Forkæl dig selv med en lækker massage

Velvære- og sportsmassage.

Nyd en afslappende velvære massage eller få smertelindret dine ømme muskler med en sportsmassage.

Copenhagen Physio
4.9 stjerner ud af 5.0 - baseret på 112  anmeldelser
facebook logogoogle logotrustpilot logo

Genkender du én af følgende?

 • Ømme og spændte muskler.

 • Myoser omkring nakke og skuldre.

 • Spændingshovedpine.

 • Smerter i ryggen.

 • Trætte muskler efter sport.

 • Bare lyst til at forkæle dig selv.

Copenhagen Physio tilbyder professionel massage i Valby.
Vi tilbyder velvære- og sports massage af højeste kvalitet, hvis du vil forkæle dig selv eller har brug for at restituere efter sport.

Vores massage i Valby vil:

 • Give dig mindre spænding i muskler og led.

 • Give dig mindre muskelømhed.

 • Reducere dine smerter.

 • Give dig et øget velvære.

 • Hjælpe dig til en bedre restitution.

 • Give dig mere overskud i dagligdagen.

Vores ambition er at give dig den absolut bedste massage, den bedste service og den bedste oplevelse i Valby og København.

Hvad siger vores klienter om os?

 • "Den helt store forskel på Copenhagen Physio og alle de andre behandlere, jeg har været hos, er, at Lars ikke bare behandler problemet, men årsagen til problemet! Lars har dermed sin store andel i, at mine géner i ryg og hofte som følge af elitesport langt om længe er væk. Hos Copenhagen Physio får du... læs mere - Lars K.

  Det har været og er helt fantastisk at gå hos Lars. Han har set ting som ingen andre fysioterapeuter eller osteopater har, og hermed fået korrigeret på de problemer jeg har haft, hvilket betyder, at jeg meget overraskende kan lave mine første Ironman om 4 uger. Yderligere er han god til sparring mht. cykling og... læs mere - Nicolas O.

  Lars er en fantastisk fysioterapeut (og jeg har efterhånden prøvet nogen stykker!) med en god tilgang til behandlingen. Han arbejder med hele kroppen og ser sig ikke blind på symptomerne, men behandler i stedet der hvor skaden rent faktisk sidder. Professionel, venlig og yderst kompetent. - Jesper L.

 • Super professionel behandling og gode resultater! - Christian W.

  Lars er super kompetent. Fandt nogle nerver som sad i klemme, så jeg ikke havde muskelkraft i højre ben. Fik nerverne sat på plads ved en enkelt tapebehandling uden smerte eller genoptræning. Mine varmeste anbefalinger. Mvh Rune - Rune B.

  Jeg har i flere år været plaget af slidgigt og smerter. Det er gået ud over bevægeapparatet. En kollega anbefalede Lars Røpke Nielsen, der er ejer af Copenhagen Physio.Det var en fantastisk oplevelse! Lars formåede at fjerne mine smerter og få gang i mit bevægeapparat igen allerede ved det allerførste besøg!Lars er utrolig behagelig, meget... læs mere - Lone L.

 • Virkelig god og professionel behandling - Rene H.

  Jeg kom til behandling hos Lars fra Copenhagen Physio, efter specifik anbefaling fra min Body-SDS terapeut, der havde behandlet mig for store smerter i nakken, med nakkehvirvler der sad forkert. Det var forårsaget af overbelastning, da jeg som professionel klassisk musiker spiller mange timer om dagen i samme stilling. Jeg havde forventet traditionel genoptræning, men... læs mere - Sofia K.

  Besøgte Copenhagen Physio efter at have haft en skade i min læg igennem 5 måneder, hvor jeg slet ikke kunne komme igang med at løbe. Kom ind til Lars som grundigt gennemgik kroppen istedet for kun at fokusere på min læg. Efter 1 behandling kunne jeg mærke tydelig fremgang i bevægelighed i led og muskler,... læs mere - Casper J.

 • Jeg har været meget tilfreds med min oplevelser hos Chopenhagen Physio. De fremstår yderst kompetente og metodiske i deres behandling og i løbet af blot tre behandlinger er jeg blevet en skulderskade kvit som jeg har døjet med i mere end halvandet år. - Daniel O.

  Jeg har været klient hos Lars Røpke, CPH Physio i over et år. Hver eneste gang har Lars kunne hjælpe mig mine problemer/skader, og det har været ligefra lysken, inderlåret, baglåret, ryggen og mere. Jeg dyrker selv sport på højt plan, og jeg har haft svært ved at passe på min krop de seneste to... læs mere - Christian S.

  Efter at have spildt flere tusinde kroner på besøg hos flere forskellige læger, kiropraktorer og fysioterapeuter fik Lars løst mit problem efter kun 3 besøg. Havde forventet det ville tage længere tid, men det gjorde det ikke. Ville ønske jeg havde fundet ham fra starten af. Kan klart anbefales - mohammed k.

 • Fysioterapeut Steen er en helt fantastisk healer. Vi fik styr på mit problem i skulderen og samtidig fik jeg den største omsorg.. Steen er meget grundig..og han har tid til at høre på dig. Han er meget dygtig og jeg kan kun varmt anbefale ham. Lisbeth - Lisbeth k.

  Jeg kunne ikke løbe i 4 måneder, efter et forløb hos Lars blev jeg smertefri og løbeaktiv igen. Tak Lars! - Marinela D.

