Velvære- og sportsmassage

Bliv forkælet med en lækker massage

Nyd en afslappende velvære massage eller få smertelindret dine ømme muskler med en sportsmassage.

OBS. vedr. Corona!
Klinikken har fortsat åbent, dog i begrænset omfang. Vi har således kun åbent for de patienter der anses som akutte og ikke kan vente med behandling.
Hvis du er i tvivl om du hører til under denne betegnelse så ring til os på tlf. 60 55 44 50.

Copenhagen Physio
4.9 stjerner ud af 5.0 - baseret på 114  anmeldelser
facebook logogoogle logotrustpilot logo

Har du ondt?

 • Har du ømme og spændte muskler?

 • Har du myoser omkring nakke og skuldre?

 • Har du spændingshovedpine?

 • Har du ondt i ryggen?

 • Har du trætte muskler efter sport?

 • Eller har du bare lyst til at forkæle dig selv?

Lad os hjælpe dig!

Vi tilbyder professionel velvære- og sports massage af højeste kvalitet, hvis du vil forkæle dig selv eller har brug for at restituere efter sport.

Massagen vil:

 • Løsne dine spændinger i muskler og led.

 • Give dig mindre muskelømhed.

 • Reducere dine smerter.

 • Give dig et øget velvære.

 • Hjælpe dig til en bedre restitution.

 • Give dig mere overskud i dagligdagen.

Hvorfor vælge os?

Fordi vores ambition er at give dig den absolut bedste massage, den bedste service og den bedste oplevelse i Valby og København.

Hvad siger vores klienter om os?

 • Kan klart anbefale Lars Røpke Nielsen hvis man har ondt i bevægeapparatet. Efter at have prøvet 2 andre behandlere fik jeg anbefalet Lars. Han gik systematisk til værks for at finde årsagen til mine gener og har således afhjulpet først smerter i min hofte og siden en smertefuld spændings-hovedpine. Vender uden tvivl tilbage til Copenhagen... læs mere - Lars H.

  Virkelig god og professionel behandling - Rene H.

  Som elite sportsudøverer det vigtigt med en god fysioterapeut. Har gennem de sidste par år været hos adskillige fysioterapeuter, men ingen så dygtige som Lars Røpke fra Copenhagen Physio. Han har med hans ekspertise ud over at gøre mig skadefri, også optimeret min præstation i min sport. Sørget for at min krop er i balance,... læs mere - Philip D.

 • Suveræn behandling i et professionelt miljø, hvor teori og praksis udgør en grundig behandling. - Andreas B.

  Super professionel behandling og gode resultater! - Christian W.

  Man føler sig velkommen og det er nemt at få en tid. Der bliver lyttet/spurgt ind til problemet under konsultationen. Er sikker på at kombinationen af fysioterapi og akupunktur får en hurtigere og dybere effekt, og jeg skal ikke lave øvelser derhjemme (dejligt). Allerede efter 1. behandling har jeg kunne mærke en forbedring. Klart at... læs mere - Charlotte P.

 • Super kompetent behandler som favner bredt. Der er ikke den skade eller behandling, som Lars ikke kan hjælpe eller rådgive om. Kan varmt anbefales. - Martin C.

  Copenhagen Physio har hjulpet mig over en større løbeskade via meget kompetent behandling og rådgivning. CP kan derfor anbefales ved bl.a. sportsskader- / problemer. - Carsten A.

  Lars fik mig tilbage efter en lang periode med betændelse i achilles... - Jacob S.

 • Hos Copenhagen Physio har jeg fået hjælp til at behandle smerter i både ryg og fødder; og smerterne er nu lindret mere end jeg har oplevet i mange år. Jeg oplever at min fysioterapeut der har en dyb viden og inddrager andre behandlingsformer end jeg har prøvet før. Er i øvrigt også god til undervejs... læs mere - Eva M.

  Efter at have bøvlet med smerter i knæet i 7-8 år efter en meniskoperation, kontaktede jeg Copenhagen Physio. Allerede efter første behandling var der fremgang at spore. Her efter tre behandlinger kan jeg træne uden smerter!Lars er en yderst kompetent behandler som virkelig ved hvad han laver. Der bliver lyttet til hvad man har af... læs mere - Morten P.

  Super god og professionel behandling af min søns forstuvede fod. - Annet K.

 • Jeg kom til behandling hos Lars fra Copenhagen Physio, efter specifik anbefaling fra min Body-SDS terapeut, der havde behandlet mig for store smerter i nakken, med nakkehvirvler der sad forkert. Det var forårsaget af overbelastning, da jeg som professionel klassisk musiker spiller mange timer om dagen i samme stilling. Jeg havde forventet traditionel genoptræning, men... læs mere - Sofia K.

  Was referred to Lars for a knee problem, he gave me exercises to help strengthen my leg (on a sheet of paper I could take home, with pictures) and the acupuncture worked to relieve the problem in the meantime. Easy to check availability of appointments and book online, and you can pay with Mobilepay... læs mere - T A.

  Efter ca. halvanden måneds behandling ved slap jeg af med både skulder og lændesmerter. Jeg er meget imponeret af Lars evner, og vil til enhver tid anbefale ham. Jeg havde døjet med smerterne meget længe, så det er en befrielse at være fri for dem. - Kasper J.

 • En meget professionel klinik, hvor ikke kun skaden, men hele kroppen behandles. Det er et behageligt sted at være, og man får mange værktøjer til at arbejde med sin skade derhjemme. Behandlingen er effektiv, og man lærer ekstremt meget om sig selv fra gang til gang - Lucas T.

