­­

Fysioterapi til Sport og Smerter

Bliv smertefri med fysioterapi der virker

Få specialiseret fysioterapi der giver hurtige resultater og effektivt behandler din sportsskade eller dine smerter i ryg, muskler og led.

Copenhagen Physio
4.9 stjerner ud af 5.0 - baseret på 124  anmeldelser
facebook logogoogle logotrustpilot logo

Har du ondt?

 • Har du fået en sportsskade?
 • Har du rygsmerter?
 • Har du smerter i led eller muskler?
 • Har du akutte eller kroniske smerter?
 • Eller har du brug for genoptræning efter en operation eller ulykke?
Ønsker du også:
 • At kunne træne eller dyrke sport uden smerter?
 • En hverdag uden smerter?
 • Effektiv behandling der virker, én gang for alle?
 • Eller genoptræning der får dig hurtigt og sikkert tilbage?

Vi kan hjælpe dig!

Vi er specialister i at diagnosticere, behandle og genoptræne sportsskader samt smerter i ryg, led og muskler. Vi har mange års erfaring og sætter en ære i at skabe hurtige og målbare resultater.

Vores behandling vil:

 • Hjælpe dig til at kunne træne og motionere uden smerter.
 • Hjælpe dig til en hverdag med markant færre eller slet ingen smerter.
 • Give dig fuld styrke og fri bevægelighed.
 • Give dig mindre risiko for skader i fremtiden.
 • Gøre dig i stand til at præstere bedre.
Hvorfor skal du vælge os?

Hvad enten du er motionist, har almindelige skavanker som fx rygsmerter eller er professionel sportsudøver, så er vi klar til hjælpe dig. Vores fysioterapeuter er alle særligt specialiserede og har bl.a arbejdet for FC København, Brøndby IF, FC Nordsjælland og DBU. Det er din garanti for høj kvalitet, hurtige resultater samt grundig og effektiv behandling.

Fysioterapi København. Fysioterapeut Valby

Ovenfor ses klinikejer, Lars Røpke Nielsen som tidligere fysioterapeut for FC København i Parken.

5 stjernet anmeldelse

"Efter 2 behandlinger kunne jeg løbe igen."

Casper Jacobsen

“Jeg besøgte Lars med en skade i min læg igennem 5 måneder, hvor jeg slet ikke kunne komme igang med at løbe. Efter 1 behandling kunne jeg mærke tydelig fremgang i bevægelighed i led og muskler. Efter 2 behandlinger startede jeg med at løbe igen og uden nogle problemer. Og der er ikke vendt noget tilbage.”

5 stjernet anmeldelse

"Jeg anbefaler stedet til alle omkring mig."

Pernille Rasmussen

"Jeg har kæmpet med sportsskader i +10 år og aldrig fundet nogen, der kunne hjælpe mig undtagen fra Copenhagen Physio! De er virkelig innovative og har gjort mere fremskridt med mig på tre uger end nogen anden fysioterapeut. Jeg anbefaler stedet til alle omkring mig, der har skader, og de er også blevet hjulpet! :)"

5 stjernet anmeldelse

"Virkelig kompetent, ærligt og seriøst sted."

Thomas Grandjean

“Hos Copenhagen Physio bruger de meget tid på at komme ind til problemets kerne og stiller sig ikke tilfreds med at behandle isolerede områder. Personligt har Lars hjulpet mig fra at være tæt på at droppe løb fuldstændig, til at løbe PR på 5 km, 10 km, halvmaraton og hjælpe mig med kvalifikation til VM på Ironman 70.3.”

Sportsfysioterapi København

Sportsfysioterapi

Shutterstock 1276464439

Fysioterapi

Genoptræning København

Genoptræning

Hvordan behandler vi?

Vi behandler selve årsagen og sørger for, at du genvinder fuld styrke i musklerne og fri bevægelighed i leddene - hurtigt og effektivt. På denne måde forsvinder langt de fleste smerter og skavanker - også selvom de har været der i mange år.

Vores behandlingstilgang er lidt anderledes end konventionel fysioterapi og virker mange gange, hvor anden behandling må give op. Af samme grund bliver vi ofte brugt som second opinion.

På klinikken i Valby, København tilbyder vi også osteopati, massage og akupunktur.

Vi behandler dine skavanker:

 • Ryg: Uspecifikke lændesmerter, diskus, hold i lænden etc.
 • Knæ: Løberknæ og forreste knæsmerter etc.
 • Fod/ankel: Hælspore og forstuvninger.
 • Hofte- og lyskesmerter: F.eks. Iskias smerter.
 • Albue: Musearm, tennisalbue, golfalbue.
 • Skuldersmerter: F.eks. indeklemning.
 • Nakke: Hold i nakke, spændingshovedpine.
 • Muskel- og seneskader: Achillessene, baglår etc.
 • Genoptræning efter operationer.
Sådan booker du en tid

Du kan booke en tid online ved at klikke på den orange knap nedenunder. Du kan også ringe til vores sekretær og bestille en tid på tlf. 60 55 44 50.

