Akupunktur i Valby & København

Copenhagen Physio tilbyder medicinsk akupunktur i Valby.

Akupunktur bliver mere og mere populært, da det kan bruges til at behandle en lang række skavanker. Akupunktur har en særlig evne til at smertelindre og behandle sportsskader. Personer med kroniske smerter og allergi kan ligeledes få glæde af akupunktur på vores klinik i Valby.

HVAD ER AKUPUNKTUR?

Akupunktur er en behandlingsform, hvor man benytter små, tynde, sterile nåle til at stikke ind i huden og ned i musklerne.

Nålene stikkes enten ind meget overfladisk i huden eller op til nogle centimeter ind i musklen. Ved akupunktur bruger man flere forskellige punkter på kroppen, hvilket hjælper på hver deres symptom.

Indenfor akupunkturen skelner man mellem den medicinske og den kinesiske akupunktur. Medicinsk akupunktur bygger på moderne forskning og sundhedsvidenskabelige principper. Kinesisk akupunktur har været brugt i tusinder af år og bygger på at genoprette balancen i de såkaldte meridianbaner som løber igennem kroppen.

Hos Copenhagen Physio i Valby benytter vi os primært af den medicinske akupunktur.

HVORFOR VIRKER AKUPUNKTUR?

Akupunktur har blandt andet god effekt på smerter, da det stimulerer nervevævet. Hermed frigives der smertedæmpende hormoner og blodgennemstrømningen øges. Herudover er det effektivt til at få musklerne til at slappe af.

HVAD KAN AKUPUNKTUR BRUGES TIL?

Akupunktur benyttes ofte ved behandling af smerter – både kroniske såvel som akutte. Herudover kan det bruges til en lang række skader og skavanker, hvilket er listet op nedenfor:

  • Smerter i bevægeapparatet.
  • Sportsskader.
  • Slidgigt.
  • Hovedpine og migræne.
  • Allergi.
  • Kvalme under graviditet.

GØR AKUPUNKTUR ONDT?

Nej, som regel gør akupunktur ikke ondt. Derimod giver det en beroligende fornemmelse til området og fungerer generelt meget effektivt som teknik til smertelindring.

Man kan undervejs føle en let trykkende og sovende fornemmelse, der hvor nålene sidder. 
Efter en akupunkturbehandling kan nogle føle sig lidt ekstra trætte, hvilket er helt normalt. Man kan også opleve, at symptomerne kortvarigt blusser op for derefter at forsvinde.

Herudover er der meget få bivirkninger. Hvorfor akupunktur betragtes som en meget sikker behandlingsform, hvis det bliver udført af en fagperson.

HVOR MANGE BEHANDLINGER ER NØDVENDIGE?

Oftest kan du mærke en forbedring i kroppen allerede efter 2 behandlinger på klinikken i Valby. Mange behandlinger afsluttes succesfuldt efter 3-6 besøg. Visse skader kan dog have gavn af endnu flere behandlinger.

AKUPUNKTUR HOS COPENHAGEN PHYSIO

Copenhagen Physio tilbyder akupunktur i Valby. Lars Røpke Nielsen og Sissel Arpe har begge mange års erfaring med akupunktur og hjulpet adskillige mennesker med at blive fri for smerter og andre skavanker.

Klinikken har en helhedsorienteret tilgang til det at afhjælpe smerter og sportsskader. Derfor kan akupunkturen også benyttes i kombination med andre behandlinger, hvis det er fordelagtigt.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 60 55 44 50 eller sende en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

SE PRISER
ONLINE BOOKING