lÆkker massage

Massage i København og Valby - Welness og sportsmassage i KBH.

Forkæl dig selv med wellness massage eller optimer din restitution med sportsmassage i København og Valby af højeste kvalitet.

5 stjernet anmeldelse

Massage i København

massage 3

Wellness massage i København er til dig der vil forkæles og slappe af med en lækker massage. Her bliver du forkælet fra top til tå med en lækker og afstressende massage, hvilket giver øget velvære. Vi sørger for en afslappet og rolig atmosfære så du kan fokusere på at nyde massagen og måske få et afbræk i en travl hverdag.

Sportsmassage i København

massage 2

Sportsmassage i København er en dybdegående muskelmassage der forebygger, lindrer og behandler smerter og skader i led og muskler. Sportsmassage løsner spændt muskulatur og øger blodcirkulationen, hvorved restitutionen forbedres. Herudover kan sportsmassage også hjælpe dig med at komme over en muskelskade.

5 stjernet anmeldelse

"Super god massage."

Christina T. Møller

“Med computerarbejde hver dag får jeg normalt mange nakkesmerter. Nu får jeg massage hver 14. dag og mine nakkesmerter er væk. Super god massage og nemt at komme til med offentlig transport. Kan varmt anbefales. :)”

5 stjernet anmeldelse

"Effektiv sportsmassage."

Sebastian Dalgaard

“Som løber har jeg jævnligt brug for massage til at restituere ordentligt. Copenhagen Physio hjælper mig med at jeg hurtigere bliver klar og kan have en større træningsmængde. Virkelig effektivt!”

5 stjernet anmeldelse

"Det er ren forkælelse."

Mette From Nyberg

“Jeg kan klart anbefale at få massage hos Copenhagen Physio, hvis du leder efter en afslappende og rolig massage. Det er ren forkælelse. Lækkert sted med god hygiejne. 5 ud af 5 stjerner.”

Massage i Valby og København

Copenhagen Physio tilbyder professionel velvære- og sports massage af højeste kvalitet i København og Valby. Vores massører er uddannet fra anerkendte massageskoler og er tilmed under uddannelse til fysioterapeuter. Det er din garanti for den absolut bedste kvalitet.

Vores ambition er at give dig den bedste massage i København og Valby.

5 stjernet anmeldelse

Vores massører i København og Valby

Massør / Sportsmassør
Massør / Sportsmassør
Massør / Sportsmassør
Massør / Sportsmassør

Book massage her

Du kan bestille en tid til massage i København og Valby ved at klikke på den orange knap nedenunder.
Du kan også ringe til vores sekretær og bestille en tid på tlf. 60 55 44 50.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at skrive til vores massører i København på mail.

Vil du vide mere om massage?

Hvad er fysiurgisk massage?

Almindelig massage er også kendt som fysiurgisk massage, hvilket er den mest udbredte form for massage i vesten. Fysiurgisk massage er udviklet på baggrund af kroppens anatomiske strukturer og baserer sig således på viden om muskler, sener, bindevæv, ledbånd og knogler.
Fysiurgisk massage kan være effektivt til at smertelindre og øge restitutionen efter træning. Massagen løsner musklerne så spændingen og dermed smerten bliver mindre.

Overordnet set er der flere grunde til at fysiurgisk massage er godt for kroppen. Fysiurgisk massage igangsætter flere fysiologiske processer som har forskellige effekter. Massage øger blodcirkulationen lokalt i musklerne, hvorved der opstår varme. Den øgede blodcirkulation tilfører ilt og næringstoffer til musklerne, samtidig med at potentielle affaldsstoffer fjernes vha. blodet. Den øgede blodcirkulation har endda en positiv indvirkning på lymfesystemet, som er med til at rense og filtrere blodet.

Fysiurgisk massage virker også ved at kroppen udskiller forskellige hormoner, herunder oxytocin, dopamin og serotonin. Oxytocin bliver også kaldt kærlighedshormonet eller krammehormonet, og udskilles pga. den konstante berøring under massagen.

