Osteopati i København

Bliv smertefri med Osteopati der virker

Få specialiseret behandling med osteopati (stud.) der systematisk og effektivt behandler skavanker og smerter i kroppen.

Copenhagen Physio
4.9 Stjerner - 177 anmeldelser
facebook logogoogle logotrustpilot logo

Copenhagen Physio ligger i Valby, men vi dækker osteopati i hele København.

Har du smerter?

 • Har du rygsmerter?
 • Døjer du gener efter graviditet?
 • Har du smerter i kroppen?
 • Har du hovedpine, migræne eller hjernerystelse?
 • Har du ondt når du arbejder?
 • Har du prøvet anden type behandling uden effekt?
Lad os hjælpe dig!

Osteopati er rigtig effektivt til behandling af komplicerede smerteforløb og kan være løsningen for dig der har prøvet alt andet uden effekt.

Behandlingen vil:

 • Hjælpe dig til at blive smertefri.
 • Give dig fri bevægelighed i alle led.
 • Optimere din biomekanik og nervesystem.
 • Hjælpe dig med at kunne træne på 100 % igen.
 • Minimere risikoen for skader i fremtiden.

Hvad er osteopati?

Osteopati kan minde lidt om kiropraktik men er mere omfattende end det. Osteopati sigter mod at skabe fri bevægelighed i alle led samt bindevæv mellem kroppens forskellige strukturer såsom muskler, organer, kar og nerver.

På grund af osteopatiens tilgang og omfangsrige behandlingsmetode hjælper osteopatien typisk, hvor andre fag har givet op.

5 stjernet anmeldelse

"Heldigvis fandt jeg frem til Copenhagen Physio"

Gitte Frederiksen

“Efter fald på cykel sidste år har jeg nogle bækkenproblemer, og især er min diskusprolaps blevet en del værre.  Heldigvis fandt jeg frem til Copenhagen Physio! Jeg fik et par gode behandlinger hos Sissel, og min krop føltes meget mere veltilpas og “blød” efter hver gang. Sissel får min bedste anbefaling, hun er meget kompetent og har et dejligt behageligt væsen - der er man i gode hænder.”

5 stjernet anmeldelse

"Alt i alt en decideret fornøjelse."

Mathias Marcussen

“Super professionel og koncentreret behandling fra Sissel. Jeg bøvlede med en løbeskade i knæet. Efter 2 behandlinger er jeg nu tilbage på landevejen igen. Kan klart anbefales, at tage forbi Sissel, såfremt man døjer med skader. Hendes professionalisme, entusiasme og venlighed smitter af på både skade og humør. Alt i alt en decideret fornøjelse, at blive behandlet hos CPH Physio og Sissel!”

5 stjernet anmeldelse

"Vedvarende effekt og stort set fjernet mine smerter."

Mia Eberhardt

“Efter at have prøvet flere forskellige fysioterapeuter og kiropraktorer uden det store resultat, har behandlingen hos Copenhagen Physio haft en vedvarende effekt og stort set fjernet mine smerter, der har været tilbagevendende gennem en årrække. Jeg er imponeret over, at årsager til smerterne var at finde et helt andet sted end der, hvor det gjorde ondt, og at de kunne identificere årsagen.”

Hvorfor vælge os?

Vi er specialiseret i at behandle smerter og sportsskader. Vi har stor erfaring og bliver ofte brugt som second opinion, hvis anden behandling ikke har virket. Vi lægger stor vægt på at behandle årsagen til problemet og ikke kun symptombehandle. Derfor vil du opleve en grundig undersøgelse fra top til tå der skaber grundlaget for en effektiv behandling.