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål eller er i tvivl om, vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at skrive til os på mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

5 stjernet anmeldelse

"En af de dygtigste behandlere jeg har brugt."

Trine Viskum

"Lars er en af de dygtigste behandlere, jeg har brugt. Derudover er han sød og behagelig. Lars tænker holistisk og bruger flere forskellige behandlingsmetoder. Han har hjulpet mig med både lændesmerter og en låst skulder. Kan kun anbefales!"

5 stjernet anmeldelse

"Endelig fri for smerter og spændinger."

Anne Katrine Sørensen

“Jeg kan ikke give Copenhagen Physio en varm nok anbefaling ! Der blev lyttet og undersøgt grundigt og jeg kan endelig være fri for smerter og spændinger i nakken. Tusind tak for hjælpen! Der er venner og familie medlemmer på vej!”

5 stjernet anmeldelse

"Uhyre dygtig og erfaren fysioterapeut."

Kaare Hattel

“Uhyre dygtig og erfaren fysioterapeut, der ikke går på kompromis med ens træning! Man er i de bedste hænder hos Copenhagen Physio og bliver altid behandlet med smil og glæde. Terapien er tilpasset dig og ikke omvendt!"

God fysioterapi er, når du får behandlet årsagen til dit problem og ikke kun får behandlet symptomerne. Hos Copenhagen Physio behandler vi årsagen ved at aktivere dine muskler op og skabe fri bevægelighed i leddene - hurtigt og effektivt. Når der er fuld styrke i musklerne og leddene kan bevæge sig frit, forsvinder langt de fleste smerter og skavanker.

Vi er særligt specialiseret i at behandle sportsskader og smerter i ryg, led og muskler. På klinikken tilbyder vi Sportsfysioterapi til behandling af sportsskader; Fysioterapi til behandling af smerter i kroppen (fx rygsmerter) samt genoptræning efter operationer og skader.

Du skal vælge os, hvis du hurtigt og sikkert vil blive smertefri eller komme til at træne igen. Vores behandlere er alle højt specialiseret og har bl.a. arbejdet for FC København, Brøndby IF, FC Nordsjælland og DBU. Vores høje uddannelsesniveau er din garanti for effektiv behandling der giver hurtige og målbare resultater.

På baggrund af over 120 anmeldelser har vi en score på 4,9 ud af 5 stjerner. Dermed er vi den klinik i København og omegn der har fået flest 5-stjernede anmeldelser. Ratingen er baseret på anmeldelser fra Google, Trustpilot og Facebook. Læs alle anmeldelserne HER

Hvad er fysioterapi?

Fysioterapi handler grundlæggende om at hjælpe dig af med dine skavanker i kroppen. Det kan være smerter, skader eller nedsat funktion i bevægeapparatet. Eller også er du blevet opereret og har behov for genoptræning.

Som fysioterapeuter er vi specialister i at få kroppen til at fungere optimalt. Vi er uddannet til at undersøge, hvorfor en skade er opstået eller hvorfor du har ondt et specifikt sted. På baggrund af en grundig undersøgelse kan vi hjælpe dig vha. forskellige behandlingsteknikker.

Behandlingsteknikker

I fysioterapi bruger vi manuelle behandlingsteknikker, muskelaktivering og træningsøvelser til at behandle dine muskler, led og knogler samt bindevæv og nervesystem.

Formålet med fysioterapi er at fjerne eller reducere dine smerter samt opnå fuld styrke og fri bevægelighed i led og muskler. På denne måde kan du opnå fuld funktion i hverdagen og vende tilbage til din træning, hvis det er målet.

Behandling hos en fysioterapeut starter altid med en samtale, hvor vi gennemgår dit problem samt tidligere skader og evt. gamle operationer. Herefter bliver du undersøgt igennem, for at komme nærmere årsagen til dit problem. Fx. bliver dine musklers styrke og leddenes bevægelighed undersøgt og testet. Herefter starter selve behandlingen, hvilket kan indebære forskellige behandlingsteknikker, der hver især har forskellig effekt og formål.

Nedenfor er listet de behandlingsteknikker som vi på klinikken benytter os mest af:

Manipulationer og mobiliseringer mhp. at smertelindre og øge bevægeligheden.
Aktivering af muskler og nervesystem.
Styrketræning
til at opnå fuld styrke i musklerne.
Øvelser for at opnå fri bevægelighed og fuld funktion.
Akupunktur mhp. at smertelindre.
Forebyggende behandlinger for at undgå skader og smerter i fremtiden.

Specialiseret fysioterapi

Der er rigtig mange specialer indenfor fysioterapien. Man kan blandt meget andet være specialiseret indenfor børnefysioterapi, genoptræning efter hjerneskader, neurologiske patienter samt træning af ældre og gigtpatienter. Hos Copenhagen Physio er vi specialiserede i at behandle sportsskader og smerter i bevægeapparatet samt genoptræning efter operationer.

Vi mener, at det er bedre at vide meget om lidt i stedet for at vide lidt om meget. Derfor har vi valgt at have et relativt snævert fokus indenfor fysioterapien, så vi kan blive så dygtige som muligt til lige netop det vi brænder for.

Scroll til toppen