Dopamin og serotonin øger lykkefølelsen og kan påvirke humøret positivt. Serotonin finder man bl.a. i lykkepiller og dopamin kendes som belønningshormonet. Massage er også med til at sænke blodtrykket og hæmme udskillelsen af stresshormonet kortisol. Samlet set har fysiurgisk massage altså en positiv effekt på krop og sind, hvilket giver øget velvære.

Copenhagen Physio tilbyder fysiurgisk massage i København og Valby, hvilket er grundstenen i mange af vores massage behandlinger.

Hvad er sportsmassage i København?

Vi tilbyder også sportsmassage i København, hvilket er en dybdegående massageform som har fokus på at løsne spændt muskulatur og fjerne affaldsstoffer fra musklerne. Sportsmassage henvender sig primært til motionister og sportsfolk som ønsker at få løsnet muskulaturen efter en hård omgang træning. Sportsmassage er med til at forbedre restitutionen og gør at sportsfolk kan klare en større træningsmængde uden at blive skadet. Sportsmassage har en lindrende og smidiggørende effekt, hvilket er særligt godt til f.eks. løbere og triatleter, som typisk har meget stram muskulatur på bagsiden af kroppen.

Sportsmassage er godt, hvis du ønsker at der bliver der taget fat eller hvis du har specifikke smertetilstande der relaterer sig til din sport som fx muskelskader. Under sportsmassage behandler man bl.a. triggerpunkterne i muskulaturen, hvilket er små ømme områder der kan give udstrålende smerter. Når triggerpunkterne stimuleres løsner musklen sig og slipper spændingen. Triggerpunktsmassage er effektivt, men kan også være en hård omgang, da der bliver trykket til. Det skal dog siges, at det altid er dig selv der bestemmer og styrer, hvor hårdt behandleren skal trykke.

Sportsmassage baserer sig på den klassiske fysiurgiske massage og er effektivt til at øge restitutionen samt behandle sportsskader, muskelsmerter, ledsmerter og muskelspændinger.

Hvad er bindevævs massage?

Vi tilbyder også bindevævs massage i København. Bindevævs massage er en nænsom behandling, hvor massøren med lette tryk går i dybden og behandler og løsner bindevævet. Bindevævet er placeret under huden og går igennem hele kroppen fra top til tå. Her ligger det i og imellem musklerne samt de indre organer, hvorfor det er med til at overfører kraft fra en kropsdel til en anden.

Bindevævet imellem to muskler kan med tiden “klistre” sammen, hvorved den ene muskel trækker den anden med under bevægelse. Hvis bindevævet klistrer sammen eller bliver for stramt giver det nedsat bevægelighed, hvilket kan resultere i skader, dårlig kropsholdning og smerter. Ved bindevævs massage løsnes hele bindevævssystemet, hvilket indbefatter muskelhinder, sener, underhud og ledbånd.

Vores massør hos Copenhagen Physio i København, Mette Bertelsen er særligt uddannet i bindevævs massage og har stor erfaring med denne type behandling. Du kan derfor trygt bestille en tid hos Mette, hvis du vil have behandlet lændesmerter, sportsskader, forstuvninger, ledsmerter samt stivhed og nedsat bevægelighed.

Hvad er wellness massage i København?

Wellness massage er en blid og afslappende massageform, som handler om at give dig et afbræk i en stresset hverdag.

Ved en wellness massage bruger massøren lange og blide massagestrøg sammen med olie, hvilket virker beroligende på krop og sjæl.

Under en wellness massage har du mulighed for at slippe alle bekymringer og bare fokusere på at slappe af og tømme hovedet. Vores faciliteter er nye og lækre med bl.a. varme i briksen, så du ligger godt uden at fryse om vinteren.

Massage i København og Valby

Vi tilbyder massage i København og Valby. Copenhagen Physio ligger i Spinderiet, få minutters gang fra Valby Station. Der er to timers gratis parkering i Spinderiet og busserne går lige til døren.

Hvis du har brug for massage skal du ikke vente med at kontakte os eller bestille en tid hos vores dygtige massører. Vores massører bliver løbende videreuddannet og står altid klar til at hjælpe dig med et smil.

Scroll to Top