Become painfree with acupuncture

Effective treatment of pain.

Acupuncture in Copenhagen.

Acupuncture for those who wants to get rid of pain and complicated pain syndromes.

Copenhagen Physio
4.9 Stars out of 5.0 - Based on 114  User Reviews
facebook logogoogle logotrustpilot logo

 • Do you suffer from lower back pain?

 • Do you have pain in your muscles or joints?

 • Do you have a sports injury?

 • Do you have head ache?

 • Do you have pain during work?

 • Have you had pain for a long period of time without recovery? ?

We specialize in pain relief and treating pain syndromes with acupuncture at our clinic in Copenhagen.

Acupuncture treatment will:

 • Give you less or no pain at all.

 • Help your muscles recover.

 • Reduce your need for pain medication.

 • Help you with your radiating pain.

 • Reduce your headache.

Acupuncture has a special ability to relieve pain.
For many years, we have helped clients to become painless after
short and long periods of pain.

Do you want to get rid of your pain?

What do our clients say about us?

 • Superfin behandling og tydelig ændring af problemet - til det bedre 🙂 - tine g.

  Er meget tilfreds med behandling. De fleste af mine smerte er væk efter to besøg. Det er smerte som jeg har haft længe, og som andre typer af behandling ikke tidligere har haft den store effekt på... - Niels

  Fysioterapeut Steen er en helt fantastisk healer. Vi fik styr på mit problem i skulderen og samtidig fik jeg den største omsorg.. Steen er meget grundig..og han har tid til at høre på dig. Han er meget dygtig og jeg kan kun varmt anbefale ham. Lisbeth - Lisbeth k.

 • Jeg kom til behandling hos Lars fra Copenhagen Physio, efter specifik anbefaling fra min Body-SDS terapeut, der havde behandlet mig for store smerter i nakken, med nakkehvirvler der sad forkert. Det var forårsaget af overbelastning, da jeg som professionel klassisk musiker spiller mange timer om dagen i samme stilling. Jeg havde forventet traditionel genoptræning, men... læs mere - Sofia K.

  En grundig og kompentent behandling samt opdateret på nyeste viden indenfor sportsskader gør at jeg føler mig 100% tryg i en hurtig og effektiv behandling hos CPH Physio. - Kristian B.

  En meget professionel klinik, hvor ikke kun skaden, men hele kroppen behandles. Det er et behageligt sted at være, og man får mange værktøjer til at arbejde med sin skade derhjemme. Behandlingen er effektiv, og man lærer ekstremt meget om sig selv fra gang til gang - Lucas T.

 • Lars har været min redningsmand utallige gange. Jeg har haft store problemer med smerter i lænden, samt en diskusprolaps. Han er hurtig til at lokalisere problemet, og bruger flere forskellige metoder til at behandle problemet, og giver øjeblikkelig lindring og bedring. Jeg kommer gående ind som en gammel mand. Lars behandler. Nogle gange med knæk... læs mere - Anders S.

  I love it. - Maris B.

  I give my rate now after my first appointment. I have been to mutliple Physiotherapists in Switzerland and Germany. This is by far the best one I have ever been to. STRONG recommendation. Lars informed clearly and detailed how he intended to approached my session. He studied my injury, performed tests and communicated his findings... læs mere - Nils

 • Efter ca. halvanden måneds behandling ved slap jeg af med både skulder og lændesmerter. Jeg er meget imponeret af Lars evner, og vil til enhver tid anbefale ham. Jeg havde døjet med smerterne meget længe, så det er en befrielse at være fri for dem. - Kasper J.

  Jeg henvendte mig til Copenhagen phsysio, da jeg efter en cykelferie i dolimitterne, fik så ondt i lænden hvergang jeg cyklede op af bakke, at jeg måtte stå af og gå. Jeg har haft lændesmerter, on and off, i mere end 10 år og havde forventet at det ville forblive sådan.Efter 2 behandlinger hos Lars,... læs mere - Solvej H.

  Utrolig professionel og kompetent med hvad der lader til en stor viden og praktisk erfaring! Efter bare 2 behandlinger hos Lars har jeg allerede en lys fremtid for et smertefrit knæ til min cykelrejse til Grækenland. Kan varmt anbefales. - Outdoorsvoyage

 • Høj kvalitet i øvelser, behandling og lindring af smerter/spændinger. Også ekspertise i krydsrelationer fx mellem venstre ben og højre skulder. En klar anbefaling herfra. - Jakob A.

  Super god og professionel behandling af min søns forstuvede fod. - Annet K.

  Jeg har i flere år været plaget af slidgigt og smerter. Det er gået ud over bevægeapparatet. En kollega anbefalede Lars Røpke Nielsen, der er ejer af Copenhagen Physio.
  Det var en fantastisk oplevelse! Lars formåede at fjerne mine smerter og få gang i mit bevægeapparat igen allerede ved det allerførste besøg!
  Lars er utrolig behagelig, meget...
  læs mere - Lone L.

