunne mærke en forbedring. Klart at... læs mere - Charlotte P.

  Kan varmt anbefale både Lars og Lasse. Søde, fleksible og dygtige. - Nanna H.

 • Meget kompetent behandling, og man føler sig i meget trygge hænder. Jeg har klart oplevet fremgang efter få besøg hos Copenhagen Physio. - Karen G.

  Helt igennem professionelt og vanvittig effektivt. En kæmpe tak skal lyde fra undertegnet🤩. - Martin S.

  Jeg har i flere år været plaget af slidgigt og smerter. Det er gået ud over bevægeapparatet. En kollega anbefalede Lars Røpke Nielsen, der er ejer af Copenhagen Physio.
  Det var en fantastisk oplevelse! Lars formåede at fjerne mine smerter og få gang i mit bevægeapparat igen allerede ved det allerførste besøg!
  Lars er utrolig behagelig, meget...
  læs mere - Lone L.

 • Virkelig effektiv fysioterapi. Lars er vældig dygtig 🙂 - Anna

  Henvendte mig hos Lars med kroniske ankelsmerter og -hævelse efter 15 år gammel sportsskade. Kunne ofte kun gå nogle kilometer før det gjorde ondt og havde problemer med hævelse og smerter under og efter sport og motion, selvom jeg altid skånede anklen. Ortopædkirurger havde givet op og fortalt mig der ikke var noget at gøre... læs mere - hanne b.

  Så god en behandling 👌 - Sara K.

 • Helt perfekt service! Jeg blev kurrere af Jakob, og han var den 3. der prøvede. Endelig ingen knæproblemer... - Casper D.

  Effektiv behandling af gammelt traume - Peter, 3.

  Kan stærkt anbefale Lars! Jeg var i 2 år hæmmet af diskusprolaps i nakken med udstråling i højre arm. Efter gentagne ikke-succesfulde behandlinger hos bl.a. Westloft kiropraktor og Elite fysioterapi opsøgte jeg Lars som sidste udvej inden en omfattende operation. Efter 4-5 behandlinger hos Lars er smerterne væk, og der er næsten fuld mobilitet i... læs mere - Alex H.

 • Helt igennem professionelt og vanvittig effektivt.En kæmpe tak skal lyde fra undertegnet . - Martin S.

  Jeg kom første gang hos Lars / Copenhagen Physio i foråret 2018 ifbm voldsomme kramper i mine læg, under alm. langdistance løb (forberedelse til IM) fik anbefalet Lars af en ven fra vore TRI Klub. Efter 3 behandlinger var det væk, og aldrig haft noget siden hen!For nyligt har jeg været hos Lars igen. Med... læs mere - Jonas H.

  Efter jeg fik en voldsom skade i mit knæ, hvor både menisk og korsbånd gik i stykker, vidste jeg, at jeg nok skulle gå til fysioterapi i 1 års tid. Jeg har i det sidste år været hos 3 forskellige fysioterapeuter, men det er første gang at jeg har kunnet mærke forskel. Lars er utroligt... læs mere - emma r.

 • Virkelig godt og effektivt. Lars er en meget kompetent og behagelig behandler. Jeg har benyttet klinikken til flere forskellige skader og hver gang med rigtig gode resultater. - M. G.

  Jeg har i flere år været plaget af slidgigt og smerter. Det er gået ud over bevægeapparatet. En kollega anbefalede Lars Røpke Nielsen, der er ejer af Copenhagen Physio.Det var en fantastisk oplevelse! Lars formåede at fjerne mine smerter og få gang i mit bevægeapparat igen allerede ved det allerførste besøg!Lars er utrolig behagelig, meget... læs mere - Lone L.

  Lars er en professionel, grundig, ærlig og sympatisk behandler, der har fokus på at finde årsagen til skaden/smerten, så derfor kan jeg kun anbefale at konsultere ham både i forebyggende og behandlende øjemed. - Helene B.

 • Rigtig god og effektiv oplevelse, og kan 100% anbefales. - Jacob

  I love it. - Maris B.

  Har fornyligt afsluttet et forløb hos Lars, ang min skulder. Han var hurtig til at identificere problemet og komme med et effektivt forløb. Kan stærkt anbefales! 🙂 - Burhan A.

 • Jeg har været meget tilfreds med min oplevelser hos Chopenhagen Physio. De fremstår yderst kompetente og metodiske i deres behandling og i løbet af blot tre behandlinger er jeg blevet en skulderskade kvit som jeg har døjet med i mere end halvandet år. - Daniel O.

  Fysioterapeut Steen er en helt fantastisk healer. Vi fik styr på mit problem i skulderen og samtidig fik jeg den største omsorg.. Steen er meget grundig..og han har tid til at høre på dig. Han er meget dygtig og jeg kan kun varmt anbefale ham. Lisbeth - Lisbeth k.

  Copenhagen Physio har hjulpet mig over en større løbeskade via meget kompetent behandling og rådgivning. CP kan derfor anbefales ved bl.a. sportsskader- / problemer. - Carsten A.

 • Efter ca. halvanden måneds behandling ved slap jeg af med både skulder og lændesmerter. Jeg er meget imponeret af Lars evner, og vil til enhver tid anbefale ham. Jeg havde døjet med smerterne meget længe, så det er en befrielse at være fri for dem. - Kasper J.

  Fantastisk effekt af Lars' behandling af mit ben: Aktivering via akupunktur og påvirkning af nervebaner helbredte faktisk fuldstændig et ben, der havde lidt kronisk i 1½ år! - Poul E.

  Lars is highly professional and uses very simple harmless approaches to cure the body! I had back pain for years and tried many physiorherapists before but nothing helped. However Lars helped me to get rid of the pain and get body to function fully in 3 sessions. Many many thanks! And highly recommended! - Margarita N.

A distinction is made between medical and Chinese acupuncture.

Medical acupuncture is based on modern research and principles of health science. Chinese acupuncture has been used for thousands of years and is based on restoring the balance of the so-called meridian pathways that run through the body.

At Copenhagen Physio in Valby, we primarily use medical acupuncture.

With acupuncture in Copenhagen, we typically treat:

 • Low back pain.
 • Pain in general.
 • Tendonitis in the elbow.
 • Neck pain.
 • Head ache.
 • Osteoarthritis.
 • Radiating pain in the leg or arm.
 • Sports injuries.

Lars and Sissel are both trained in acupuncture and have great experience in treating pain with medical acupuncture.

They experience great effect with acupuncture as a single treatment or supplement to other treatments.

If you want treatment with acupuncture in Copenhagen you can book an appointment below.

You can also call our secretary on tel. +45 60 55 44 50

Scroll to Top