Om Rina

Massør

Rina Sørensen er uddannet massør og fysiurgisk sportsmassør.

Specialeområder:

  • Sportsskader.
  • Arbejdsrelaterede smerter, især nakke/skuldre.
  • Velvære massage.
  • Akupunktur – triggerpunkter.
  • Laserbehandling.

Rina er en nærværende, kompetent og empatisk massør, og er blandt sine kunder kendt for at kunne "tage fat".

Rina skræddersyr altid din behandling, så den passer til lige netop dig. Typisk er det en dybdegående sportsmassage kombineret med laser og triggerpunktsakupunktur for at opnå de bedste resultater. Rina er også dygtig til at give en afstressende og rolig massage, hvis du ønsker det.

Rina synes det er utroligt spændende at arbejde med mennesker og hjælpe dem til at få det bedre med de fysiske skavanker og skader, de måtte have. Rina har typisk kunder med skulder- og nakkesmerter grundet kontorarbejde med dårlige arbejdsstillinger og stillesiddende arbejde foran en skærm.

Rina er tilknyttet Høje Taastrup Bokseklub (HTBK), hvor hun bl.a. har været massør for en af deres kvindelige landholdsboksere. Derudover behandler hun nogle af klubbens øvrige motions- og kampboksere.

Rina går meget op i træning og dyrker selv motionsboksning og crossfit suppleret med yoga og mobilitetstræning. Derudover har hun sin egen hest som også skal trænes hver dag. Det er vigtigt for Rina at være i god fysisk form, da det giver mere overskud og energi i hverdagen.

ERFARING:

2019- xxxx: Copenhagen Physio
2019-2019: Skodsborg Fysioterapi

UDDANNELSE:

2018: Kursus i Laserbehandling.
2017: Uddannet i triggerpunkts akupunktur v/ At Work.
2016: Uddannet Fysiurgisk Sportsmassør v/ At Work.

KONTAKT RINA:

Skriv til Rina på rina@copenhagenphysio.dk.

Scroll til toppen