bikefit københavn og valby forbedrer din præstation og holdbarhed

BIKEFIT i København

Copenhagen Physio tilbyder Bikefit i København til cykelryttere og triatleter.

Ved et bikefit bliver din racercykel eller tri-cykel indstillet perfekt så den passer nøjagtig til din krop. Under et bikefit bliver din sadel, styr, klamper og pedaler justeret så du opnår en perfekt kombination af hastighed, aerodynamik og komfort, hvorved du kan præstere bedst muligt uden at blive skadet. Et bikefit henvender sig til cykelryttere og triatleter, hvad enten du er motionist eller elitesportsudøver.

Et bikefit hjælper dig med at:

  • Forebygge skader
  • Optimere din aerodynamik
  • Træde flere watt
  • Gøre køreoplevelsen mere komfortabel

Hvad er et bikefit?

Et bikefit er en individuel undersøgelse, som forbedrer din præstation og øger din komfort på cyklen. Når du får foretaget et professionelt bikefit på vores fysioterapiklinik i København, er det altså med henblik på at forbedre alle aspekter af din præstation på cyklen. Dette er så du blandt andet undgår ubehag og skader samt optimerer præstationen.

Når det drejer sig om din krop er det afgørende, at du ikke laver forkerte bevægelser, så du får skader eller underpræsterer. Det kan vi hjælpe dig med ved at guide dig igennem et professionelt bikefit, hvor du får foretaget en skræddersyet undersøgelse af dig og din holdning samt cykelvaner.

Bikefit er fundamentalt for præstationen, for komfort og med henblik på at undgå skader. Under et bikefit bliver bl.a. sadlen, pedal og klamper samt styret justeret præcist til dit behov. Det er de små ting, der gør forskellen, når du cykler længere ture. Derfor kan små justeringer med millimeters præcision gøre hele forskellen på en god og en dårlig tur.

Målet med Bikefit er at opnå en perfekt kombination af hastighed, aerodynamik og komfort så du kan præstere bedst muligt uden at blive skadet.

Et bikefit bliver udført af Anders Mathias Hansen som er uddannet bikefitter hos The Nordic Bike Fitting Academy in Copenhagen. Anders har efterfølgende taget de internationale Torke Cycling kurser i Body Position samt Foot Activtion og Saddle Selection hos Tony Corke fra England.

Tony Corke har været hos flere af de store cykelhold og driver i dag en af de mest anerkendte bikefit-forretninger i verden.

Anders er selv stor cykel – og triatlon entusiast og bruger mange timer på landevejene. Anders har erfaring på motionsplan hvor cykelløb som Gran Fondo Trento i Italien og Sjælsø rundt samt flere triatlon-stævner er gennemført.

Ud over at udføre bikefit er Anders også spinnings- og fitness instruktør. Anders store passion er at få cykelryttere på alle plan til at træde flest mulige watts og bruge færrest mulige kræfter og derved opnå størst mulighed for at holde skaderne væk.

Hvem kan have gavn af et bikefit?

Hvis du tror, at et bikefit kun er for professionelle, så tager du fejl. Et bikefit kan være til gavn for alle – uanset niveau eller ambitioner. Det kan det, da et bikefit tager udgangspunkt i dig og dine behov, for at sikre, at du får det maksimale udbytte af din tid på cyklen.

Hos Copenhagen Physio i København kan vi udføre bikefit til cykelryttere samt bikefit til triatleter, hvad enten du er elitesportsudøver eller motionist. Uanset hvilken gruppe du tilhører, vil du opleve, at et bikefit på vores fysioterapiklinik i København forbedrer din præstation og udholdenhed på cyklen.

Praktisk Info:

  • Prisen er 1.995 kr.
  • Varighed: 2,5 time

Du skal medbringe følgende:

  • Din egen cykel
  • Cykeltøj
  • Cykelsko

ONLINE BOOKING

Hvis du ikke kan finde en ledig tid i kalenderen, så ring til klinikken i Valby, København på tlf. 60 55 44 50. Måske kan vi finde en løsning alligevel.

Kontakt Anders:
Skriv til Anders på anders@copenhagenphysio.dk eller ring direkte til Anders på telefon 60 58 71 51.

Home » Bikefit