Bliv smertefri med fysioterapi

Effektiv behandling af smerter.

Fysioterapi til dig der vil slippe af med smerter og arbejdsrelaterede gener i hverdagen.

Copenhagen Physio
4.9 stjerner ud af 5.0 - baseret på 112  anmeldelser
facebook logogoogle logotrustpilot logo

 • Har du smerter i ryggen eller lænden?

 • Har du smerter i nakken?

 • Har du ondt når du arbejder?

 • Har du akutte eller kroniske smerter?

 • Har du slidgigt i hofte eller knæ.

 • Har du udstrålende smerter?

 • Eller har du nedsat bevægelighed.

Lad os hjælpe dig!
Vi har mange års erfaring med at behandle smerter og skavanker i kroppen.

På klinikken har vi fokus på hurtig smertelindring og effektiv behandling.

Behandling med fysioterapi vil:

 • Give dig færre eller slet ingen smerter.

 • Hjælpe dig til at kunne arbejde uden smerter.

 • Give dig bedre bevægelighed.

 • Give dig bedre styrke i musklerne.

 • Give dig frihed til at bevæge dig som du ønsker.

 • Give dig mere overskud i hverdagen.

På klinikken kombinerer vi flere forskellige behandlingsmetoder.

De forskellige behandlingsformer har hver deres berettigelse og bliver tilpasset lige netop dit problem.

Dette giver de bedste resultater på kort og lang sigt.

Hvad siger vores klienter om os?

 • Great treatment and coaching - Stephen H.

  Copenhagen Physio, med Lars som behandler, har hjulpet mig hurtigt tilbage efter en længerevarende knæskade. Lars behandlingsmetoder er moderne og tager udgangspunkt i det individuelle behov. Efter blot tre behandlinger m. speciel tape og akupunktur er jeg nu tilbage på benene. En klar anbefaling herfra. - Morten S.

  Helt perfekt service! Jeg blev kurrere af Jakob, og han var den 3. der prøvede. Endelig ingen knæproblemer... - Casper D.

 • Lars er super kompetent. Fandt nogle nerver som sad i klemme, så jeg ikke havde muskelkraft i højre ben. Fik nerverne sat på plads ved en enkelt tapebehandling uden smerte eller genoptræning. Mine varmeste anbefalinger. Mvh Rune - Rune B.

  Efter ca. halvanden måneds behandling ved slap jeg af med både skulder og lændesmerter. Jeg er meget imponeret af Lars evner, og vil til enhver tid anbefale ham. Jeg havde døjet med smerterne meget længe, så det er en befrielse at være fri for dem. - Kasper J.

  En grundig og kompentent behandling samt opdateret på nyeste viden indenfor sportsskader gør at jeg føler mig 100% tryg i en hurtig og effektiv behandling hos CPH Physio. - Kristian B.

 • Fantastisk effekt af Lars' behandling af mit ben: Aktivering via akupunktur og påvirkning af nervebaner helbredte faktisk fuldstændig et ben, der havde lidt kronisk i 1½ år! - Poul E.

  Jeg har været forbi Lars, af 2 omgange. Stor imødekommenhed, flexibilitet og professionel håndtering af mine skader. Fysioterapi, osteopati samt akupunktur, har været med til, at mine proces er forkortet og at jeg er godt videre. Kun store roser herfra 🙏 - Heidi C.

  Jeg kunne ikke løbe i 4 måneder, efter et forløb hos Lars blev jeg smertefri og løbeaktiv igen. Tak Lars! - Marinela D.

 • Jeg har i flere år været plaget af slidgigt og smerter. Det er gået ud over bevægeapparatet. En kollega anbefalede mig at konsultere Lars Røpke Nielsen, der er ejer Copenhagen Physio.Det var en fantastisk oplevelse! Lars formåede at fjerne mine smerter og få gang i mit bevægeapparat igen allerede ved 1. besøg!Jeg glæder mig meget... læs mere - Lone L.

  Fik fantastisk behandling i knæ og ryg, så nu spiller jeg fodbold igen - Klaus

  Lars fik mig tilbage efter en lang periode med betændelse i achilles... - Jacob S.

 • Superfin behandling og tydelig ændring af problemet - til det bedre 🙂 - tine g.

  Utrolig professionel og kompetent med hvad der lader til en stor viden og praktisk erfaring! Efter bare 2 behandlinger hos Lars har jeg allerede en lys fremtid for et smertefrit knæ til min cykelrejse til Grækenland. Kan varmt anbefales. - Outdoorsvoyage

  Efter at have gået rundt med smerter on/off i min ene skulder i 2 års tid, besluttede jeg mig for at opsøge hjælp hos Lars. Jeg var overbevist om, at det var overbelastning, men det viste sig at være en nerve-problematik. I dag er det en uge siden jeg fik min sidste behandling af Lars... læs mere - Camilla H.