Vi behandler følgende med osteopati:

 • Ryg- og nakkesmerter.
 • Hovedpine, piskesmæld og hjernerystelser.
 • Sportsskader.
 • Bækken og underlivsproblematikker.
 • Hold i lænden eller nakken.
 • Smerter efter ulykker og gamle operationer.
 • Og meget andet...
Om Sissel

Hvis du ønsker behandling, skal du booke en tid hos Sissel. Sissel er osteopati-studerende og i gang med den 4-årige osteopati-uddannelse, som hun afslutter i sommeren 2021.

Fysioterapeut og osteopat-stud.
Sådan booker du en tid

Du kan bestille en tid online vha. den orange knap herunder. Eller også kan du ringe til vores sekretær og bestille en tid på tlf. 60 55 44 50.

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar til at svare dig på mail, hvis du har nogle spørgsmål eller er i tvivl om, vi kan hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

5 stjernet anmeldelse

"Smertefri på få behandlinger."

Stine Marie Sørensen

“Copenhagen Physio gjorde mig smertefri på få konsultationer/behandlinger efter at have døjet med skulder og knæ problemer i flere år! Jeg giver dem min aller største anbefaling. Tak for hjælpen. :)”

5 stjernet anmeldelse

"Tilbyder en super kompetent service."

Andrius Karolis

“Copenhagen Physio tilbyder en super kompetent service, der altid har fokus på at finde de egentlige årsager til smerter eller udfordringer, som giver de bedste resultater på den lage bane.”

5 stjernet anmeldelse

"Seriøs og professionel behandling."

Palle Nørgaard

“Kan på det varmeste anbefale Copenhagen Physio, hvor jeg kun har modtaget seriøs og professionel behandling - der hjalp. De har med succes behandlet mig for både nakke- og skuldersmerter.”

Hvad er en osteopat?

En osteopat er en behandler som arbejder med kroppens dysfunktioner. En osteopat undersøger og behandler smerter og problemer i hele kroppen. De undersøger og behandler således kroppens led, muskler, hud, bindevæv, nerver, lymfer og organer. I modsætningen til fysioterapeuter og læger, har osteopater flere manuelle teknikker og værktøjer til at gribe en problematik an på. 

I Danmark kan man blive uddannet til osteopat, hvis man i forvejen er læge, fysioterapeut eller kiropraktor. Det er en 4-6 år lang uddannelse, som kan tages som et fuldtid- eller deltidsstudie. Uddannelsen tager udgangspunkt i en omfattende teoretisk undervisning i de klassiske medicinfag samt superviseret praksis-undervisning, med fokus på specifikke undersøgelses- og behandlingsteknikker. Undervisningen følger de fælles europæiske standarder for osteopatien som behandlingsform. Herigennem er man sikret ensartethed og høj faglighed inden for faget i Europa. 

I USA studerer man osteopati som en del af medicinstudiet. I andre lande kan man læse osteopati som en selvstændig uddannelse, hvorefter man får en statsautorisation. 

Hvordan opstod osteopati?

Osteopatien er en gammel behandlingsform som stammer helt tilbage fra 1874, hvor den amerikanske læge, Dr. Andrew Taylor Still, udviklede faget. Andrew Still arbejdede på daværende tidspunkt som praktiserende læge ud fra den traditionelle medicinske tilgang. I 1879 mistede han 3 af sine børn til hjernehindebetændelse. Denne tragedie menes at være en af årsagerne til, at han ændrede kurs og søgte alternativer til datidens klassiske medicinske behandlingsform. 

Andrew Still brugte flere år på at undersøge og afprøve alternative behandlingsmetoder, hvor han i den periode udviklede osteopatien. Andrew Still blev i den periode overbevist om, at hvis kroppens dysfunktioner blev korrigeret mekanisk, ville kroppens egne selvhelings-mekanismer træde i kraft, som en naturlig følge heraf. 