 • Kan varmt anbefale både Lars og Lasse. Søde, fleksible og dygtige. - Nanna H.

  Lars gjorde mig smertefri på få konsultationer/behandlinger efter at have døjet med skulder og knæ problemer i flere år! Bestemt anbefalingsværdigt. - Stine M.

  Efter at have bøvlet med smerter i knæet i 7-8 år efter en meniskoperation, kontaktede jeg Copenhagen Physio. Allerede efter første behandling var der fremgang at spore. Her efter tre behandlinger kan jeg træne uden smerter!Lars er en yderst kompetent behandler som virkelig ved hvad han laver. Der bliver lyttet til hvad man har af... læs mere - Morten P.

 • Rigtig god og effektiv oplevelse, og kan 100% anbefales. - Jacob

  Eneste fys der har kunne løse mine rygproblemer. Glimmerende! - Anders H.

  Jeg må indrømme at jeg var skeptisk i starten.Har haft smerte e venstre balde efter yoga(hvem skule tro det).Jeg var til 4 behandlinger allerede efter 1.beh. kunne jeg mørke forskell.Tak Jesper. - Hamsah A.

 • Lars er en fantastisk fysioterapeut (og jeg har efterhånden prøvet nogen stykker!) med en god tilgang til behandlingen. Han arbejder med hele kroppen og ser sig ikke blind på symptomerne, men behandler i stedet der hvor skaden rent faktisk sidder. Professionel, venlig og yderst kompetent. - Jesper L.

  Fik fantastisk behandling i knæ og ryg, så nu spiller jeg fodbold igen - Klaus

  5 uger før jeg skal løbe mit første halvmaraton, får jeg problemer med min achillessene. Smerterne gør, at jeg ikke kan fortsætte løbetræningen.Jeg er egentlig mere eller mindre afklaret med, at jeg må droppe det pågældende løb, men bliver anbefalet, at tage kontakt til Lars fra Copenhagen Physio.Jeg kommer hurtigt i behandling med bl.a. akupunktur,... læs mere - Louise

 • Det har været og er helt fantastisk at gå hos Lars. Han har set ting som ingen andre fysioterapeuter eller osteopater har, og hermed fået korrigeret på de problemer jeg har haft, hvilket betyder, at jeg meget overraskende kan lave mine første Ironman om 4 uger. Yderligere er han god til sparring mht. cykling og... læs mere - Nicolas O.

  Lars er super kompetent. Fandt nogle nerver som sad i klemme, så jeg ikke havde muskelkraft i højre ben. Fik nerverne sat på plads ved en enkelt tapebehandling uden smerte eller genoptræning. Mine varmeste anbefalinger. Mvh Rune - Rune B.

  Virkelig kompetent, ærligt og seriøst sted! Hos Copenhagen Physio bruger de meget tid på at komme ind til problemets kerne og stiller sig ikke tilfreds med at behandle isolerede områder. De tager kroppen med som helhed, og giver dig værdifuld indsigt i, hvordan din krop responderer på din behandling af den.Personligt har Lars hjulpet mig... læs mere - Thomas G.

 • Jeg har været klient hos Lars Røpke, CPH Physio i over et år. Hver eneste gang har Lars kunne hjælpe mig mine problemer/skader, og det har været ligefra lysken, inderlåret, baglåret, ryggen og mere. Jeg dyrker selv sport på højt plan, og jeg har haft svært ved at passe på min krop de seneste to... læs mere - Christian S.

  Jeg kunne ikke løbe i 4 måneder, efter et forløb hos Lars blev jeg smertefri og løbeaktiv igen. Tak Lars! - Marinela D.

  Super professionel behandling og gode resultater! - Christian W.

A distinction is made between medical and Chinese acupuncture.

Medical acupuncture is based on modern research and principles of health science. Chinese acupuncture has been used for thousands of years and is based on restoring the balance of the so-called meridian pathways that run through the body.

At Copenhagen Physio in Valby, we primarily use medical acupuncture.

With acupuncture in Copenhagen, we typically treat:

 • Low back pain.
 • Pain in general.
 • Tendonitis in the elbow.
 • Neck pain.
 • Head ache.
 • Osteoarthritis.
 • Radiating pain in the leg or arm.
 • Sports injuries.

Lars and Sissel are both trained in acupuncture and have great experience in treating pain with medical acupuncture.

They experience great effect with acupuncture as a single treatment or supplement to other treatments.

If you want treatment with acupuncture in Copenhagen you can book an appointment below.

You can also call our secretary on tel. +45 60 55 44 50

Scroll to Top