Om klinikken2018-10-11T17:22:26+00:00

OM KLINIKKEN

Copenhagen Physio er en privat fysioterapi-klinik i Valby der består af Lars Røpke Nielsen og Lasse Brøndsted. Copenhagen Physio arbejder udenfor den offentlige sygesikring og henvender sig primært til motionister og sportsfolk på alle niveauer.

Vi ønsker at skabe en sportsklinik med fokus på hurtig og effektiv behandling af idrætsskader. På klinikken vil man altid opleve en grundig og nærværende behandling med fokus på tryghed, resultater og en ægte interesse i, at du kommer tilbage på dit tidligere niveau hurtigst muligt.

På klinikken bliver der sat en ære i, at du som patient føler dig velkommen og føler dig hørt. Der vil altid blive taget udgangspunkt i lige netop din historie og dine oplevelser med skaden. Det er vigtigt at du føler dig tryg, når du skal behandles, da det er en forudsætning for et godt behandlingsforløb.

Copenhagen Physio ligger i Valby, København og er fysisk placeret inde i Fitness DK – Valby i Spinderiet. Alle har naturligvis mulighed for at benytte klinikken, også selvom man ikke er medlem af Fitness DK.

Behandlingstilgang:

Vores tilgang til klienterne er individuel. Vi ved at hver enkelt skade er forskellig til trods for, at symptomerne kan synes ens. Smerter i knæet kan fx komme af mange årsager, fx kan et løberknæ skyldes en låsning i bækken og hofte. I dette tilfælde vil det derfor være nødvendigt at behandle bækkenet eller hoften, hvis man ønsker en hurtig og varig virkning. Andre gange kan problematikken bag løberknæet stamme fra en låsning i foden efter en forstuvet ankel. Derfor er det vigtigt, at man anskuer alle skader forskelligt og undersøger, hvad den underliggende årsag skyldes. Hos Copenhagen Physio tilstræbes det med andre ord at behandle selve årsagen til skaden i stedet for blot symptomet.

På baggrund af ovenstående vil du ofte opleve, at vi undersøger og behandler mange andre led og regioner, end der hvor smerterne egentlig sidder. I sin behandling kombinerer vi brugen af manuelle færdigheder (osteopatiske teknikker), idrætsfysioterapi, muskelaktivering, akupunktur samt genoptræning i sin behandling, da de hver især er effektive og ikke kan stå alene.

En typisk undersøgelse og behandling kunne se ud som følger:

  • Du starter med at fortælle om dit skadesforløb – hvornår, hvordan og hvorfor startede smerterne? Er der noget der lindrer eller forværrer smerterne? Hvad har du haft af tidligere skader osv.? Prøv at huske så mange detaljer som muligt.
  • Grundig undersøgelse der tilstræber at finde den underliggende årsag bag skaden og ikke blot symptomet.
  • Manuel behandling (fx osteopatiske teknikker) der bl.a. sikrer at knogler og led har fri bevægelighed og fungerer optimalt.
  • Muskelaktivering der sikrer at dine muskler hver især aktiveres korrekt og hurtigt. Dette har også betydning for smidigheden i den modsatrettede muskel.
  • Akupunktur der lindrer smerten, tager spændingen af muskelvævet og stimulerer nervevævet.
  • Ostopati der behandler kroppen som en helhed, og kigger på helbred, tidligere skader og andet.
  • Idrætsfysioterapi inkl. visning af øvelser der genoptræner svag muskulatur eller har en forebyggende effekt.

Denne behandlingstilgang er særdeles effektiv ved sportsskader og giver erfaringsmæssigt de bedste resultater på lang sigt.

GDPR

Ved konsultation i klinikken har vi brug for nogle personlige oplysninger for at kunne aftale en tid, behandle dig og efterfølgende klare den administration der følger efter en behandling. Vi behandler dine personoplysninger med fortrolighed og respekt og overholder lovgivningen omkring behandling af personlige oplysninger.
Har du yderligere spørgsmål til præcis dette emne, er du altid velkommen til at kontakte os.

Home » Om klinikken