Andrew Still fandt ud af, at man ved hjælp af forskellige manuelle teknikker kunne korrigere dysfunktionerne, f.eks. ved brug af manipulationer og mobiliseringer af kroppens led samt mobilisering af kroppens bindevæv. Hans teori gik ud på, at alle strukturer i kroppen påvirker og afhænger af hinandens funktion. Så hvis man normaliserede kroppens strukturer, herunder led, muskler og bindevæv, ville det resultere i en generel bedre funktion af hele kroppen. 

Andrew Still brugte i høj grad sin viden fra de traditionelle medicinske fag, især anatomi, som den teoretiske baggrund for udviklingen af osteopatien.  

Hvordan undersøger en osteopat?

En osteopatisk undersøgelse starter med en samtale, hvor du kan fortælle om dine problematikker og symptomer. Derefter vil der være en grundig undersøgelse af hele kroppen og alle kroppens strukturer. En osteopat betragter kroppen som en samlet enhed og et sammenhægende organ. Ved hjælp af viden og kendskab til anatomi, fysiologi, neurologi og biomekanik kan en osteopat undersøge og analysere årsag og sammenhæng. Det handler om at finde ud af hvor symptomerne stammer fra og derefter behandle selve årsagen til symptomerne. I nogle tilfælde findes årsagen der hvor smerten sidder. I andre tilfælde stammer problemet et helt andet sted, end hvor symptomerne er. 

Hvordan behandler en osteopat?

Et osteopat benytter sig i høj grad af manuelle teknikker som behandling. Det betyder, at en osteopat bruger sine hænder som behandlingsredskab. Som osteopat er man uddannet i en række forskellige manuelle tekniker, heriblandt manipulationer og mobiliseringer af led, fascie teknikker, kranielle teknikker og mange flere. De kan alle bruges uafhængigt af hinanden og afhænger af problematikken. Derudover kan en osteopat også rådgive og vejlede i øvelser, motion, kost, søvn mm. hvis det er relevant.

Formålet med en behandling er at optimere og normalisere funktion og bevægelighed og derved fjerne smerten. En osteopat behandler derfor både symptomer og den underliggende årsag samtidig.

Hvornår har man brug for en osteopat?

Du har brug for en osteopat, når du har en funktionel lidelse. 

Man kan dele problematikker op i to grupper; de funktionelle lidelser og de strukturelle lidelser. En strukturel lidelse, er en som kan måles og vejes, altså en som for eksempel kan ses på en billeddiagnostik, et brækket ben eller en blodprøve m.fl.. Sammen med sygdom er det denne type problematikker, som man skal gå til lægen med.  

En funktionel lidelse er derimod noget, som for det meste ikke kan ses på en prøve. Det kan for eksempel være når et led sidder “låst” eller bevæger sig forkert. Det er denne type problematikker som en osteopat kan hjælpe dig med. 

Hvilke skader og smerter kan man behandle med osteopati?

Osteopati kan som sagt hjælpe med funktionelle lidelser. Det kan for eksempel være et hold i ryggen  eller nakken, iskiassmerter, uspecifikke smerter, smerter forbundet med et bestemt led, sene-betændelse, tennisalbuer, golfalbuer, musearm, hovedpine, nedsat bevægelse og mange flere. 

En osteopat kan altså hjælpe med rigtig mange problematikker, så længe det drejer sig om en funktionel lidelse/dysfunktion. Nogle osteopater vælger at specialisere sig inden for et specifikt område, f.eks. sportsskader, børn og gravide, rygsmerter mens andre arbejder med lidt af det hele. Find den osteopat der passer bedst til dig og dine problematikker.

Osteopati i København

Hos Copenhagen Physio tilbyder vi både osteopati og fysioterapi. Vi arbejder primært med sportsrelaterede problematikker, som vi har mange års erfaring indenfor, men hjælper også gerne dig med ikke-sportsrelaterede problematikker. 

Vi har en god central beliggenhed i Spinderiet i Valby, hvor der er flere parkeringspladser tilknyttet. Hvis du kommer med offentlig transport, er vi kun 200 meter fra Valby station.

Scroll til toppen