Bliv smertefri med Osteopati

Effektiv behandling af dine smerter.

Osteopati i Valby, København

Osteopati til dig der mangler fremgang ved anden behandling og leder efter en effektiv og dybdegående behandlingsmetode.

Copenhagen Physio
4.9 stjerner ud af 5.0 - baseret på 108  anmeldelser
facebook logogoogle logotrustpilot logo

 • Har du rygsmerter?

 • Døjer du med gener efter graviditet?

 • Har du smerter i kroppen?

 • Har du hovedpine, migræne eller hjernerystelse?

 • Har du ondt når du arbejder?

 • Har du prøvet andre typer af behandling uden effekt?

 • Har du haft et kompliceret og langt smerteforløb?

Osteopati er rigtig effektivt til behandling af komplicerede smerteforløb og kan være løsningen for dig der har prøvet alt andet uden effekt.

Behandling med osteopati vil:

 • Hjælpe dig med at blive smertefri.

 • Give dig fri bevægelighed i alle led.

 • Optimere din biomekanik og nervesystem.

 • Hjælpe dig med at kunne træne på 100 % igen.

 • Minimere risikoen for skader i fremtiden.

Osteopati kan minde lidt om kiropraktik men er mere omfattende end det. Osteopati sigter mod at skabe fri bevægelighed i alle led
samt bindevæv mellem kroppens forskellige strukturer såsom muskler, organer, kar og nerver.

På grund af osteopatiens tilgang og omfangsrige behandlingsmetode hjælper osteopatien typisk, hvor andre fag har givet op.

Hvad siger vores klienter om os?

 • Great treatment and coaching - Stephen H.

  Utrolig professionel og kompetent med hvad der lader til en stor viden og praktisk erfaring! Efter bare 2 behandlinger hos Lars har jeg allerede en lys fremtid for et smertefrit knæ til min cykelrejse til Grækenland. Kan varmt anbefales. - Outdoorsvoyage

  Min søn har igennem det sidste år været til flere behandlinger hos Lars for forskellige skader. Hver gang vi går derfra, har vi følelsen af, at det har været den bedste behandling vi kunne få. Lars er altid lyttende og forstående og giver sig tid til at forstå den skade som skal behandles. Hvis ikke... læs mere - Martin S.

 • Lars er en af de dygtigste behandlere, jeg har brugt. Derudover er han sød og behagelig. Lars tænker holistisk og bruger forskellige behandlingsmetoder, herunder akupunktur. Han har hjulpet mig med både lændesmerter og en låst skulder. Kan kun anbefales! - Trine V.

  Jeg var igennem et forløb med Lars på baggrund af smerter i knæ i forbindelse med cykling. På en måned formåede jeg at blive klar til mit efterårs store udfordring i form af cykelløb i Taiwan, der forinden forløbet havde set tvivlsomt ud. Så stor tak til Lars for behandlingen! - Simon T.

  Kan varmt anbefale både Lars og Lasse. Søde, fleksible og dygtige. - Nanna H.

 • Jeg træner 18-25 timer ugentligt med inline, is-skøjteløb, cykling, styrketræning mm. og har været hos mange forskellige fysioterapeuter, kiropraktorer mm gennem årene. Jeg har nu gennem længere tid haft fornøjelsen af at gå fast hos Lars fra Copenhagen Physio. Han har hjulpet mig enormt meget med skader, genoptræning og skades forebyggelse. Dette har været enormt... læs mere - Stefan D.

  Meget kompetente - Rune D.

  Copenhagen Physio tilbyder en superkompetent service, der altid har fokus på at finde de egentlige årsager til smerter eller udfordringer, som giver de bedste resultater på den lage bane. Kan varmt anbefales! - Andrius K.

 • Jeg er kommet hos Lars til behandling af skulder skade og er efter 4 behandlinger næsten skadefri.I stedet for blot at give mig nogle øvelser til min skulder gik Lars grundigt til værks og fik diagnostiseret de bagvedliggende problemer som var årsagen til skaden kom overhovedet (sammen med andre tidligere skader) og fik bugt med... læs mere - Lucas K.

  Super professionel behandling og gode resultater! - Christian W.

  Jeg har to gange fået meget kvalificeret og effektiv behandling hos Lars. Kan absolut anbefales. - Henrik L.

 • Super kompetent behandler som favner bredt. Der er ikke den skade eller behandling, som Lars ikke kan hjælpe eller rådgive om. Kan varmt anbefales. - Martin C.

  Besøgte Copenhagen Physio efter at have haft en skade i min læg igennem 5 måneder, hvor jeg slet ikke kunne komme igang med at løbe. Kom ind til Lars som grundigt gennemgik kroppen istedet for kun at fokusere på min læg. Efter 1 behandling kunne jeg mærke tydelig fremgang i bevægelighed i led og muskler,... læs mere - Casper J.

