Bliv smertefri med fysioterapi

Effektiv behandling af smerter.

Fysioterapi til dig der vil slippe af med smerter og arbejdsrelaterede gener i hverdagen.

Copenhagen Physio
4.9 stjerner ud af 5.0 - baseret på 114  anmeldelser
facebook logogoogle logotrustpilot logo

Har du ondt?

 • Har du smerter i ryggen eller lænden?

 • Har du smerter i nakken?

 • Har du ondt når du arbejder?

 • Har du akutte eller kroniske smerter?

 • Har du slidgigt i hofte eller knæ.

 • Har du udstrålende smerter?

 • Eller har du nedsat bevægelighed.

Lad os hjælpe dig!

Vi har mange års erfaring med at behandle smerter og skavanker i kroppen.
Vi har fokus på hurtig smertelindring og effektiv behandling.

Behandlingen vil:

 • Give dig færre eller slet ingen smerter.

 • Hjælpe dig til at kunne arbejde uden smerter.

 • Give dig bedre bevægelighed.

 • Give dig bedre styrke i musklerne.

 • Give dig frihed til at bevæge dig som du ønsker.

 • Give dig mere overskud i hverdagen.

På klinikken kombinerer vi flere forskellige behandlingsmetoder.

De forskellige behandlingsformer har hver deres berettigelse og bliver tilpasset lige netop dit problem.

Dette giver de bedste resultater på kort og lang sigt.

Hvad siger vores klienter om os?

 • En helt igennem professionel behandling og tilgang til patienten. Jeg anbefaler Steen Olsen og Københavns Fysioterapi i allerhøjeste grad. - camilla k.

  Helt igennem professionelt og vanvittig effektivt. En kæmpe tak skal lyde fra undertegnet🤩. - Martin S.

  Jeg har to gange fået meget kvalificeret og effektiv behandling hos Lars. Kan absolut anbefales. - Henrik L.

 • Jeg henvendte mig til Copenhagen phsysio, da jeg efter en cykelferie i dolimitterne, fik så ondt i lænden hvergang jeg cyklede op af bakke, at jeg måtte stå af og gå. Jeg har haft lændesmerter, on and off, i mere end 10 år og havde forventet at det ville forblive sådan.Efter 2 behandlinger hos Lars,... læs mere - Solvej H.

  Effektiv behandling af gammelt traume - Peter, 3.

  Lytter og sætter sig ind i din situation.Humpede op til klinikken og gik der fra.Det virker bare. - Jan B.

 • Virkelig kompetent, ærligt og seriøst sted! Hos Copenhagen Physio bruger de meget tid på at komme ind til problemets kerne og stiller sig ikke tilfreds med at behandle isolerede områder. De tager kroppen med som helhed, og giver dig værdifuld indsigt i, hvordan din krop responderer på din behandling af den.Personligt har Lars hjulpet mig... læs mere - Thomas G.

  Det har været og er helt fantastisk at gå hos Lars. Han har set ting som ingen andre fysioterapeuter eller osteopater har, og hermed fået korrigeret på de problemer jeg har haft, hvilket betyder, at jeg meget overraskende kan lave mine første Ironman om 4 uger. Yderligere er han god til sparring mht. cykling og... læs mere - Nicolas O.

  Suveræn behandling i et professionelt miljø, hvor teori og praksis udgør en grundig behandling. - Andreas B.

 • Jeg kunne ikke løbe i 4 måneder, efter et forløb hos Lars blev jeg smertefri og løbeaktiv igen. Tak Lars! - Marinela D.

  Super professionel behandling og gode resultater! - Christian W.

  Vores 13-årige søn, der spiller elite fodbold, havde i en periode på lidt over en måned haft lyskeproblemer. Hver gang han forsøgte at træne med holdet opstod smerterne igen. Den tilknyttede fysioterapeut mente, at problemet sad i senen og at den eneste løsning var en længere periode med 100 % ro. Vores søn var efterfølgende... læs mere - Tina H.

 • Copenhagen Physio, med Lars som behandler, har hjulpet mig hurtigt tilbage efter en længerevarende knæskade. Lars behandlingsmetoder er moderne og tager udgangspunkt i det individuelle behov. Efter blot tre behandlinger m. speciel tape og akupunktur er jeg nu tilbage på benene. En klar anbefaling herfra. - Morten S.

  Lars is highly professional and uses very simple harmless approaches to cure the body! I had back pain for years and tried many physiorherapists before but nothing helped. However Lars helped me to get rid of the pain and get body to function fully in 3 sessions. Many many thanks! And highly recommended! - Margarita N.

  Lars er en professionel, grundig, ærlig og sympatisk behandler, der har fokus på at finde årsagen til skaden/smerten, så derfor kan jeg kun anbefale at konsultere ham både i forebyggende og behandlende øjemed. - Helene B.

 • Jeg kan kun anbefale Copenhagen Physio, Jeg har brugt Lars i to forløb med 1½ års mellemrum med stor effekt . Jeg løber maraton og kunne ikke have gennemføre maraton i Berlin i sep 2017uden Lars's behandlinger. Havde problemer med en tå og fod .Fremadrettet vil jeg bruge Lars til at forbygge skader - Janine A.

