Bikefit2018-11-07T14:56:47+00:00

bikefit københavn og valby forbedrer din præstation og holdbarhed

BIKEFIT i København

Copenhagen Physio tilbyder Bikefit i København til cykelryttere og triatleter.

Uanset om du er en garvet cykelrytter eller triatlet, eller om du er nybegynder i cykelsadlen, kan du have stor gavn af et professionelt bikefit hos Copenhagen Physio i København. Vil du have udført et bikefit, kan vi hjælpe dig med at forbedre din siddestilling på cyklen og undgå unødvendige skader.

Et bikefit hjælper dig med at:

  • Forebygge skader
  • Optimere din aerodynamik
  • Træde flere watt
  • Gøre køreoplevelsen mere komfortabel

Hvad er et bikefit?

Et bikefit er en individuel undersøgelse, som forbedrer din præstation og øger din komfort på cyklen. Når du får foretaget et professionelt bikefit på vores fysioterapiklinik i København, er det altså med henblik på at forbedre alle aspekter af din præstation på cyklen, så du blandt andet undgår ubehag og skader samt optimerer præstationen.
Når det drejer sig om din krop er det afgørende, at du ikke laver forkerte bevægelser, så du får skader eller underpræsterer. Det kan vi hjælpe dig med ved at guide dig igennem et professionelt bikefit, hvor du får foretaget en skræddersyet undersøgelse af dig og din holdning samt cykelvaner.

Bikefit er fundamentalt for præstationen, for komfort og med henblik på at undgå skader. Under et bikefit bliver bl.a. sadlen, pedal og klamper samt styret justeret præcist til dit behov. Det er de små ting der gør forskellen, når du cykler længere ture. Derfor kan små justeringer med millimeters præcision gøre hele forskellen på en god og en dårlig tur. Målet med Bikefit er at opnå en perfekt kombination af hastighed, aerodynamik og komfort så du kan præstere bedst muligt uden at blive skadet.

Et Bikefit bliver udført af Lars Røpke Nielsen som er en erfaren fysioterapeut. med speciale i bl.a. cykelskader, biomekanik og træningsfysiologi. Lars er uddannet i Bikefit i USA hos Paul Swift som har lavet Bikefit på vindere af bl.a. Tour de France, Giro d’Italia og Vuelta de España.

Hvem kan have gavn af et bikefit?

Hvis du tror, at et bikefit kun er for professionelle, så tager du fejl. Et bikefit kan være til gavn for alle – uanset niveau eller ambitioner. Det kan det, da et bikefit tager udgangspunkt i dig og dine behov, for at sikre, at du får det maksimale udbytte af din tid på cyklen.

Hos Copenhagen Physio i København kan vi udføre bikefit til cykelryttere samt bikefit til triatleter, hvad enten du er elitesportsudøver eller motionist. Uanset hvilken gruppe du tilhører, vil du opleve, at et bikefit på vores fysioterapiklinik i København forbedrer din præstation og udholdenhed på cyklen.

Praktisk Info:

  • Prisen er 1 . 750 kr.
  • Varighed: 2 – 2,5 time

Du skal medbringe følgende:

  • Din egen cykel
  • Cykeltøj
  • Cykelsko

ONLINE BOOKING

Hvis du ikke kan finde en ledig tid i kalenderen, så ring til klinikken i Valby, København på tlf. 60 55 44 50. Måske kan vi finde en løsning alligevel.

Home » Bikefit