OSTEOPATI I KØBENHAVN

Copenhagen Physio tilbyder osteopati i København, Valby, hvilket er effektivt til behandling af akutte, subakutte og kroniske skader. Samt smerter fra operationer og ulykker.

Osteopati er en dybdegående og effektiv behandling af bevægeapparatet, og det kan være løsningen, hvis dine skavanker ikke vil forsvinde med anden behandling.

HVAD ER OSTEOPATI?

Osteopati er en internationalt anerkendt behandlingsform. Den er baseret på sundhedsvidenskabelige fag som anatomi og fysiologi. En osteopat anvender sine hænder til både undersøgelse og behandling.

Behandlingen udføres ved hjælp af et bredt udvalg af manuelle teknikker, der tilpasses dit behov på baggrund af en grundig undersøgelse.

HVORFOR VIRKER OSTEOPATI?

Osteopati er en internationalt anerkendt behandlingstilgang, der er baseret på sundhedsvidenskabelige fag. Det er blandt andet anatomi, fysiologi, neurologi, sygdomslære og biomekanik.

Osteopati er en manuel behandlingsform, som udføres ved brug af mobiliseringer og manipulationer. Vi anvender også andre manuelle teknikker, der bruges til at korrigere kroppen mekanisk. Herved opnår man et optimalt samspil mellem led, muskler, bindevæv, kar og nerver, så din krop kan hele sig selv og fungere bedst muligt.

Osteopati bygger på en dybdegående teoretisk viden om kroppens anatomi, og vi forsøger altid at finde den underliggende årsag til dit problem – fremfor blot at behandle symptomerne.

HVAD KAN MAN BEHANDLE MED OSTEOPATI?

Med osteopati behandles og forebygges dysfunktioner i alle led, hvorved kroppens egne helingsmekanismer kan gå i gang.

I osteopatien anskuer man kroppen som en helhed og behandler den derefter. Det betyder, at alle systemer i kroppen påvirker hinanden indbyrdes og har betydning for funktionen i kroppen.

Årsagen til dine symptomer kan således stamme fra et andet sted i kroppen end der, hvor smerten sidder. Hovedpine kan f.eks. stamme fra en dysfunktion i bækkenet.

I dette tilfælde vil det være vigtigt at behandle hele kæden fra bækkenet og op til hoved og kranie. Behandlingen vil også indbefatte ryg- og nakkeled samt det bindevæv, der omgiver de forskellige strukturer i hele kæden. På denne måde behandler osteopaten både dine symptomer samt den underliggende årsag til symptomerne.

  • Ryg- og nakkesmerter.
  • Hovedpine, migræne, piskesmæld og hjernerystelser.
  • Sportsskader, fx løberknæ og hofte-/lyskesmerter.
  • Smerter i knæ, ankler eller fødder.
  • Skavanker fra gamle ulykker, fald eller operationer.
  • Skader i skulder, albue eller hånd.

Hos Copenhagen Physio tilbyder vi osteopati i København, hvilket sikrer dig en grundig undersøgelse og en effektiv behandlingsplan. Du vil som regel kunne mærke en bedring allerede efter første behandling. Men for at mærke den fulde effekt af osteopati skal du typisk behandles 3-6 gange.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 60 55 44 50 eller sende en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Home » Osteopati