  Hos Copenhagen Physio har jeg fået hjælp til at behandle smerter i både ryg og fødder; og smerterne er nu lindret mere end jeg har oplevet i mange år. Jeg oplever at min fysioterapeut der har en dyb viden og inddrager andre behandlingsformer end jeg har prøvet før. Er i øvrigt også god til undervejs... læs mere - Eva M.

  Lars er en fantastisk fysioterapeut (og jeg har efterhånden prøvet nogen stykker!) med en god tilgang til behandlingen. Han arbejder med hele kroppen og ser sig ikke blind på symptomerne, men behandler i stedet der hvor skaden rent faktisk sidder. Professionel, venlig og yderst kompetent. - Jesper L.

 • Jeg kom til behandling hos Lars fra Copenhagen Physio, efter specifik anbefaling fra min Body-SDS terapeut, der havde behandlet mig for store smerter i nakken, med nakkehvirvler der sad forkert. Det var forårsaget af overbelastning, da jeg som professionel klassisk musiker spiller mange timer om dagen i samme stilling. Jeg havde forventet traditionel genoptræning, men... læs mere - Sofia K.

  En rigtig sød, imødekommende og utrolig dygtig fysioterapeut der gjorde det trygt for mine tvillinge piger på 13, da de skulle have behandlet deres håndboldskader. Og hans behandling var virkelig effektiv. - Noura C.

  Utrolig professionel og kompetent med hvad der lader til en stor viden og praktisk erfaring! Efter bare 2 behandlinger hos Lars har jeg allerede en lys fremtid for et smertefrit knæ til min cykelrejse til Grækenland. Kan varmt anbefales. - Outdoorsvoyage

 • Høj kvalitet i øvelser, behandling og lindring af smerter/spændinger. Også ekspertise i krydsrelationer fx mellem venstre ben og højre skulder. En klar anbefaling herfra. - Jakob A.

  Fantastisk effekt af Lars' behandling af mit ben: Aktivering via akupunktur og påvirkning af nervebaner helbredte faktisk fuldstændig et ben, der havde lidt kronisk i 1½ år! - Poul E.

  Jeg har i flere år været plaget af slidgigt og smerter. Det er gået ud over bevægeapparatet. En kollega anbefalede Lars Røpke Nielsen, der er ejer af Copenhagen Physio.
  Det var en fantastisk oplevelse! Lars formåede at fjerne mine smerter og få gang i mit bevægeapparat igen allerede ved det allerførste besøg!
  Lars er utrolig behagelig, meget...
  læs mere - Lone L.

 • Lars er en af de dygtigste behandlere, jeg har brugt. Derudover er han sød og behagelig. Lars tænker holistisk og bruger forskellige behandlingsmetoder, herunder akupunktur. Han har hjulpet mig med både lændesmerter og en låst skulder. Kan kun anbefales! - Trine V.

  Efter at have bøvlet med smerter i knæet i 7-8 år efter en meniskoperation, kontaktede jeg Copenhagen Physio. Allerede efter første behandling var der fremgang at spore. Her efter tre behandlinger kan jeg træne uden smerter!Lars er en yderst kompetent behandler som virkelig ved hvad han laver. Der bliver lyttet til hvad man har af... læs mere - Morten P.

  Was referred to Lars for a knee problem, he gave me exercises to help strengthen my leg (on a sheet of paper I could take home, with pictures) and the acupuncture worked to relieve the problem in the meantime. Easy to check availability of appointments and book online, and you can pay with Mobilepay... læs mere - T A.

 • Efter at have gået rundt med smerter on/off i min ene skulder i 2 års tid, besluttede jeg mig for at opsøge hjælp hos Lars. Jeg var overbevist om, at det var overbelastning, men det viste sig at være en nerve-problematik. I dag er det en uge siden jeg fik min sidste behandling af Lars... læs mere - Camilla H.

  Virkelig god og professionel behandling - Rene H.

  Kan på det varmeste anbefale Physio Copenhagen! Kom med en 7år gammel lyskeskade og mærkede allerede bedringer efter første behandling! Vil helt klart fortsætte her hvis nye skader eller lignende kommer til 🙂 - Cecilie B.

På klinikken er vi grundige i vores undersøgelse og forsøger altid at finde den mest effektive behandling til netop dit problem.

Alle problemer er forskellige på trods af at symptomerne kan synes ens. Vi sætter derfor en ære i at tilpasse behandlingen så du får det bedst tænkelige forløb.

De typiske ting vi behandler er følgende:

 • Rygsmerter.
 • Iskias smerter.
 • Musearm.
 • Smerter i nakke og skuldre.
 • Diskusprolapser eller protusioner.
 • Hold i ryggen eller i nakken.
 • Spændingshovedpine.
 • Slidgigt i hofte eller knæ.

Om os

Hvis du har behov for fysioterapi kan du booke en tid hos vores fysioterapeuter Lars, Sissel og Kenneth.

Vi er specialiseret i at behandle dagligdags skavanker og smerter i kroppen.

Du kan læse mere om dem hver især nedenunder.

Fysioterapeut og osteopat-stud.
Fysioterapeut og fysisk træner.

Du kan også ringe og bestille en tid på tlf. 60 55 44 50

Scroll til toppen