  Jeg henvendte mig til Copenhagen phsysio, da jeg efter en cykelferie i dolimitterne, fik så ondt i lænden hvergang jeg cyklede op af bakke, at jeg måtte stå af og gå. Jeg har haft lændesmerter, on and off, i mere end 10 år og havde forventet at det ville forblive sådan.Efter 2 behandlinger hos Lars,... læs mere - Solvej H.

 • Utrolig professionel og kompetent med hvad der lader til en stor viden og praktisk erfaring! Efter bare 2 behandlinger hos Lars har jeg allerede en lys fremtid for et smertefrit knæ til min cykelrejse til Grækenland. Kan varmt anbefales. - Outdoorsvoyage

  Efter at have gået rundt med smerter on/off i min ene skulder i 2 års tid, besluttede jeg mig for at opsøge hjælp hos Lars. Jeg var overbevist om, at det var overbelastning, men det viste sig at være en nerve-problematik. I dag er det en uge siden jeg fik min sidste behandling af Lars... læs mere - Camilla H.

  Fik fantastisk behandling i knæ og ryg, så nu spiller jeg fodbold igen - Klaus

 • Eneste fys der har kunne løse mine rygproblemer. Glimmerende! - Anders H.

  En helt igennem professionel behandling og tilgang til patienten. Jeg anbefaler Steen Olsen og Københavns Fysioterapi i allerhøjeste grad. - camilla k.

  Great treatment and coaching - Stephen H.

 • Meget kompetent behandling, og man føler sig i meget trygge hænder. Jeg har klart oplevet fremgang efter få besøg hos Copenhagen Physio. - Karen G.

  5 uger før jeg skal løbe mit første halvmaraton, får jeg problemer med min achillessene. Smerterne gør, at jeg ikke kan fortsætte løbetræningen.Jeg er egentlig mere eller mindre afklaret med, at jeg må droppe det pågældende løb, men bliver anbefalet, at tage kontakt til Lars fra Copenhagen Physio.Jeg kommer hurtigt i behandling med bl.a. akupunktur,... læs mere - Louise

  Copenhagen Physio tilbyder en superkompetent service, der altid har fokus på at finde de egentlige årsager til smerter eller udfordringer, som giver de bedste resultater på den lage bane. Kan varmt anbefales! - Andrius K.

 • Jeg er kommet hos Lars til behandling af skulder skade og er efter 4 behandlinger næsten skadefri.I stedet for blot at give mig nogle øvelser til min skulder gik Lars grundigt til værks og fik diagnostiseret de bagvedliggende problemer som var årsagen til skaden kom overhovedet (sammen med andre tidligere skader) og fik bugt med... læs mere - Lucas K.

  Jeg har i flere år været plaget af slidgigt og smerter. Det er gået ud over bevægeapparatet. En kollega anbefalede Lars Røpke Nielsen, der er ejer af Copenhagen Physio.
  Det var en fantastisk oplevelse! Lars formåede at fjerne mine smerter og få gang i mit bevægeapparat igen allerede ved det allerførste besøg!
  Lars er utrolig behagelig, meget...
  læs mere - Lone L.

  Har fået behandlet både ryg og arme med akupunktur - altid effektivt - og giver tilmed gode råd 🙂 - Joan S.

 • Jeg kom første gang hos Lars / Copenhagen Physio i foråret 2018 ifbm voldsomme kramper i mine læg, under alm. langdistance løb (forberedelse til IM) fik anbefalet Lars af en ven fra vore TRI Klub. Efter 3 behandlinger var det væk, og aldrig haft noget siden hen!For nyligt har jeg været hos Lars igen. Med... læs mere - Jonas H.

  Er meget tilfreds med behandling. De fleste af mine smerte er væk efter to besøg. Det er smerte som jeg har haft længe, og som andre typer af behandling ikke tidligere har haft den store effekt på... - Niels

  Super kompetent behandler som favner bredt. Der er ikke den skade eller behandling, som Lars ikke kan hjælpe eller rådgive om. Kan varmt anbefales. - Martin C.

Vi tilbyder sports massage og velvære massage i Valby:

Sportsmassage:
Sportsmassage er en dybdegående muskelmassage der forebygger, lindrer og behandler smerter og skader i led og muskler. Sportsmassagen løsner spændt muskulatur og øger blodcirkulationen, hvorved restitutionen forbedres. Herudover kan massagen også hjælpe dig med at komme over en muskelskade.

Velvære massage:
Velvære massage er til dig der vil forkæles og slappe af med en lækker massage. Massagen kan være lindrende i en stresset hverdag og give et øget velvære samt større lykkefølelse.

Vi behandler følgende med massage: 

 • Rygsmerter.
 • Iskias smerter.
 • Musearm.
 • Smerter i nakke og skuldre.
 • Diskusprolapser eller protusioner.
 • Hold i ryggen eller i nakken.
 • Spændingshovedpine.
 • Slidgigt i hofte eller knæ.

Rina er vores specialist i massage.
Hun er dygtig, serviceminded og elsker at hjælpe folk af med deres skavanker.

Så hvis du behov for en massage kan du booke en tid hos Rina nedenfor.
Det vil du ikke fortryde.

Du kan også ringe og bestille en tid på tlf. 60 55 44 50

Scroll til toppen