 • Fysioterapeut Steen er en helt fantastisk healer. Vi fik styr på mit problem i skulderen og samtidig fik jeg den største omsorg.. Steen er meget grundig..og han har tid til at høre på dig. Han er meget dygtig og jeg kan kun varmt anbefale ham. Lisbeth - Lisbeth k.

  Lars is highly professional and uses very simple harmless approaches to cure the body! I had back pain for years and tried many physiorherapists before but nothing helped. However Lars helped me to get rid of the pain and get body to function fully in 3 sessions. Many many thanks! And highly recommended! - Margarita N.

  Kan varmt anbefale både Lars og Lasse. Søde, fleksible og dygtige. - Nanna H.

 • Jeg har været klient hos Lars Røpke, CPH Physio i over et år. Hver eneste gang har Lars kunne hjælpe mig mine problemer/skader, og det har været ligefra lysken, inderlåret, baglåret, ryggen og mere. Jeg dyrker selv sport på højt plan, og jeg har haft svært ved at passe på min krop de seneste to... læs mere - Christian S.

  Super god og professionel behandling af min søns forstuvede fod. - Annet K.

  Lars er en professionel, grundig, ærlig og sympatisk behandler, der har fokus på at finde årsagen til skaden/smerten, så derfor kan jeg kun anbefale at konsultere ham både i forebyggende og behandlende øjemed. - Helene B.

 • Kan på det varmeste anbefale Physio Copenhagen! Kom med en 7år gammel lyskeskade og mærkede allerede bedringer efter første behandling! Vil helt klart fortsætte her hvis nye skader eller lignende kommer til 🙂 - Cecilie B.

  Helt igennem professionelt og vanvittig effektivt.En kæmpe tak skal lyde fra undertegnet . - Martin S.

  Hos Copenhagen Physio har jeg fået hjælp til at behandle smerter i både ryg og fødder; og smerterne er nu lindret mere end jeg har oplevet i mange år. Jeg oplever at min fysioterapeut der har en dyb viden og inddrager andre behandlingsformer end jeg har prøvet før. Er i øvrigt også god til undervejs... læs mere - Eva M.

 • Jeg henvendte mig til Copenhagen phsysio, da jeg efter en cykelferie i dolimitterne, fik så ondt i lænden hvergang jeg cyklede op af bakke, at jeg måtte stå af og gå. Jeg har haft lændesmerter, on and off, i mere end 10 år og havde forventet at det ville forblive sådan.Efter 2 behandlinger hos Lars,... læs mere - Solvej H.

  Lars er en af de dygtigste behandlere, jeg har brugt. Derudover er han sød og behagelig. Lars tænker holistisk og bruger forskellige behandlingsmetoder, herunder akupunktur. Han har hjulpet mig med både lændesmerter og en låst skulder. Kan kun anbefales! - Trine V.

  Rigtig god og effektiv oplevelse, og kan 100% anbefales. - Jacob

 • En helt igennem professionel behandling og tilgang til patienten. Jeg anbefaler Steen Olsen og Københavns Fysioterapi i allerhøjeste grad. - camilla k.

  Det har været og er helt fantastisk at gå hos Lars. Han har set ting som ingen andre fysioterapeuter eller osteopater har, og hermed fået korrigeret på de problemer jeg har haft, hvilket betyder, at jeg meget overraskende kan lave mine første Ironman om 4 uger. Yderligere er han god til sparring mht. cykling og... læs mere - Nicolas O.

  Virkelig kompetent, ærligt og seriøst sted! Hos Copenhagen Physio bruger de meget tid på at komme ind til problemets kerne og stiller sig ikke tilfreds med at behandle isolerede områder. De tager kroppen med som helhed, og giver dig værdifuld indsigt i, hvordan din krop responderer på din behandling af den.Personligt har Lars hjulpet mig... læs mere - Thomas G.

På klinikken er vi grundige i vores undersøgelse og forsøger altid at finde den mest effektive behandling til netop dit problem.

Alle problemer er forskellige på trods af at symptomerne kan synes ens. Vi sætter derfor en ære i at tilpasse behandlingen så du får det bedst tænkelige forløb.

De typiske ting vi behandler er følgende:

 • Rygsmerter.
 • Iskias smerter.
 • Musearm.
 • Smerter i nakke og skuldre.
 • Diskusprolapser eller protusioner.
 • Hold i ryggen eller i nakken.
 • Spændingshovedpine.
 • Slidgigt i hofte eller knæ.

Hvis du har behov for fysioterapi kan du booke en tid hos vores fysioterapeuter Lars, Sissel og Kenneth.

De er specialiseret i at behandle dagligdags skavanker og smerter i kroppen.

Du kan læse mere om dem hver især nedenunder.

Fysioterapeut og osteopat-stud.
Fysioterapeut og fysisk træner.

Du kan også ringe og bestille en tid på tlf. 60 55 44 50

Scroll til toppen