OM KLINIKKEN

Copenhagen Physio er en privat fysioterapi-klinik i Valby der består af Lars Røpke Nielsen og Lasse Brøndsted. Copenhagen Physio arbejder udenfor den offentlige sygesikring og henvender sig primært til motionister og sportsfolk på alle niveauer.

Vi ønsker at skabe en sportsklinik med fokus på hurtig og effektiv behandling af idrætsskader. På klinikken vil du altid opleve en grundig og nærværende behandling med fokus på tryghed, resultater og en ægte interesse i, at du kommer tilbage på dit tidligere niveau hurtigst muligt.

På klinikken bliver der sat en ære i, at du som patient føler dig velkommen og føler dig hørt. Der vil altid blive taget udgangspunkt i lige netop din historie og dine oplevelser med skaden. Det er vigtigt, at du føler dig tryg, når du skal behandles. Dette er klart en forudsætning for et godt behandlingsforløb.

Copenhagen Physio ligger i Valby i København og er fysisk placeret inde i Fitness DK – Valby i Spinderiet. Alle har naturligvis mulighed for at benytte klinikken, også selvom man ikke er medlem af Fitness DK.

BEHANDLINGSTILGANG

Vores tilgang til klienterne er individuel.

Vi ved, at alle skader er forskellige, selvom symptomerne kan være de samme. Har du smerter i knæet, så kan der være mange grunde til det. Vi bestræber os derfor på at behandle årsagen i stedet for kun at fokusere på selve symptomet. Det vil også give dig bedre forudsætninger for fremtiden og at skaden forhåbentlig ikke vender tilbage.

På baggrund af dette, så vil du ofte opleve, at vi både undersøger og behandler mange andre led og steder, end hvor du egentlig føler smerten. Vi kombinerer brugen af manuelle færdigheder (osteopatiske teknikker), idrætsfysioterapi, muskelaktivering, akupunktur samt genoptræning i behandlingen, da de hver især er effektive og ikke kan stå alene.

EN TYPISK UNDERSØGELSE OG BEHANDLING

  • Du fortæller os om dit skadesforløb. Hvornår, hvordan og hvorfor smerterne startede. Er der noget, der lindrer eller forværrer smerterne?
  • Hvad har du tidligere haft af skader? Prøv at huske så mange detaljer som muligt
  • Du får en grundig undersøgelse, så vi kan finde den bagvedliggende årsag til skaden og smerterne
  • Manuel behandling, fx osteopatiske teknikker, der sikrer at knogler og led har fri bevægelighed
  • Muskelaktivering, der sikrer, at dine muskler hver især aktiveres korrekt og hurtigt
  • Akupunktur, der lindrer smerten og tager spændingen
  • Idrætsfysioterapi inkl. visning af øvelser, der genoptræner svag muskulatur eller har en forebyggende effekt

Denne behandlingstilgang er særdeles effektiv ved sportsskader og giver erfaringsmæssigt de bedste resultater på lang sigt.

GDPR

Ved konsultation i klinikken har vi brug for nogle personlige oplysninger for at kunne aftale en tid, behandle dig og efterfølgende klare den administration, der følger efter en behandling.

Vi behandler dine personoplysninger med fortrolighed og respekt og overholder lovgivningen omkring behandling af personlige oplysninger.

Har du yderligere spørgsmål til præcis dette emne, er du altid velkommen til at kontakte os.

Home » Om klinikken