Osteopati i København

Bliv smertefri med Osteopati der virker

Få specialiseret behandling med osteopati (stud.) der systematisk og effektivt behandler skavanker og smerter i kroppen.

Copenhagen Physio
4.9 stjerner ud af 5.0 - baseret på 169 anmeldelser
facebook logogoogle logotrustpilot logo

Copenhagen Physio ligger i Valby, men vi dækker osteopati i hele København.

Har du smerter?

 • Har du rygsmerter?
 • Døjer du gener efter graviditet?
 • Har du smerter i kroppen?
 • Har du hovedpine, migræne eller hjernerystelse?
 • Har du ondt når du arbejder?
 • Har du prøvet anden type behandling uden effekt?
Lad os hjælpe dig!

Osteopati er rigtig effektivt til behandling af komplicerede smerteforløb og kan være løsningen for dig der har prøvet alt andet uden effekt.

Behandlingen vil:

 • Hjælpe dig til at blive smertefri.
 • Give dig fri bevægelighed i alle led.
 • Optimere din biomekanik og nervesystem.
 • Hjælpe dig med at kunne træne på 100 % igen.
 • Minimere risikoen for skader i fremtiden.

Hvad er osteopati?

Osteopati kan minde lidt om kiropraktik men er mere omfattende end det. Osteopati sigter mod at skabe fri bevægelighed i alle led samt bindevæv mellem kroppens forskellige strukturer såsom muskler, organer, kar og nerver.

På grund af osteopatiens tilgang og omfangsrige behandlingsmetode hjælper osteopatien typisk, hvor andre fag har givet op.

5 stjernet anmeldelse

"Heldigvis fandt jeg frem til Copenhagen Physio"

Gitte Frederiksen

“Efter fald på cykel sidste år har jeg nogle bækkenproblemer, og især er min diskusprolaps blevet en del værre.  Heldigvis fandt jeg frem til Copenhagen Physio! Jeg fik et par gode behandlinger hos Sissel, og min krop føltes meget mere veltilpas og “blød” efter hver gang. Sissel får min bedste anbefaling, hun er meget kompetent og har et dejligt behageligt væsen - der er man i gode hænder.”

5 stjernet anmeldelse

"Alt i alt en decideret fornøjelse."

Mathias Marcussen

“Super professionel og koncentreret behandling fra Sissel. Jeg bøvlede med en løbeskade i knæet. Efter 2 behandlinger er jeg nu tilbage på landevejen igen. Kan klart anbefales, at tage forbi Sissel, såfremt man døjer med skader. Hendes professionalisme, entusiasme og venlighed smitter af på både skade og humør. Alt i alt en decideret fornøjelse, at blive behandlet hos CPH Physio og Sissel!”

5 stjernet anmeldelse

"Vedvarende effekt og stort set fjernet mine smerter."

Mia Eberhardt

“Efter at have prøvet flere forskellige fysioterapeuter og kiropraktorer uden det store resultat, har behandlingen hos Copenhagen Physio haft en vedvarende effekt og stort set fjernet mine smerter, der har været tilbagevendende gennem en årrække. Jeg er imponeret over, at årsager til smerterne var at finde et helt andet sted end der, hvor det gjorde ondt, og at de kunne identificere årsagen.”

Hvorfor vælge os?

Vi er specialiseret i at behandle smerter og sportsskader. Vi har stor erfaring og bliver ofte brugt som second opinion, hvis anden behandling ikke har virket. Vi lægger stor vægt på at behandle årsagen til problemet og ikke kun symptombehandle. Derfor vil du opleve en grundig undersøgelse fra top til tå der skaber grundlaget for en effektiv behandling.

Vi behandler følgende med osteopati:

 • Ryg- og nakkesmerter.
 • Hovedpine, piskesmæld og hjernerystelser.
 • Sportsskader.
 • Bækken og underlivsproblematikker.
 • Hold i lænden eller nakken.
 • Smerter efter ulykker og gamle operationer.
 • Og meget andet...
Om Sissel

Hvis du ønsker behandling, skal du booke en tid hos Sissel. Sissel er osteopati-studerende og i gang med den 4-årige osteopati-uddannelse, som hun afslutter i sommeren 2021.

Fysioterapeut og osteopat-stud.
Sådan booker du en tid

Du kan bestille en tid online vha. den orange knap herunder. Eller også kan du ringe til vores sekretær og bestille en tid på tlf. 60 55 44 50.

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar til at svare dig på mail, hvis du har nogle spørgsmål eller er i tvivl om, vi kan hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

5 stjernet anmeldelse

"Smertefri på få behandlinger."

Stine Marie Sørensen

“Copenhagen Physio gjorde mig smertefri på få konsultationer/behandlinger efter at have døjet med skulder og knæ problemer i flere år! Jeg giver dem min aller største anbefaling. Tak for hjælpen. :)”

5 stjernet anmeldelse

"Tilbyder en super kompetent service."

Andrius Karolis

“Copenhagen Physio tilbyder en super kompetent service, der altid har fokus på at finde de egentlige årsager til smerter eller udfordringer, som giver de bedste resultater på den lage bane.”

5 stjernet anmeldelse

"Seriøs og professionel behandling."

Palle Nørgaard

“Kan på det varmeste anbefale Copenhagen Physio, hvor jeg kun har modtaget seriøs og professionel behandling - der hjalp. De har med succes behandlet mig for både nakke- og skuldersmerter.”

Scroll til toppen