  Lars is highly professional and uses very simple harmless approaches to cure the body! I had back pain for years and tried many physiorherapists before but nothing helped. However Lars helped me to get rid of the pain and get body to function fully in 3 sessions. Many many thanks! And highly recommended! - Margarita N.

 • Jeg kunne ikke løbe i 4 måneder, efter et forløb hos Lars blev jeg smertefri og løbeaktiv igen. Tak Lars! - Marinela D.

  Jeg har været klient hos Lars Røpke, CPH Physio i over et år. Hver eneste gang har Lars kunne hjælpe mig mine problemer/skader, og det har været ligefra lysken, inderlåret, baglåret, ryggen og mere. Jeg dyrker selv sport på højt plan, og jeg har haft svært ved at passe på min krop de seneste to... læs mere - Christian S.

  Superfin behandling og tydelig ændring af problemet - til det bedre 🙂 - tine g.

 • Efter at have prøvet flere forskellige fysioterapeuter og kiropraktorer uden det store resultat, har jeg virkelig oplevet, at behandlingen hos Lars har haft en vedvarende effekt og stort set fjernet de smerter, der har været tilbagevendende gennem en årrække. Jeg er imponeret over, at årsager til smerterne var at finde et helt andet sted end... læs mere - Mia E.

  En meget professionel klinik, hvor ikke kun skaden, men hele kroppen behandles. Det er et behageligt sted at være, og man får mange værktøjer til at arbejde med sin skade derhjemme. Behandlingen er effektiv, og man lærer ekstremt meget om sig selv fra gang til gang - Lucas T.

  Så god en behandling 👌 - Sara K.

 • Henvendte mig hos Lars med kroniske ankelsmerter og -hævelse efter 15 år gammel sportsskade. Kunne ofte kun gå nogle kilometer før det gjorde ondt og havde problemer med hævelse og smerter under og efter sport og motion, selvom jeg altid skånede anklen. Ortopædkirurger havde givet op og fortalt mig der ikke var noget at gøre... læs mere - hanne b.

  Fantastisk effekt af Lars' behandling af mit ben: Aktivering via akupunktur og påvirkning af nervebaner helbredte faktisk fuldstændig et ben, der havde lidt kronisk i 1½ år! - Poul E.

  "Den helt store forskel på Copenhagen Physio og alle de andre behandlere, jeg har været hos, er, at Lars ikke bare behandler problemet, men årsagen til problemet! Lars har dermed sin store andel i, at mine géner i ryg og hofte som følge af elitesport langt om længe er væk. Hos Copenhagen Physio får du... læs mere - Lars K.

 • As someone who has tried many different physiotherapists because of the accidents I had, I would definitely recommend Lasse Brøndsted to everyone! He is very professional and absolutely knows what he is doing. As his client, I could feel and see his dedication and sincere effort to help me recover and heal. I have two... læs mere - Esen .

  Lytter og sætter sig ind i din situation.Humpede op til klinikken og gik der fra.Det virker bare. - Jan B.

  Jeg kan kun anbefale Copenhagen Physio, Jeg har brugt Lars i to forløb med 1½ års mellemrum med stor effekt . Jeg løber maraton og kunne ikke have gennemføre maraton i Berlin i sep 2017uden Lars's behandlinger. Havde problemer med en tå og fod .Fremadrettet vil jeg bruge Lars til at forbygge skader - Janine A.

 • Lars fik mig tilbage efter en lang periode med betændelse i achilles... - Jacob S.

  Super god og professionel behandling af min søns forstuvede fod. - Annet K.

  Copenhagen Physio har hjulpet mig over en større løbeskade via meget kompetent behandling og rådgivning. CP kan derfor anbefales ved bl.a. sportsskader- / problemer. - Carsten A.

Hvis du skal behandles med osteopati skal du booke en tid hos Sissel.

Sissel er i gang med den 4-årige osteopati-uddannelse som afsluttes
i sommeren 2021.

Du kan læse mere om Sissel nedenunder.

Vores specialer er bl.a.:

 • Ryg- og nakkesmerter.
 • Bækken- og underlivsproblematikker.
 • Hovedpine, piskesmæld og hjernerystelser.
 • Sportsskader.
 • Hold i lænden eller nakken.
 • Smerter efter ulykker og gamle operationer.

Hvis du skal behandles med osteopati skal du booke en tid hos Sissel.

Sissel er i gang med den 4-årige osteopati-uddannelse som afsluttes
i sommeren 2021.

Du kan læse mere om Sissel nedenunder.

Du kan også ringe og bestille en tid på tlf. 60 55 44 50

Scroll til toppen