  As someone who has tried many different physiotherapists because of the accidents I had, I would definitely recommend Lasse Brøndsted to everyone! He is very professional and absolutely knows what he is doing. As his client, I could feel and see his dedication and sincere effort to help me recover and heal. I have two... læs mere - Esen .

  Superfin behandling og tydelig ændring af problemet - til det bedre 🙂 - tine g.

 • Jeg har i flere år været plaget af slidgigt og smerter. Det er gået ud over bevægeapparatet. En kollega anbefalede Lars Røpke Nielsen, der er ejer af Copenhagen Physio.
  Det var en fantastisk oplevelse! Lars formåede at fjerne mine smerter og få gang i mit bevægeapparat igen allerede ved det allerførste besøg!
  Lars er utrolig behagelig, meget...
  læs mere - Lone L.

  Fik fantastisk behandling i knæ og ryg, så nu spiller jeg fodbold igen - Klaus

  Fysioterapeut Steen er en helt fantastisk healer. Vi fik styr på mit problem i skulderen og samtidig fik jeg den største omsorg.. Steen er meget grundig..og han har tid til at høre på dig. Han er meget dygtig og jeg kan kun varmt anbefale ham. Lisbeth - Lisbeth k.

 • Lars er super kompetent. Fandt nogle nerver som sad i klemme, så jeg ikke havde muskelkraft i højre ben. Fik nerverne sat på plads ved en enkelt tapebehandling uden smerte eller genoptræning. Mine varmeste anbefalinger. Mvh Rune - Rune B.

  Det har været en fornøjelse at gå til Fys hos Lars. Jeg har menisk skade og som fitness- og yoga instruktør har det været til stor irritation og jeg vil helst undgå operation af knæet igen. Efter behandlinger hos Lars er jeg stort set smertefri og kan lave det jeg elsker- omend jeg altid skal... læs mere - Rie F.

  Jeg har været klient hos Lars Røpke, CPH Physio i over et år. Hver eneste gang har Lars kunne hjælpe mig mine problemer/skader, og det har været ligefra lysken, inderlåret, baglåret, ryggen og mere. Jeg dyrker selv sport på højt plan, og jeg har haft svært ved at passe på min krop de seneste to... læs mere - Christian S.

 • Fik anbefalet Lars efter mange år med smerter i højre ben - kunne ikke træne optimalt pga smerterne. Efter tre behandlinger både løber og cykler jeg igen og nyder en smertefri hverdag. Giver ham min varmeste anbefaling. - Mette G.

  Virkelig godt og effektivt. Lars er en meget kompetent og behagelig behandler. Jeg har benyttet klinikken til flere forskellige skader og hver gang med rigtig gode resultater. - M. G.

  Jeg er kommet hos Lars til behandling af skulder skade og er efter 4 behandlinger næsten skadefri.I stedet for blot at give mig nogle øvelser til min skulder gik Lars grundigt til værks og fik diagnostiseret de bagvedliggende problemer som var årsagen til skaden kom overhovedet (sammen med andre tidligere skader) og fik bugt med... læs mere - Lucas K.

 • Jeg har været meget tilfreds med min oplevelser hos Chopenhagen Physio. De fremstår yderst kompetente og metodiske i deres behandling og i løbet af blot tre behandlinger er jeg blevet en skulderskade kvit som jeg har døjet med i mere end halvandet år. - Daniel O.

  Virkelig kompetent, ærligt og seriøst sted! Hos Copenhagen Physio bruger de meget tid på at komme ind til problemets kerne og stiller sig ikke tilfreds med at behandle isolerede områder. De tager kroppen med som helhed, og giver dig værdifuld indsigt i, hvordan din krop responderer på din behandling af den.Personligt har Lars hjulpet mig... læs mere - Thomas G.

  Jeg kom første gang hos Lars / Copenhagen Physio i foråret 2018 ifbm voldsomme kramper i mine læg, under alm. langdistance løb (forberedelse til IM) fik anbefalet Lars af en ven fra vore TRI Klub. Efter 3 behandlinger var det væk, og aldrig haft noget siden hen!For nyligt har jeg været hos Lars igen. Med... læs mere - Jonas H.

Hvilken type massage ønsker du?

Sportsmassage:
Sportsmassage er en dybdegående muskelmassage der forebygger, lindrer og behandler smerter og skader i led og muskler. Sportsmassagen løsner spændt muskulatur og øger blodcirkulationen, hvorved restitutionen forbedres. Herudover kan massagen også hjælpe dig med at komme over en muskelskade.

Velvære massage:
Velvære massage er til dig der vil forkæles og slappe af med en lækker massage. Massagen kan være lindrende i en stresset hverdag og give et øget velvære samt større lykkefølelse.

Vi behander følgende med massage:

 • Lændesmerter.
 • Spændinger i nakke og skuldre.
 • Muskelskader.
 • Sports- og løbeskader.
 • Trætte og ømme muskler.
 • Spændingshovedpine.
 • Stress.

Om Julie

Julie er vores specialist i massage.
Hun er dygtig, serviceminded og elsker at hjælpe folk af med deres skavanker.

Julie er specialiseret i at give wellness- og sportsmassage der passer til lige netop dit behov.

Så hvis du ønsker en massage skal du booke en tid hos Julie nedenfor.
Det vil du ikke fortryde.

Du kan også ringe og bestille en tid på tlf. 60 55 44 50

Scroll til toppen